![]() |
|
|
#436 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Palabıyık ve kelliğin kafatası gibi bir özellik olabileceğini düşündüm de.
|
|
|
|
|
|
#437 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kafatasının şekliyle kelliğin veya bıyığın bir alakası yoktur. Türk olmak için brakisefal kafatası yapısına sahip olması gerekir insanın fakat bu kafatası yapısına sahip başka etnik gruplarda vardır, bu sebepten dolayı kafatasının brakisefal olması tek başına Türk olduğunu kanıtlamaz, bunun yanında başka Türklük özelliklerininde araştırılması gerekir.
|
|
|
|
#438 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#439 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Krındaşlarım ben sivas hafikliyim acaba bilen var mı benim soyum nedir hangi boydur
benim dedemler de rusların saldırmasından dolayı 1900 lü yıllarda azerbaycan tarafından gelmişler şimdi sivas hafikte oturuyoruz |
|
|
|
|
|
#440 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşlarım baba tarafım Konya Bozkır anne tarafı Manisa Gümülceli köyü bilgilendiren olursa sevinirim.Çok merak ediyorum.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#441 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlarım benim baba tarafından atalarım Kafkasya'dan ana tarafından atalarım da Yunanistan'dan göç eden Türklermiş. Ama bu göçler çok önce olmuş şöyle ki iki taraftaki dedem de Türkiye'de doğmuş. Babamın babası Konya'da, anamın babası İstanbul'da doğmuş. Babam da Konya doğumlu anam da Istanbul doğumlu sonra babam Istanbul'a taşınmış işte ben de Istanbul'da doğdum. Benim tipimse saçlarım tam siyah değil de biraz açık rengi koyu kestane mi denir artık ne denir öyle bir renk, gözlerim koyu kahverengi, hafiften çekik burnum küçük sayılır ve ucu yuvarlak. Boyum 1.72 cıvarı falan ama 14 yaşındayım şu an tenim esmer değil beyaz tenli de değilim buğday tenliyim yani. Bu arada baba tarafım Konya Ereğlilidir. Yardımcı olursanız sevinirim, hepinize esenlikler olsun...
|
|
|
|
|
|
#442 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ya benim tenim beyaz,Gözlerim ela,saçlarım kumral gibi gözlerim ela karışımı bir renk. Orduluyum. Kuman Türkü müyüm? boyum 1,87 falan. Fazla derin bir bilgim yok, hangi kaynaklardan bakabilirim bu konuya?
|
|
|
|
|
|
#443 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Prof. Dr. Faruk Sümer'in Oğuzlar (Türkmenler) kitabından ve
Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun XVIII. Yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nun İskan Siyaseti ve Aşiretlerin Yerleştirilmesi kitaplarından faydalanabilirsiniz sanırım.
|
|
|
#444 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler benim bir sorum olacak; Azerbaycan Türkleri, Oguz Boyunun hangi koluna mensupturlar?
|
|
|
|
|
|
#445 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çoğunluğu Bayat boyundandır, Kerkük Türkmenleride aynı boydandır.
|
|
|
#446 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arhavi ilcesinin Türkmen köyü (ya da Türkmene) hangi boy ya da boylardan olusuyor. Arhavililerin sürekli laz olarak anilmasi sinirimi bozmaya basladi. Yazik ki o ilcede lazlar da yasiyor ancak ben
Türk oglu Türk`üm. Hangi boydan oldugumu ögrenmek istiyorum. Umarim bilgilendiren cikar.
|
|
|
#447 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Ben de Kayseri kökenliyim. Dedem Dodurga Türklerinden olduğumuzu söylüyordu. Babanem ise Alevi Türkmen kökenli Nevşehir'den geliyor. Annem tarafı ise Gümüşhane Türklerinden sanırsam, ama onların hangi boya mensup olduğunu bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#448 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
ben aleviyim adanalıyız ama kökenimiz maraş ondan önce erzincan ondan öncede horasan olduğu söyleniyor dedem nenem annem babam akrabalrımız herkez köyde yarı kürtçe yarı Türkçe konuşuyor ama sorduğumda kürtçe konuşmalırına reğmen biz Türküz diyor ki bende sonuna kadar katılıyorum çünkü bu ülkede Türk kültürüne en çok sahip çıkan yaşayan alevilerdir bence zaza kürt alevi yoktur bunlar hepsi Türktür
türk değil Türk yazılır. |
|
|
|
|
|
#449 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#450 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
TEMİR TAV BEY tarih hakkında pek bir bilginiz olduğunu söyleyemem çünkü alevilerin hepsi öz ve öz
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|