![]() |
|
|
#331 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Balbal ırkdaşım sorumu görmediniz yada cevabını bilmediğiniz için yazmadınız bilen ırkdaşlarım varsa yardımcı olabilirmi?Yada sen beni yönlendirebilirmisin?
|
|
|
|
|
|
#332 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arhavi ilcesinin Türkmen (ya da Türkmene )köyü hangi boy ya da boylardadan olusuyor.
Yöre insaninin sürekli laz olarak anilmasi artik sinirimi bozmaya basladi. Yazik ki o ilcede lazlar da yasiyor ancak ben Türk oglu Türk`üm. Hangi boydan oldugumu ögrenmek istiyorum. Umarim bilgilendiren cikar.
|
|
|
#333 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#334 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#335 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KANDAŞIM ÇUKUROVA'NIN HANGİ İLİNDE YAŞIYORSUNUZ? VEDE ÇUKUROVA'YA GÜMÜŞHANENİN HANGİ İLÇESİNDEN GİTMİŞSİNİZ. BU BİLGİLERİ VERİRSEN SANA DAHA SAĞLIKLI BİLGİLER VEREBİLME İHTİMALİM YÜKSEK OLUR. CEVABINI BEKLİYORUM.
|
|
|
#336 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gümüşhane'nin hangi ilçesi olduğunu bilemiyorum.Mersin'de yaşıyoruz ve büyükbabam buraya göçtüğünde ilk inşaat malzemeleri işini o yapmış deniyor.Birde kiremitçi diye lakabı varmış sanırım.Birde Yörük Mehmet derlermiş yörüğüz yani.Bu kadar az bilgiyle birşeyler çıkarabilmek zordur ama bir tahminin olursa fikir verebilirsen yine sevinirim.Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#337 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
selam ırktaşlarım ben ığdırdan.büyüklerimlede konuştum,oğuz türkü olduğumuzu söylediler.acaba hangi boydanız.nasıl öğrenebilirim.bilgilerinizi sunarsanız sevinirim.TTK.AMİN
|
|
|
|
|
|
#338 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öncelikle aramıza hoşgeldin.İleti eklerken imlâ kurallarına uy!Iğdır'ın "I" sı Oğuz'un "O" su Türk'ün "T" si büyük harflerle yazılır!!!Amin lafınıda kullanma ümmetçiliğe kaçıyorsun!
|
|
|
|
|
|
#339 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hoşbulduk.dalgınlığıma geldi.ölümüne TÜRKÇÜYÜM.bu konuda şüpheniz olmasın.soruma yanıt verirseniz sevinirim.teşekkür ederim.İğdir Hanın ovasından selamlar
|
|
|
|
|
|
#340 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Eğer Iğdırdaysanız ve Türkseniz büyük ihtimal Azerbaycan Türk'üsünüz ve Oğuz Boyundansınız.Ayrıca Iğdırda az da olsa Ahıska Türkleri de vardır.Eğer araştırırsan hangi boydan olduğunu anlayabilirsin........
|
|
|
#341 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
evet ırktaşım tansu çiller zamanında Iğdıra Ahıska TÜRKLER'İ yerleştirildi.sayıları çok az ve ne yazıkki biz azeri türkleriyle kaynaşma olmadı.çünkü onlar Iğdırın TÜRK olmayan mahallesine yerleştirildiler.onlarla hiçbir şekilde kaynaşamadık.
|
|
|
|
|
|
#342 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#343 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hayır alevilik yok. Birde bunu araştırabileceğim başka nasıl bir yol olabilir? Resmi kayıtlar gibi. Ne kötü insanın 3-4 kuşak öncesini tam öğrenememesi. Sağol ilgilendiğin için.
|
|
|
|
|
|
#344 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım bu arada bişi değil.Nüfus müdürlüğünden yanılmıyorsam öğrenebiliyorsun. Ama ne kadar geri gidebilirler bilmiyorum.Peki sizde aşiret yada kabile varsa söyleyebilirsin yada bunun gibi bişi.Ozaman öğrenme şansımız artar.
|
|
|
#345 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dedem ve dedmin dedei,ikiside nufus katibiymisler.Dolayisiyle babanim halen sakladigi belgede soyumuz tam 1600 yilina kadar kayitli ve NE MUTLU KI HEP TURKUZ!
Babam Ankara`nin Kalecik ilcesinin yerlileri. Acik tenli,acik kahverengi sacliyim ve yesil gozluyum.Gozlerim cok hafifce cekik. Tanri Turk`u korusun. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| geliyor.. , nereden , soyumuz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|