![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
şeyh şamil soyca kesinlikle Türktür ama Türkçü değildir osmanlıcıdır.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Israrla bütün konuları tek tek okumaya çalıştım.Bu konuyla alakası yok amabütün sohbetlerde sohbetin konusundan çok birbirinizle konuşma üslubunuz dikkatimi çekti.Birbirinize
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ne gibi? Sarmadık mı?
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Birbirimize karşı daha tahammülkar olabilme ihtimalimiz yokmu?
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağ kurallarını ihlal etmeyen Türkçü hiçbir ırktaşımız kırılmıyor. Dikkatli inceleyin.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen süslü rumuzunla ileti ekleyecek başka bir konu bulamamışsın ama bu başlığa ilgisiz ve saçma iletilerini eklemişsin. Sen yaylan bakalım.
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Kesinlikle size katılıyorum.Şeyh Şamil bir Türk ise bir Türke yakışır şekilde saygı ile anmalıyız.Düşüncesi ve hareket tarzı bizlere uygun düşmemesi tabiki onu eleştirmeyteceğimiz anlamına gelmez bunu yapalım ancak bir Türkü asla etniklerle aynı kefeye koymayalım Y.N:Yazım kurallarına dikkat et. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şeyh şamilin soy olarak Türk olduğunu anlamak için ruslara karşı verdiği mücadeleye bakmak yeterlidir bence ancak Türkçü falan değildir osmanlının kafkasya kolu gibi bir durumdadır.şeyh şamil,mirseyit sultangaliyev,ahmet yesevi gibiler soyca Türk olan ancak Türkçü olmayan kişiliklerdir.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yaptığı kahramanlıklardan ruslara karşı direnişinden Türk ırkından olduğunu anlamak için yeterli bence.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Zaten Şeyh Şamil'e Türkçü diyen yok. Şeyh Şamil'in Türk olup olmadığı sorulmuş ve cevap verilmiş. Önce konuyu anlayın ona göre cevap yazın veya yazmayın.
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Şeyh Şamil soyca Türkoğlu Türktür.
Y.N.: Sırf ileti eklemiş olmak için ileti eklemeyin, Şeyh Şamilin Türk soylu olduğu senden önce defalarca dile getirilmiş bu sayfada, ileti eklerken biraz bakın kim ne yazmış diye. |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Seyh Samil Türktür ve inkar eden varsa kendi kanini kontrol etsin
Y.N:YUKARIDA Kİ UYARI SENİN İÇİNDE GEÇERLİ. |
|