Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2007, 15:46   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ARKADAŞLAR TÜRK IRKININ KÖKÜ NEDİR..........
ADEM İLK İNSAN OLDUUNU KABUL EDİORSAK NEYİN IRKÇILIĞI
TÜRKÇÜLÜĞÜ YENİ ÖĞRENİORUM.
KÜRŞAT TÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 20:04   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Alıntı:
KÜRŞAT TÜRK adlı Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR TÜRK IRKININ KÖKÜ NEDİR..........
ADEM İLK İNSAN OLDUUNU KABUL EDİORSAK NEYİN IRKÇILIĞI
TÜRKÇÜLÜĞÜ YENİ ÖĞRENİORUM.
tam cevap yazıyordum ki arkadaşın "cahilliği yüzünden" atıldığını okudum.
umarız sahiden de öyledir. bana biraz artniyetli geldi.

Yine de bir şeyler yazmak istedim; belki okur. Biz Türkçülere göre (veya en azından şahsıma göre) , Türklerin, bir kurt tarafından büyütülen ve onunla evlenen bir üstün insandan türemeleri, tüm insanların Adem ile Havva'dan var olmasından daha az bilimsel ve mantık dışı değildir.

Ayrıca bizler, adını Kürşat Türk koyup da, semitik mitoloji ürünü kahramanları rehber belleyenlere Türkçü değil, ülkücü vs diyoruz. Eğer artniyetli değil de gerçekten bu konularda bilgi eksikliği içerisinde biriyseniz cehaletinizi yenin ve bünyenizin hangi sıfatı kaldırdığını değerlendiriniz.
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 20:09   #18 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Alıntı:
Türkmen İhtilali adlı Üyeden Alıntı
Bulunduğumuz sokakta bir aile var. Baba brekisefal tipik Türk, karısı ise Türkiye'de çingene olarak bilinen bir hindu. Çocukları ise neredeyse tamamiyle hindu annesine benziyor. Babadan hiç bir şey almamış gibi.
Baskınlık üstünlük değildir,üstünlük coğrafyanın,iklimin,tarihsel olaylar ve bir çok ulgunun DNA mızı değiştirip bize kazandırdığı tipik özelliklerdir...baskınlığın neden oluştuğunu yukarıda açıkladım...Yerli ırklar her zaman daha baskındır...En baskın ırk ise siyah ırkdır...

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 20:36   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Alıntı:
Emin Deha Sönmezışık adlı Üyeden Alıntı
Alıntı:
Türkmen İhtilali adlı Üyeden Alıntı
Bulunduğumuz sokakta bir aile var. Baba brekisefal tipik Türk, karısı ise Türkiye'de çingene olarak bilinen bir hindu. Çocukları ise neredeyse tamamiyle hindu annesine benziyor. Babadan hiç bir şey almamış gibi.
Baskınlık üstünlük değildir,üstünlük coğrafyanın,iklimin,tarihsel olaylar ve bir çok ulgunun DNA mızı değiştirip bize kazandırdığı tipik özelliklerdir...baskınlığın neden oluştuğunu yukarıda açıkladım...Yerli ırklar her zaman daha baskındır...En baskın ırk ise siyah ırkdır...
Ben sizin yazdıklarınızı desteklemek anlamında o örneği verdim. Dikkat ederseniz yazdıklarınızı doğrular bir örnek sundum.
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 20:40   #20 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Teşekkür ederim kardeşim,bende okuyan bazı Kurt'ların yanlış anlama ihtimalini düşünerek yazdım bunu...Seni yanlış anlamadım,tekrar teşekkürler...

