![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Bir Türkçünün tek güvenmesi gereken kurum Türk Silahlı Kuvvetleridir.
Bakın Türk silahlı kuvvetleri hiç hata yapmaz diye birşey yoktur..Mesela bana göre Kuzek Irak konsunda hükümettten brifing alınması uygun değildir..Bu TSK'ya güvenilmemesi gerektiği anlamına gelmemeli.. TSK mız kimliğimizdir..Her Türk TSK'lıdır.. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cevap: Hiçbiri
Türkçülere güveniyorum.... Devletin kurumlarına saygı duyuyorum, ancak bizleri yönetenlere karşı hiç bir güven ve saygı duymuyorum.... |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
arada bulundukları makamı hak etmeyen subaylar da olsa ordumuza sonuna kadar güveniyoruz.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Turkcu Silahli Kuvetleri ne guveniyorum.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Devletin her kurumuna sızmayı başarmış fettoşçu p.çlerin ve soysuz komünistlerin içine giremediği tek yer Türk Silahlı Kuvvetleridir. Türk Silahlı Kuvvetleri Laik Cumhuriyetimizin yegane bekçisidir. Bu soruya verilen Hiçbiri cevabını bir Türkçüye yakıştıramıyorum. Yönetici ırkdaşım , sanırım üyeliğimi iptal edeceksin. Ne diyelim sağlık olsun, Tanrı Türkü ve Silahlı Kuvvetlerini korusun. |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Neden bu cevabı seçtiğimi merak ediyorsanız, Atatürk Türk gençliğine emanet etmiştir Türk istikbalini, bu benim kişisel görüşüm, katılmadığınız için saygı duyduğumu belirtirim sadece. |
||
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TSK başta olmak üzere türk gençliğine,türkçülere güveniyorum...
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TSK Ve TÜRK Irkının Gençlerine!
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
TSK ...
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ŞANLI TSK.TTKY
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tabiki Türk Silahlı Kuvvetleri..Ayrıca Cumhurbaşkanı A.N.Sezer ve Yargı'ya da güvenim tam..
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk Silahlı Kuvvetleri.
Bu arada bazı arakdaşlar gençliğe güveniyorum demişler. Üzülerek söylüyorumki şuanda Atatürk'ün bıraktığı gençlik yok. Gençliğimiz ya komunizmin etkisi yada tarikatçıların nurcularn yobazların etkisi altında. Özellikle nurcular örümcek ağı gibi her yere yayılıyorlar. ve bunları söküp atmamız inanın pkk dan daha zor! tanrı yardımcımız olsun... |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
[/b]BEN ATAMIZIN İLKELERİNİ TAŞIYAN VE EN ÇOK KORUYAN TSK DİYORUM
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Damarlarımdaki kanı bana göre şu anda en iyi temsil eden kurum olan Şanlı TSK'ya.
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tsk tabikide
|