![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tabiki AKP :)
şaka şaka ne akp si tabiki KAHRAMAN ORDUMUZ |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BEN POLİS DİYORUM VE SERHAD KANDASIMA KATILIYORUM
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Böylesi bir ortamda elbette TSK ya güveniyorum.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu anda güvendiğim tek kurum TSK'dır.
Mutlaka türk ordusunun içinden çürük askerler çıkmıştır ama bunların sayısı şanlı Türk Ordusuna olan güveni yıkamaz. Yılan gibi her kurumu sızan lanet olası nurcular bir tak TSK'nın içine sızamamışlardır. Türk gençliğini özenti haline getiren, komünizmin pençesine atan, sözde islamiyet adı altında tarıkatlara sevk edenler siyasetçilerimiz, medyamız ve sözde aydınlarımızdır. Türk Gençliği mutlaka özünme dönecektir. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
Zahmet edip hücreciklerini zorlasaydın belki hatırlardın. Başbuğ Atatürk "Türk Milleti mehmetçiğe,mehmetçik Türk Milletine emanettir." demiştir. Buradaki insanları ordu karşıtı gibi gösterme çaşıtlığına bir son veriyor,üyeliğini iptal ediyorum.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
||
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türk Silahlı Kuvvetleri
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bence de hicbiri, kurumlara güvenmekten se yüce Türk milletine güvenirim tabi bundan kastim soysuzlasmis olanlar degil soyundan ve damarinda tasidigi kandan haberdar olanlar
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
TSK_Genç Subaylarımız
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Turk budunu yapilan anketlerde, TSK'ya ne kadar guvendigini acikca gosteriyor. Ben de Turkiyeli bir Turk olarak, soydaslarimizin cogunluguyla ayni gorusu paylasiyorum.
GayriTurkler, koministler, dinci sapiklar, liboslar, medya ve holding patronlari, AB ve ABD gibi TSK karsitlarinin yaptiklari butun yipratma faaliyetlerine karsin, TSK dimdik ayakta duruyor. Tanri TSK'yi basimizdan eksik etmesin....
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TSK tabiki. Dünyanın en iyi ordusu onunla gurur duyuyorum.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TSK konusunda çekincelerim var zira bir görüşe göre akp'ya oy veren en az yüzde 30 insanımız var.ederi en az 25 milyon insan..Bunların çocukları askerde.Muhtemelen aynı kafa yapısındalar.Ve internette dolaşan gülen videolarında gördüğümüz üzere hocalarının verdiği emirlere uyup kendilerini belli etmiyorlar.Ayrıca askeri okullar için özel olarak yetiştirilen tarikat çocukları olduğunu biliyoruz.Deniz,hava,kara kuvvetleri komutlanlarımıza sonuna kadar güveniyorum ama arkadan gelen yeni nesil askerlerimiz bizi nereye götürür pek emin değilim..
Ahmet Necdet Sezer gibi cumhurbaşkanlarımız olduğu sürece benim fikrim Cumhurbaşkanlığı'dır. |
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Seçenekleri göremiyorum ama kesinlikle güvendiğim 2000 yıllık Türk Ordusu, 84 yıllık Cumhuriyet Ordusu TSK'dir.
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu ülkeyi sadece TÜRKÇÜLER kurtarabilir. Kesin ve net!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| en , gÜvendİĞİnİz , hangİsİ? , kurum |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|