![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
esenlikler KANDAŞLAR ,ALP in yazılısı nasıldır. 4 ay sonra dogacak olan oglumun ismi ALP olacak..
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Slm Ari Turkler .BENIM ADIM OZAN OZAN NASIL YAZILIR GOKTURKCE
Simdiden Tesekkurler |
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
http://www.kuzeyipekyolu.com/ceviri.htm
http://www.bilgitay.net/orhun/ ırkdaşlarım bu iki yerden ben çeviri yaptım ancak ikiside farklı çevirdi. Ceyhun nasıl yazılır. Orkun.ttf diye font da mevcut bende. Eğer harfleri söylerseniz ben bunun ile yazabilirim. Ayrıca bunun yanında Turan ve Bozkurt nasıl yazılır yardımcı olmanız dileği ile... |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acaba Ozan nasıl yazılır yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlarım bende bir soru soracağım. Orkun yazı karakterlerini indirdim bilgisayarıma. Kolaylık açısından Önce örneğin times new roman ile ismi yazıp sonra yazıyı seçip yazı karakterini Orkun yazı karakteri seçsek bize doğru yazılışı vermez mi?
Konu KorkusuzTürk tarafından (22.08.2007 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazım |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Hayır vermez. Sesli harflerin yazımında karışık kurallar vardır. |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kandaşlarım taylan isminin Göktürk abece'siyle yazılımını verirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim
''Tanrı yarlığadı için Türk milleti içinde silahlı düşmanı gezdirmedim. Damgalı atı koşturmadım. İlteriş Kağan çalışmasaydı ona uyarak ben kendim çalışmasaydım, il de millet de yok olacaktı. Çalıştığı, çalıştığım için il, il oldu. Millet de millet oldu. Kendim artık kocadım... Şimdi Türk Bilge Kağan, Türk müstakil milletini, Oğuz milletini iyi idare ederek tahtında oturuyor." |
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yeni Orkun Alfabesi bunlar.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
mura nasıl yazılır???
göktürkçei nasıl öğrenebilirim.detaylı bir link ya da kaynak gösterebilirmisiniz |
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
pardon MURAT nasıl yazlır
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (alfabesine) , - , / , abaçasına , adımın , Göktürk , göktürkçe , göre , ORKUN , yazılışı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|