![]() |
|
|
#166 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Koçarlı'da birçok Oğuz boyu bulunmaktadır. Mesela Ata Eymir adlı köy Eymür boyundandır. Köy adı olmadan kesin bir sonuç elde edemeyiz maalesef. |
|
|
|
|
|
|
#167 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#168 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler,
Babam Tirebolu ilçesi Çeğel köyünden, annem ise Tirebolu ilçesi Yaraş Köyündendir. Lakin babamın ataları bugün Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz(Gelevara) köyündendir. Soyum nereden geliyor olabilir? |
|
|
|
|
|
#169 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İki taraftan da Oğuzların Çepni boyundansın. |
|
|
|
|
|
|
#170 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
beni aydınlattığınız için teşekkür ederim kandaşım.esenlikler
|
|
|
|
|
|
#171 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
|
|
|
|
|
|
#172 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
soydaslarim banada yardimci olursaniz cok sevinirim.
1.Annem ve babam gaziantepli 2.kütügüm antepin en eski yerlesim yeri ve en eski mahallesi olarak bilinen Boyaci mahallesi ailemin büyükleri bana antepin yerlisi oldugumuzu söylüyor yani köyümüz felan yok. 3.Ailem ve Akrabalarim sünni mezhepinden ama ailemizde en ihtiyar olan halam bana dedemin hazireti ali nin resmini sakladigini söylemisti.Ama tuhaf olan sey kendi cocuklarindan bile resmi saklamasi. Halam tesadüf üzeri görmüs. ben hangi Türk boyundan olabilirim ? |
|
|
|
|
|
#173 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#174 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cevap: Soyumuz nereden geliyor..
altinci dedemin ismini dahi biliyorum giresuna göcmüs 1700 yillarinda kafkaslardan.. hangi boydan olabiliriz dedelerimin ismi hep Türk. Giresun tireboluluyuz
|
|
|
|
|
|
#175 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende sorayım ozaman benim babamlar Göçebe'ymiş fakat osmanlı onları Bitlis'e yerleştirmiş. Onlara köy vermiş. pkklılar hatta öldürmüşler ordakileri.
Annem de Rizeli. dedim kafkasyadan gelmiş soyumuz diyor. Onlarda göçebeymiş. Ben hangi boydanım şimdi?
|
|
|
#176 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Irkdaşlarım çok şükür ne olduğumu biliyorumda;ben sizden kastamonu'nun etnik yapısını öğrenebilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
#177 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
benim soyum nerden geldigini biliyorum.
ama en büyük sorum su zazalar Kürt mü yoksa onlar da mi Oguzun Boyundan? eger cevap verirseniz cok sevinirim Irkdaslarim. |
|
|
|
|
|
#178 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#179 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hmmm ben 1 tane zaza kizina sordum senin soyun neresi, bana biz Türkmeniz demisti kürt degiliz Türküz demisti, ve kimileride Türk degil kürdüz diyorlar. zazalari arastirdim ve buldugum tek cevap, onlar nereden geldigini unuttular.
|
|
|
|
|
|
#180 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
zazalar Türk değildir. Farsi bir topluluktur. Bugün kendisini Türk gören kürtler de var çok az da olsa. Şimdi sen bunlara Türk mü diyeceksin?
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|