Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.09.2008, 17:06   #31 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
aslan_inan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
hayır o filmin 1 bölümünü bile izlemedim bilseydim deniz gezmişi anlattıklarını hiç 1 bölümünü bile kaçırmadan izlerdim
ben 7 yaşımdan beridir bilirim deniz gezmişi
babam küçücük çocukken deniz gezmiş i 2.atatürk olarak gösterdi bana
ayrıca ilk yorumum için kusura bakmayın beni sizi mhpli ülkücü piçleri sandım kurt resimlerini görünce
Baban ve sen o kadar enikleşmişsiniz ki ülkücü çapulcuların farklı bir kulvarını oluşturuyorsunuz. Gezmiş piçini neye göre Atatürk'le karşılaştırabiliyorsunuz. Ulan enik soyları, eğitimsiz, derslere girmeyen, askerlik yapmamış, vergi vermemiş, şanlı ordumuza baş kaldıran, polise silah çeken, banka soyan, olumlu hiçbir uygulaması olmayan bir eniği savunan onunla eş değer bir enik olabilir.

Anasının dizinden yeni ayrılmış bir bebe, babasının maddiyatına bağlı bir küçük yaşam alanı olan Gezmiş organizması, ABD'nin karşısına çıkıp, NATO'ya serzenişte bulunup Ata-Türkçü bir devlet kuracak ha! Size ancak acınır. Ata-Türkçülük ve Kızıllar... Ne olmaz bir karşılaşma... Ne uyumsuz iki fikir... Ne düşman iki cephe...

Kızılca soysuz vatansız bebeler Atatürk lafını ağzınıza almayın çünkü ağzınız yanar. Yanmazsa Türkçüler yakar. Atatürk Türk milliyetçisi, Türkçü bir Bozkurttur. Siz ki Bozkurt'u rüyanızda görürken titreyen mahluklar, Türkçülük ile Komünist fantezilerinizi nasıl bir arada görebilirsiniz.

Soytarılık ne zamandan beri ululanır oldu. Ülkücü ve kızılca soysuzlar aynı makus kaderi paylaşmaktadırlar. O da çapulculuktur. Biri sağ biri sol olmak üzere her ikisi de Türk'e yağı olan ve onu zehirleyen ne varsa onunla kucak kucağadırlar.

Emperyalizm lafının ezberleye ezberleye alıklaştınız. Sizden zarar gelmez. Çünkü alıklar zarar veremez. Alık alığa kuram yaratmaya çalışan uygulamada neler yapacağım diye yırtınan bir avuç çapulcu. Marx bir hiçti onu büyüten sizin gibi alıkları koyunlaştıranlar, öz kültüründen uzaklaştıranlardır. Hayatı paradan, puldan öteye düşünemeyen vatansızlarsınız. Onun içindir ki kafanız para dışında hiçbir şeye çalışmaz. Tüm dünyanız afyon yutmuş gibi para etrafında döner durur. Sizi o batakta develenip, Türlükten uzaklaştıkça o sevmediğiniz emperyalizm sizi kucağınızda hoplatmaya devam edecektir. Çünkü sizler eziklik edebiyatını şiar edinmiş bir grup ezikten ibaretsiniz.

Gezmiş 1. orospu çocuğudur. Takipçileri dahil sende sayısı bilinmeyen piçlerden birisiniz...
Temren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.09.2008, 17:09   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 428
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yakın bir tarihte değerli Çağatay ağabeyimin kaleme aldığı ''ATV'de Yayınlanan "Hatırla Sevgili" Adlı Dizi ve Kızılca Soysuzlar İle Çapulcular'' adlı makalede özellikle üzerinde durulan bir konu vardı.

Yaşı itibari ile izlediği bir Tv dizisinden bile etkilenerek, özentiliğini icra eden gençlerimizin türediğini görmekteydik. Ve Türk milletinin fertlerine bu tehlikeyi hatırlatmıştık.

Görüldüğü üzre on yedi yaşındaki bir yeni yetme olan aslan_inan adlı kişide belli çevreler tarafından kendisine verilen hazır kimliği üzerinde taşımaya başlamış.

Umarım yakın zamanda neyin ne olduğunu anlar bu arkadaşımız. Anlayana kadar bizim nazarımızda kızılca soysuz olarak kalacaktır.
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
deniz , gezmiş , KÜRT , mİ?

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler