![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Kan grubunuz nedir? | |||
| 0 Rh (+) |
|
84 | 33,47% |
| 0 Rh (-) |
|
19 | 7,57% |
| A Rh (+) |
|
84 | 33,47% |
| A Rh (-) |
|
9 | 3,59% |
| B Rh (+) |
|
22 | 8,76% |
| B Rh (-) |
|
10 | 3,98% |
| AB Rh (+) |
|
22 | 8,76% |
| AB Rh (-) |
|
1 | 0,40% |
| Katılımcı sayısı: 251. Sizin bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim A Rh (+).
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
benimde O+
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslında anket biçiminde yapsaymış konuyu açan arkadaş bizde belli bir oran tuttururduk.
Benimkisi A Rh +
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başlığı Anket'e dönüştürdük.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
0 Rh (-) . Lazım olursa buraya bakarım artık,tabi bakabilecek durumda olursam :)
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Türk
|
Alıntı:
Yöneticilerin dikkatine!
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
http://geocities.com/ctanribak/fark.htlm
Kopyala yapıştır olmadığından dolayı içeriyi yazamıyorum linki koymakla yetindim.Site yöneticisi ırkdaşlarımdan bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum Prof.Dr.R. Oğuz TÜRKKAN ın bu yazısı ne kadarıyla doğru yada tamamımı doğru özetleyici bi açıklama yaparsanız sevinirim.Bu yazıda iki farklı belkide özde yine aynı soydan ama iki farklı ırkdan türediğimiz gibi bi anlam da çıkıyor yada ben öyle anladım çünkü yazının ilerleyen kısımlarında aslında öyle olmadığınıda söylüyor ve melez bi ırk değildir Türk ırkıda diyor aydınlatırsanız sevinirim saygılar. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Türk
|
Alıntı:
Reha Oğuz ile ilgili bir şey bilmek istiyorsanız açıp Atsız Ata'nın onun hakkında yazdığı yazıları okuyun.Ne derece ciddiye alınacak birisi olduğunu göreceksiniz. Reha Oğuz lafını bile etmeye değmeyecek birisidir.
![]() Yörük derlerdi bize, Göçerdik kışlaktan yaylaya.. Asırlar boyunca yol aldık. Kimimiz atlı, kimimiz yaya… Mertlik, yiğitlikle tanınırdık. Temizdi taşıdığımız maya.. Bir zamanlar kök söktürdük. Haçlılar’a, Doğu Roma’ya.. |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benimde B Rh (+)
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Yine bir yazıda Türklerin asıl kan grubunun B olduğu yazıyordu AB kan grubunun ise 1200 sene öncesinde dünya yüzeyinde bulunmadığını çok yeni bir kan grubu olduğu ve asyalılarla batılıların karışımının sonucu olduğu yazıyordu.Kan grubunun ırk belirlemede çok etkin bi yönü varmıdır yoksa sadece zaman içinde ırklar arasındaki karışımlar sonucu bi ırka geçmiş ve sadece bağışıklık sisteminde etkili olan bi olgumudur? ayrıca doğal şartların bile {tabiki binlerce yıl} kan grubunun değişiminde etkili olduğu söyleniyor bu konularda aydınlatırmısınız? |
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim de kan gurubum B RH (+).
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Her okuduğunuza inanmayın. Her okuduğuna inanacaksanız, o zaman, Batılıların Türkiye'de Türk genleri çekinik durumdadır dediklerine de inanacaksınız. Okuduklarının tam tersine, Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya gelmeden önce sahip oldukları hakim kan grubu "0" kan grubuydu. Yazdıklarımı iyi oku. Kan grubu Türklüğü sınamadaki etkenlerden yalnızca bir tanesidir.
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her önümüze gelene vermeyelimde benim kan grubumada genel verici olduğu için enayi kanı derler.
Yani 0 +
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
AB +, kanımda bir sorun mu var? A ve B kan grubunun AB kan grubu oluşturması teorik kalmamış mıdır? (Gerçi ben de kanıtlanmış durumda, annem ve babamdan biri A diğeri B :)
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Öyle diyenlere, "0" kan grubu özel bir kan grubu olduğundan, "0" kan gurubuna sahip olan bir kişi, diğer kan gruplarına sahip kişilerin kanlarını kabul etmez demek gerekir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|