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 20:41   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Bilgilendirmeleriniz için ben teşekkür ederim ırktaşım.
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2007, 12:27   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ruh Adam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 60
Soydaşlar Turan çıkıntısı hakkında bir sorum olacak yeni başlık açmak istemedim.
Turan çıkıntısı bulunan her kes Türk'tür yada bu çıkıntıya sahip olmayan kişiler Türk değildir diye kesin bir söz söyleyebilirmiyiz?
Ruh Adam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2007, 12:38   #23 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Alıntı:
Ruh Adam adlı Üyeden Alıntı
Soydaşlar Turan çıkıntısı hakkında bir sorum olacak yeni başlık açmak istemedim.
Turan çıkıntısı bulunan her kes Türk'tür yada bu çıkıntıya sahip olmayan kişiler Türk değildir diye kesin bir söz söyleyebilirmiyiz?
Bu çıkıntı her insanda vardır. Ancak Türklerde daha belirgindir. Çıkıntının belirgin olması için , bebekken düz yatırılmamış olmanız gereklidir. Kafanızın arkası bu sebepten dolayı düzse , söz konusu çıkıntı çok küçük olur.
Alt 14.07.2007, 15:51   #24 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
Balbal kandaşım; bahsettiğin Turan Çıkıntısı'nın bir boyutu var mı? Saçma bir soru gibi oldu, farkındayım ama aynı çıkıntı bende de mevcut. Fakat bir iki arkadaşım -saçlarımı kısa kestirince- şaşırdılar(!) Aynı çıknıtı dışardan çok belirgin olmasa da ana-babada da var. Bendeki bayağı büyük. (İnsanları şaşırtacak kadar diyebilirim:)) Bu durum normal mi, yoksa bir doktora mı gideyim? İçime kurt düştü şimdi, bana yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Atsız han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 16:00   #25 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Alıntı:
Atsız han adlı Üyeden Alıntı
Balbal kandaşım; bahsettiğin Turan Çıkıntısı'nın bir boyutu var mı? Saçma bir soru gibi oldu, farkındayım ama aynı çıkıntı bende de mevcut. Fakat bir iki arkadaşım -saçlarımı kısa kestirince- şaşırdılar(!) Aynı çıknıtı dışardan çok belirgin olmasa da ana-babada da var. Bendeki bayağı büyük. (İnsanları şaşırtacak kadar diyebilirim:)) Bu durum normal mi, yoksa bir doktora mı gideyim? İçime kurt düştü şimdi, bana yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Artık bu tarz sorular sormayın lütfen. Çocuğundaki çıkıntıyı bulamayınca karısından şüphelenen tipler var. Bunlar bizim sorunumuz değil. 3 göbek arkanız Türkse daha fazla kafa patlatmanızın bir anlamı yok.
Alt 14.07.2007, 22:15   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
O zaman OSMANLI padişahlarının çoğu ne çoğu hepsinin annesi TÜRK değildir.Yani OAMANLI padişahları TÜRK'LÜKLERİ eksik mi?
mertatsız Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.07.2007, 22:18   #27 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Alıntı:
mertatsız adlı Üyeden Alıntı
O zaman OSMANLI padişahlarının çoğu ne çoğu hepsinin annesi TÜRK değildir.Yani OAMANLI padişahları TÜRK'LÜKLERİ eksik mi?
Doğal olarak devşirme oluyorlar. Bir çoğu böyle.
Alt 15.07.2007, 01:03   #28 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 418
Alıntı:
mertatsız adlı Üyeden Alıntı
Osmanlı zaten Türkiyede, gayri Türklerin yasamasına olanak sağladı. Herkesi kucakladı, sonucunu hepimiz biliyoruz. Sonuç olarak bu imparatorluğun Türklük konusunda fazla hassasiyet taşımadığı ortada.

İngilizler ele geçirdikleri ülkeleri sömürgelerine cevirip, yerlilere zorla ingilizce öğretildi. Osmanlı ise, ele geçirdiği ülkelerde daha çok din ekseninde yayılma yaptı.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2007, 11:38   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 47
Türkler babaerkil bir topluluktur. Çocuklar özelliklerinin büyük bir bölümünü babadan alır. O yüzden Osmanlı Padişahları Türk'tür.

Atsız Ata yine 'Türkçülük Ve Siyaset' adlı makalesinde kimlerin türkçü olabileceği konusunda şunu söyler "Türk milleti bir bütün olduğu için Türkçülük ancak va yalnız, bütün Türkleri içine alan bir milliyetçilik davasını ülkü edinir. Türkler ise Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur."der.

Matematikten anlama o yüzden yaptığınız hesaplamalar için bir şey diyemiyeceğim ama önemli olan Türk ana ve babadan olmaktır. Bizden önceki atalarımız baska soydan kişilerle evlilik yapmış olabilir ama şimdiki bilinçli nesilin türkten başka bir ırkla evlilik yapmaması gerekiyor.
Tomris24 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.03.2008, 03:54   #30 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Alıntı:
Filolog adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın AltayKan Nihal Atsız aşağılık ırkın kanının daima baskın çıkacağını söylemiştir.Yani bir Türkle bir kürd eniğinin evlenmesi sonucu doğacak çocuk kürde benzer.Ya da bir zenciyle bir beyazın evlenmesi sonucu doğan çocuk zenciye benzer.Dolayısıyla Türk genlerinin baskın olduğunu zannetmiyorum.Çünkü saf ırklar çabuk bozulur
bu nasıl bir söz ya aşağılık ölemi zenciler inanamıyorum ya bu kadar mı olurtek söyleyeceğim insanı sevin
kurtbeg Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler