![]() |
|
|
#346 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tokat Zileliyim beni de bilgilendirir misiniz kandaşlarım?
|
|
|
|
|
|
#347 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
|
|
|
|
|
|
#348 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#349 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Zile'deki tek boy Iğdır boyu değildir. Birçok Oğuz boyunun yanında Kıpçaklar da fazlasıyla bulunmaktadır.
|
|
|
|
#350 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Merhabalar arkadaslar,
benimde bilgiye ihtiyacim var eger cevaplaya bilirseniz cok sevinirim. babam aydinli, nazili ilcesinden annemde aydinli kuyucak ilcesinden. hangi boydan olabiliriz ? |
|
|
|
|
|
#351 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kardeşim;
nazilli'de bildiğim kadarıyla yörük olduğu kadar selanik göçmeni de çok var..eğer sarışınlık varsa göçmen olabilirsin |
|
|
|
|
|
#352 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaşlarım;
Baba tarafım Saraybosna göçmeni ..Peçeneklerden olabilir miyim? Ayrıca boyum 190 ve sarışınım(kestaneye yakın) |
|
|
|
|
|
#353 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler sayın ırkdaşlarım.Otağı yetkilileri arkadaşlarım sorumu görmemiş olucaklarki 3 haftadan beri cevap alamadım.Sorumu tekrarlıyorum.
Dedelerim balkan savaşları sırasında şuanda bulgaristan yada romanya sınırları icinde bulunan yukarı deliorman bölgesi tunaboyu tutrakan(tuttarkan) nahidesinin asvat köyünden göç etmişler.Hangi boydan olabilirim.Şimdiden teşekkürler. Tanrı Kut Versin.. |
|
|
|
|
|
#354 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tekrar tekrar sorumu hatırlatmama rağmen bende yanıt alamadım.
Erzurum İspir'in çakmaklı köyündenim .. Esenlikler Dilerim . ![]()
|
|
|
|
|
|
#355 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Madem bilgilenemiyecez bu bölümü NEDEN AÇIYORSUNUZ SONUC BÖYLE OLCAKSA BİZ NEDEN BU SİTEYE GİRİYORUZ TAM BİR AY OLDU 3 KERE SORMAMA rağman hala cevap alamadım bu nasıl iş...
|
|
|
|
|
|
#356 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Selam Irdaşlarım babam çorum iskilipli.İskilip tarihini incelediğimde Kıpçak ve Tatarların bölgeye yerleştiklerini öğrendim.Fakat tam olarak bir bilgi elde edemedim.Bir de Atıf Hoca diye bilinen ümmetçi çapulcunun konuşmalarında yunanlılarla asla savaşmayın ve Başbuğ Atatürk'e karşı ayaklanın dediğini öğrendim bu şerefsizle aynı memleketli olmak büyük bir acı veriyor bana.Annem ise Çorumun Oğuzlar ilçesinden fakat dedem kendilerinin ayvalıkdan göçtüklerini söylemiş.Bu konuda benide bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#357 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Burası devlet dairesi değil, bilgi edinme hakkından yararlanmak isteyen yurttaşmışsın gibi konuşma. Bilen olursa soruna yanıt gelecektir.
|
|
|
|
|
|
#358 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Bozkurt Salur biz burada babanın tarlasının bekçileri değiliz.
Bir bilen olsa cevaplar demekki kimse yöreyi tanımıyor. Konuşmana dikkat et. |
|
|
|
|
|
#359 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Bu işler senin bildiğin diğer saçma sitelerdeki gibi sen oralıysan böylesin diye yürümüyor.İlk önce terbiyeli olacaksın.Burada hizmetçileriniz yok.
|
|
|
|
|
#360 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Senin tek derdin bu belli. Üyeliğin iptal edildi.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| geliyor.. , nereden , soyumuz |
| Bu konuyu şu anda toplam 5 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|