![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım Aşağıdaki köyler hangi boydan gelir
Giresun - Dereli Yeşilkaya Köyü Tokat - Zile - Emirdolu Köyü |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yeşilkaya hakkında bir sonuç elde edemedim.
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sağol Irktaşım
Yeşilkaya köyü hakkında hiç bir bilgi yok bende bulamıyorum zaten, Giresun Dereli ilçesi genelde hangi Boylardan oluşuyor |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
%90 ya da daha fazlası Türk'tür. Türklerin çoğu da Oğuzların Çepni Kolundandır. Ama çok bilinmeyen bir Oğuz boyu ya da Kıpçak Türkü olabilirsin. Bu yüzden şu boydansın dersem seni yanlış yönlendiririm.
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irktaşlarım,benim soyum Bosna vilayetinin Sokol köyüne dayanmakta..
Bu köy hakkında bir bilgi verebilirmisiniz? ATK |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok güzel bir konu. Bu kadar net bie biçimde herkesin syunun nereye dayandığını söyleyebiliyorsunuz. Ne kadar şanslıyım ki işinin ehli kandaşlarım ile birlikte bir arada bulunuyorum tekrar hepinize teşekkür ederim. Rica etsem acaba benim soyumumn nereye dayandığı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Annem ve babam Adıyaman' ın Gölbaşı İlçesi' nin Çataltepe köyündeler. Dedelerimde öylelerdi zanedersem ama sabah bunu babama bir daha sorarım. |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) | |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Alıntı:
Kansız devşirme seni.
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Avşar Türkmenlerindenim Konyadan!!!
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende Çanakkale/Yenice'nin köylerinin etnik yapısını merak ediyorum. Neredeyse 7 ceddim oralı diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim soyum önce Denizli'ye sonra Uşak'a dayanıyor. Uşakta Paşalar Köyüydü hatırladığım kadarıyla. Acaba Kazak olabilir miyim?
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Anlaşılması zor bi site daha direkt link alabilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yenice'deki Türklerin %90'ı yada fazlası Oğuz'dur. Ama Oğuzların hangi kolundan olduğunu söyleyebilmem için köy ismini bilmemiz gerekli.
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaslar, kokeninizi ogrenmek icin bir soru soruyorsunuz ama koy ismi vermiyorsunuz. bu konunun her sayfasinda belki 5 kere koy ismi sorulmus. madem merak ediyorsunuz, o zaman sunu dogru durust koy ismi belirterek sorunki konu hakkinda bilincli olan arkadaslarimiz elli kere koy ismi sormak zorunda kalmasinlar
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geçen milliyetçi geçinen bir rap müziği dinledim, rap'i severim ama baştan sona kadar aptallık, en çarpıcısı ise ''biz Türkler Ural dağında doğmuşuz...''
Bunu söyleyenlerin kanında vardır bi çerkezlik yada çeçenlik... Biz ALTAYLIYIZ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|