![]() |
|
|
#241 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
öncelikle çok teşekkür ederim gök yeleli bozkurt. yalnız hala kafamda soru işaretleri var. cahilliğime vererek açıklarsan memnun olurum. eski sayfalalardan baktığımla sanırım ismimde sesli harf yok. yanlış anlamadıysam n k r b şeklinde yazılıyo. sağdan sola yazıldığını anladım fakat daha detaylı bir bilgi alabilirsem minnettar kalırım sana. saygılar....
|
|
|
|
|
|
#242 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#243 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Merhabalar,
Bahadır isminin doğru yazımını öğrenebilirmiyim? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#244 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#245 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
merhaba ismim (merve) göktürkçe nasıl yazılıyor merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#246 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#247 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok teşekkür ederim andam. Az önce ana sayfadaki Türkçe adlara bakıyordum. Cengiz yerine Tengiz kullanılmış. Sormaya da çekiniyorum aslında tekrar, çünkü kandaşlar çok kolay adam harcıyor. Sanırım Tengiz daha doğru bir yaklaşım olacak.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#248 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Tengiz olarak değil de, ille de Cengiz olarak yazmak istiyorsanız, Eski Türkçe yazım kurallarına göre Çengiz olarak değil, Çingiz olarak yazabilirsiniz ki, Atsız Ata da "Çingiz"i kullanılmıştır. Çingiz:
|
|
|
|
#249 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz çok kolay adam değil, çok kolay aptal harcarız. Bir de yalnızca bu başlık için üye olanları harcarız. Türkçülük için bir çivi çakmaya niyetli görünmeyen bir kişi adının Göktürkçe yazılışını bilse ne olur, bilmese ne olur?
|
|
|
#250 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Merve adı, Arapça bir addır.
|
|
|
#251 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Öncelikle hepinize esenlikler diliyorum . Benim adım çağlayan . Sizlere sormadan önce birkaç araştırma yaptım . Fakat internet sitelerinde sadece harfleri birleştiriyorlar. Sizlerden tam anlamıyla doğru yazılışını belirtmenizi rica ederim.
|
|
|
|
|
|
#252 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#253 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
SAYIN GÖK YELELİ BOZKURT sorumu yanıtladığın için teşekkürler. bu konu hakkında bir sorum daha olacak. önceki araştırmamda sağdan sola doğru yazılmayla ilgili sorunlar çıkmıştı bu tam anlamıyla doğrudur değil mi?
|
|
|
|
|
|
#254 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet doğrudur.
|
|
|
|
|
|
#255 (İleti Bağlantısı) |
|
Deli Kurt
|
Esenlikler soydaşlarım. Benim Atılgan benim de adımın Göktürkçe yazılışını bilen varsa yazabilir mi?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (alfabesine) , - , / , abaçasına , adımın , Göktürk , göktürkçe , göre , ORKUN , yazılışı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|