![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Kan grubunuz nedir? | |||
| 0 Rh (+) |
|
118 | 35.01% |
| 0 Rh (-) |
|
29 | 8.61% |
| A Rh (+) |
|
104 | 30.86% |
| A Rh (-) |
|
13 | 3.86% |
| B Rh (+) |
|
27 | 8.01% |
| B Rh (-) |
|
12 | 3.56% |
| AB Rh (+) |
|
32 | 9.50% |
| AB Rh (-) |
|
2 | 0.59% |
| Katılımcı sayısı: 337. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#166 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
A Rh negatif, ihtiyaç halinde her zaman burdayım
|
|
|
|
#167 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Benim kan grubumda A rh (-).
|
|
|
#168 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Gök yeleli bozkurt benim de yüreğimi ağzıma getirdin...Ben de B Rh negatif im...
Bir de bir sorum var aklımı kurcalayan bir konuda... Bazı yurt dışı kökenli kuruluşların zaman zaman kan bağışı kampanyaları oluyor buralarda kan topluyorlar...Saf kanımı soysuza vermek istemediğim için bu kampanyalara hiç katılmadım. Ama acaba genetik bir saldırı çalışması yürütülebilir mi kanlarımızdan ? Kusra bakmayın paronoya yapmıştım zamanında şimdi aklıma geldi. Yani bir öz Türk'ün kanında karakteristik faktörler var mıdır ve bunlarla çalışılabilir mi? |
|
|
|
|
|
#169 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Irklara özgü biyolojik ve kimyasal silah çalışmalarının yapıldığını 2-3 sene kadar önce okumuştum. Ancak komplo teorisimi yoksa bilimsel bir bilgi miydi hatırlamıyorum. Gene de yabancı hiç bir kişi ve kuruluşa kanımın bir damlasını vermem.
|
|
|
|
|
#170 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Benim kan grubumda A RH+ ne kadar TÜRK üm acaba?
|
|
|
#171 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#172 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Şakasına takıldım.
|
|
|
#173 (İleti Bağlantısı) |
|
Vetene canim qurban
|
Bizdə Azərbaycanda qan qruplari reqemlerle olur. Mən də 3-cu qrup + dir
|
|
|
#174 (İleti Bağlantısı) |
|
%101 Türk!
|
0 RH+
Haydi Türkçüler!El ele,gönül gönüle Kızılay'a!
|
|
|
#175 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kan grubu biyolojik olarak çok tartışılan bir konudur. Şöyle ki annesi 0 kan grubu olan babası a grubu olan birisinin kanı b grubu olabilir. Hocamız Hacettepe Üniversitesi raporunu göstermişti.(Tabii ki bu çok istisnai bir durumdur) Ancak dediğim gibi ırk için kıstas olabilecek bir şey değildir.
|
|
|
|
|
|
#176 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim kan grubum AB (+) idir.
Tatar göçmeniyim, Aslım soyum kanım Türkdür. Tek vatan ! |
|
|
|
|
|
#177 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
TÜRK'ün kanı çok kıymetlidir.. Bir damla kan bile verilemez. TÜRK'ün vereceği veya alacağı kan ; yine bir TÜRK'tür.. Başka ırklar bizi alakadar etmez. |
|
|
|
|
|
|
#178 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim kan grubum da A Rh +. Kan grubu konusundan bahsederken aklıma zamanında Oktar Babuna isimli tarikatçı ajanın duygu sömürüsü yapması ve yardımsever insanların da kan vermesi geldi. Bu olayın sonunda ne olduğunu takip eden var mı? Kanı veren de genel olarak Türk'lerdi. Elin k.rdü, zazası günahını bile vermez. O herifin bir uyanık olduğunu öğrendiğimde ve kanların ABD'ye gittiğini öğrendiğimde kahrolmuştum. TTK!
|
|
|
|
|
|
#179 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim kan grubum A RH (-)
Oktar Babuna'nın yürüttüğü kampanya sonrasında yurdun dört bir yanından toplanan kanlar yurt dışına gönderilmişti. O dönemlerde hatırlıyorum, meydanlarda ve devlet kurumlarında bile paravanlar oluşturulup kan örnekleri alınıyordu. Ancak madem bu kanlar acil kan ihtiyacı için kullanılacak neden her bir kişiden bu kadar az miktarda alınıyor şeklinde kafaların karışmasına neden olmuştu. Toplanan kanlar yardıma muhtaç kişilere derman oldu mu bilinmez ancak Türkiye'nin genetik haritasını çıkarmak amacıyla kullanılmış olabilir. Ayrıca 17 Ağustos depreminde de yurt dışından acil kan getirilmesi için kampanyalar yapılmıştı, karşı çıkanlara da ırkçılık yaftası takılmıştı, oysa ki yabancı ülkeden getirilecek kanlar genetik silah olarak kullanılabilirdi... |
|
|
|
|
|
#180 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Türkçü
|
Benim kan gurubum: A Rh +
|
|