![]() |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
VAKFIKEBİR ESKİ ADI İLE BÜYÜKLİMAN ÇEPNİ KIPÇAK PEÇENEK SAKA TÜRKLERİN DEN MESKUN OLUNMUŞ %100 TÜRK OLAN BİR İLÇEMİZDİR ESKİ GENELKURMAYBAŞKANIMIZ NECİB TORUNTAY PAŞAMIZDA TRABZON VAFKIKEBİRLİDİR VE KIPÇAK ASILLIDIR GÜNÜMÜZ VAKFIKEBİR NUFU SU İSE BU BOYLARIN TAMAMEN BİRBİRİNE KARIŞMASI KIRMALAŞMASI HAKİMDİR BRİ AİLEDE SARIŞIN RENKLİ GÖZLÜ ÇOCUĞUDA BUĞDAY TENLİ KAHVERENGİ GÖZLÜ ÇOCUĞUDA BULMAK MÜMKÜN BU TAMAMEN BU BELİRTTİĞİM BOYLARIN KARIŞMASINDAN ÖTÜRÜDÜR
|
|
|
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Harşid Vadisi ırkdaş, yazılarınızı küçük harflerle yazınız.
|
|
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaşlarım ben %100 safkan Adanalıyım.Fakat boy budun olarak ikilemdeyim Yüreğir boyundanım diye biliyorum ama Yüreğir 900 lü yıllarda Adanayı Türk meskeni yapan Türkmen komutanın adıymış.Yani bundan farklı olarak Avşar da olabilirim Farsak da?
|
|
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
giresunun eynesil içesi hakkında bilgisi olan varmı
|
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
EYNESİL İLÇEMİZ AĞIRLIKLI OLARAK OĞUZ ÇEPNİLERDEN OLUŞUR ÇOK ŞİRİN GÜZEL BİR İLÇEMİZ OLUP GÖRMİYENLERE GÖRMEYİ TAVSİYE EDECEĞİM BİR İLÇEMİZDİR BENİM İLÇEME ŞALPAZARINA SINIRDIR
|
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) |
|
|
aydın oğulları soyundan olduğumuzu sanıyorum
fakat afyon ve cevre köyleri hakkında bilgisi olan bu bilgiyide bize aktarırsa sevinirim |
|
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
|
KAFATASÇI
|
Kırgız Kazak Oğuz Tatar Özbek Uygur vs. YOKTUR TÜRK VARDIR...
|
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) |
|
|
harşid bey kemaloğullarını tanıyormusunuz peki
|
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HAYIR TANIMIYORUM DEĞERLİ HEMŞERİM VE KANDAŞIM KEMAL OĞULLARI HANGİ İLÇEDEN ONU SÖYLERSENİZ DAHA İYİ YARDIMCI OLABİLİR İM
|
|
|
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) |
|
|
giresun eynesilden
|
|
|
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
GİRESUN EYNESİLDENSE BÜYÜK BİR OLASILIKLA OĞUZ ÇEPNİDİR DEĞERLİ HEMŞERİM
|
|
|
|
|
|
#132 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bir sitede okumuştum sayın hemşehrim türk polis teşkilatının gelmiş geçmiş en cesur adamı saadettin tantana gürcü diyorlardı bu doğrumu
|
|
|
|
|
|
#133 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
SADETTİN TANTANIN ÇERKEZ OLDUĞUNU İŞİTMİŞTİM AMA BU KONU İLE BİLGİLİ BİLGİM YOK HEM BİZE NE SADETTİN TANTANDAN DEĞERLİ HEMŞERİM
|
|
|
|
|
|
#134 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
slm arkadslar bende soyumun nerden geldğini ögrenmek istiyorum bolunun gerede ilçe babam annem ise ankara kızlcahamam acaba soyumuzun aslı neresidir ögrenebilirmiyim
|
|
|
|
|
|
#135 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlar ben Sivasın Şarkışla ilçesindenim. civarda birçok Türkmen köyü var! Bu ilçenin ve bölgenin kökleri hakkında yakın bilgiye sahip olanınız varsa beni bi zahmet aydınlatsın!
Saygılarla Kök Tengri Türkü korusun |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|