![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu adamin 10 yilda aldigi oy oranini toplamislar yinede baraji gecememis.
Birde merak ettigim bir seyde, bu surungen herif yururken topalliyor acaba neden ?
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
dansöz gibi bir adam her türlü kıvırıyor
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bir tek şeriatçı arapçı olmadı bu bakalım ne zaman o tarafa geçer : ))
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Dogu Perincek in yayin organlari 12 eylül öncesi ihbar niteligi tasirdi o dönem sag sol catismasinda hedef göstermedigi insan yoktu hem sag dan hem sol dan ilginc tir bir ülkücü yada bir devrimci bagli oldugu hareketten kopunca solugu bu dogu nun yaninda alindi doguda bunu medyaya cikarir ve yayin organinda yayinlardi 12 eylül öncesi türk milliyetcilerini hedef gösteren aydinlik pacavrasi ve elini türkcülerin kanina bulastiran dogu perincek bugün türkcülük oynamaya kalkiyor. Apocular (Pkk)78 lerde ilk ortaya ciktiklari dönem dogu ve güneydogu anadolu da aydinliktan 20-30 kisiyi katletmistir ( bunlar dogu perincek in dava arkadaslaridir ve bu dogu arkadaslarini katleden apo itinin bekaa daki karagahina gitmis onunla el SIKISMISTIR kendi dava arkadaslarina bile vefasi olmayan bir serefsizdir )dogu perincek in tuhafliklari bununla bitmez 74 te türk ordusu eoka piclerine haddini bildirmek icin kibris a cikan mehmetcige fasist türk ordusu kibristan defol diyen dogu perincek tir ve ayni dogu son dönemler KKTC ve DENKTAS icin mitingler yapmis kisidir .Simdi dogu perincek degismis ve dogru yolu bulmus desem ben bu adamin degisecegini hic sanmiyorum ve inanmam da yanar döner olan biridir ha dogu dün ve bugün hic degismedigi bir yönü yokmu elbette var DOGU PERINCEK DÜNDE KÜRT ASIGI IDI BUGÜNDE KÜRT ASIGIDIR.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sokaktan işçi partisinin seçim arabaları geçiyor.Ve bu soysuz hakkında lozan kahramı diye bahsediyor.Nerden yakıştırmışlar bu sıfatı bilen varmı?
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
komunist serefsiz
Ataturk dusmanidir. bir gun almanyada dusseldorf havaalaninda karsilastim. kimbilir hangi propaganda icin gitmisti oraya . sene 1994 yaninda bir suru saksakci korumalari doluydu. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
fazla lafa, söze gerek yok!
o da geçmiş söylemleri hatırlatılınca "değiştim" demiş! hadi geçmişe dönelim 2003 seçimleri döneminde bu ibareyi kim kullanmıştı! |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
doğu perinçek'in ne olduğunu hala çözemedim. karen fogg denen kadının e-posta yazışmalarını ortaya çıkarmıştı. ama yakın bir zamana kadar k.rtler kendi kaderini tayin etme hakkına sahip, isterse devlet kurar gibi demeçleri de var. 70lerde kendi komunist arkadaşlarını bıçaklamış. ne idüğü belirsiz. nazlı ılıcak'ın bir benzeri işte.
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
PKK ilk kurulduğunda Rusya'nın güdümünde bir örgüttü. O zamanlar Perinçek , PKK'yı savunuyordu. PKK , ne zaman ABD'nin himayesine geçti, Perinçek ulusalcı takılmaya başladı. Yoksa çok ulusalcı olmak istediğinden değil . Sırp kasabı lakaplı miloseviçi Perinçek bir kahraman olarak görür . Neden ? Çünkü miloseviç Rusya'nın adamıdır. Görüldüğü gibi Rusya neyi desteklerse Perinçek de onu savunur. Bu adamın ağzından çıkan '' ulusal, tam bağımsız '' gibi sözcükler bir yanıltmacadır. Bugün IP başa geçse , yapacağı ilk iş bizlere emperyalistlerin uşağı diyip , hapise atmak olacaktır.
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu adam abd düşmanı, yanar döner ve güven duyulmayacak bir kişi. Türkiyede hangi akım yüklelişteyse, onu kullanmakta usta. Bunları kimse ciddiye almıyor ve kimsede takmıyor, bir kaç yolunu saşırmış kişiyi ancak kapabiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Doğu perinçek ulusalcıların yüzkarasıdır!!
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ilk gördügüm yerde ne isin vardi pkk nin kampinda diye soracagim kisidir.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Herkesin bildiği papağan fıkrası vardır. hani cezaevine girince susun akıllı olun ben siyasetden girdim diye biten müstehcen fıkra. Perinçek deyince hemen aklıma o fıkra geliyor her nedense :)
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
perinçek için iyi bir benzetme olmuş...
kılıfına tam oturmuş...
|
![]() |