![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yeri gelmişken yazalım. Bazı Atatürkçü geçinen kendini bilmez müptezeller aynı zamanda sosyalist olduklarını söylüyorlar. Hem sosyalist artığı hem de Kemalist olunamayağı bellidir. Ulu başbuğ Atatürk bu konu hakkında bakınız ne söylüyor;
Sosyalist; bizim anlayamayacağımız, karışık bir zihniyetin ifadesidir. Sosyalist bilmem nelist bilmiyoruz, Vatan, Millet ve Milliyetçilik biliyoruz. Ulu Başbuğ M. Kemal Atatürk ( Mazhar Müfit Kansu, Erzurumdan Ölümüne Kadar Atatürkle Beraber, Cilt 2 s.426 )
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
deniz gezmiş kürt-Türk kardeşliğini savunan bir koministtir ve de asılarak gebertilmiştir hain....
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
o iti TÜRKLÜĞE nasıl yakıştırırsın o TÜRKLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI OLAN kominizmin bir itidir
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bir hainin soyunu tartışmak bile saçma ırkdaşlarım! Elbette soyunda bir karışıklık vardır.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK kanı taşıyor olabilir ama TÜRK olmanın gereklerini yerine getirmeyen zavallı komünist bir itti
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Gidip Filistin'e gerilla egitimi almis, Türk Devletini devirip, yerine kizil bir muz cumhuriyet'i kurmak için; Asilmayi hak etmisti ... iyi oldu!
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Türkdür ama kürtler onu sever
anlatabildim umarım. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türklük hem kan hem de bir vicdan, ruh meselesidir.
Beynini rusa dölletmiş, kevaşe kasığından düşme moskof uşaklarının ruhlarını konuşmaya bile değmez. Türk değildir!
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı TÜRKÜ korusun
|
Deniz gezmiş tam bir rus köpeğidir..O Türk değildir Köpektir..
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Deniz Gezmiş Türkdür. Ama önemli olan hangi ideolojiye ve hangi mantığa ve kimlere hizmet ettiği önemlidir.
Deniz Gezmiş hakkında ilginç bir bilgi Gezmiş ailesini şöyle özetleyebiliriz: Baba Cemil Gezmiş:İlköğretim Müfettişi;Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil Köyünden. Anne Mukaddes Gezmiş:Erzurum'un Tortum ilçesinden. Deniz Gezmiş'in iki erkek kardeşi vardır:Abisi Bora,kardeşi Hamdi. Baba Cemil Gezmiş ailesi hakkında şu bilgileri vermiştir: "Anne tarafından deden,Balkan Savaşına askeri lise öğrencisi olarak katılmış,Kurtuluş Savaşı'nda gazi olmuş ve İstiklal Madalyası almış şerefli bir subaydır. Baba tarafından deden şimdi seni ermenilikle itham eden zibidilerin varolması için Sarıkamış Muhaberesi'nde Moskof ordularına karşı savaşırken esir düşmüş ve üç yıl Sibirya ormanlarında işkence görmüştür. Sen bilir misin,Gezmişoğulları Birinci Dünya Savaşı'nda ONALTI (16) şehit vermiş bir ailedir.Babanın üç dayısı Erzurum'un geri alınmasında Ermeniler tarafından şehit edilmişti..." Kısaca özetlersek deniz gezmiş soyca Türk olmasına rağmen bizim için bir hiçtir çünkü hayatı boyunca hainlik yapmış,hainlere hizmet etmiştir. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
ben 7 yaşımdan beridir bilirim deniz gezmişi babam küçücük çocukken deniz gezmiş i 2.atatürk olarak gösterdi bana ayrıca ilk yorumum için kusura bakmayın beni sizi mhpli ülkücü piçleri sandım kurt resimlerini görünce |
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
ben ülkücü piçleri sandım sizi o yüzden öyle yazdım ayrıca atatürkü savunan kişilere siz kızılcık mızılcık diyosanız daha ne diyim sana |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
sallamasyon şeyler yazma o Türk Devleti ni şeriatçi ve ülkücü piçlerden temizleyip laik demokratik uygar bir ülke için harekete geçti YOLU O GÖSTERDİ denizimizi 6mayıs 1972 de aldılar denizmizi aldılar ama OKYANUS GİBİ GERİ DÖNDÜK BİZ HALA YOLDAYIZ |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ın Er'i
|
Deniz piçini ikinci Atatürk diye tanıtan bir babadanda ancak senin gibi dangalak bir evlat çıkar zaten.Gelmiş bir de burada kızıl gözlü, kimin ajanı olduğu bile belli olmayan bir vatansızı savunuyorsun.
|
![]() |
| Etiketler |
| deniz , gezmiş , KÜRT , mİ? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|