![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Tek güvendiğim kurum yüce TSK'dır
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TSK yı da gördük 80 lerde Amerika'nın Tasmasını dolamadı mı kendi boynuna ?
Atamızında dediği gibi gelecek türk gençleri |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ayrıca malum Türk gençliği Atamızın kemiklerini sızlatıyordur.Gençlik şu an kültürel çürümenin doruğunda,arada tabiki bilinçli insanlar var ama sayıca çok azlar diye düşünüyorum. ek:Ayrıca Milliyetçiliğe öcüymüş gibi bakan bir gençlik var bu ülkede altında mhp adlı gerizekalı oluşumun bıraktığı ön yargı var tabi,milliyetçi deyince insanların akalına beyaz çorap giyen,limon kolonyası süren tipler geliyordur,kim bilir. |
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Silahlı Kuvvetleri..
Özellikle Harp okulunda yetişen subaylarımız..
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Muhtac oldugumuz kudret damarlarimizdaki asil kanda mevcuttur. Türkiye'nin yarisinin akp'ye oy verdigini görünce damarimdaki asil kanimdan baska güvenilecek baska bir sey varmidir bilemiyorum.
Kurum bazinda ise, Ordu'muz kurum ise ona güvenmekten baska care göremiyorum. |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Yönetici notu: Brakisefal, hayvan olanlara hayvan demek suç oldu. Yazınızı düzeltin ve uyarılarımızı dikkate alıp hakaret ve küfür içeren iletiler yazmayın.. Konu Brakisefal tarafından (24.07.2007 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Sakıncalı cümleler silindi, ileti özetlendi. |
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ'umuzun binbir zorluklarla ve mücadeleyle açtığı yüce TÜRK meclisi demeyi o kadar çok isterdim ki...Fakat ne yazıktırki bu kutsal yer yobazların işgaline uğradı ve bu işgalin bitmesi için yalnızca askeriyle,öğretmeniyle ve 7 den 70 e damarlarında asil Türk kanı taşıyan herkese güveniyorum.Bizi kurtaracak olan tek güç damrlarımızda akan asil Türk kanıdır.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
En çok TSK ya güveniyorum ama darbenin gelmemesi sebebiyle ona da ggüvenim sarsıldı. Neyi bekliyorlar hala. Pkk lı bile geldi meclise oturdu. Meclisimizde arapdan kürtten geçilmiyor bu ordu daha ne bekliyor iki gün sonra Öcalan ı cumhurbaşkanlığı koltuğuna da oturtur bunlar. Herşey oldu bi olmayan bu kaldı.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
TSK'ya da pek güvenim kalmadı.
Şu an için Azerbaycan Millet'ine çok güveniyorum. |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
SAVAŞÇI
|
TSK ne güvenim sonsuzdur ve komutanlarımızın boş durduğunu hiç sanmıyorum.Merak etmeyiniz hepsi fişleniyor hepsi izleniyor benim tahminimdir gerekli zamanda gerekeni yapacaktır.
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu an tek güvendiği kurum, yüce Türk Ordusu'dur.
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
en güvendiğimiz kurum tabiki şanlı ordumuzdur başka neye güveneceğiz ki zaten çin seddini yaranda bu ordudur romaya diz çöktürende bu ordudur şanlı ordumuzdan gayri kurum lar yalan olmuş zaten 5000 yıllık tarihi olan ve hiç bir çürümeye hiçbir kokuşmuşluğa uğrAMAMIŞ OLAN şanlı ordumuzdan başka hiç bir şeyimiz yok
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Damarlarımdaki asil kana ve TSK 'ya güveniyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| en , gÜvendİĞİnİz , hangİsİ? , kurum |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|