![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARKADAŞLAR TÜRK IRKININ KÖKÜ NEDİR..........
ADEM İLK İNSAN OLDUUNU KABUL EDİORSAK NEYİN IRKÇILIĞI TÜRKÇÜLÜĞÜ YENİ ÖĞRENİORUM. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
umarız sahiden de öyledir. bana biraz artniyetli geldi. Yine de bir şeyler yazmak istedim; belki okur. Biz Türkçülere göre (veya en azından şahsıma göre) , Türklerin, bir kurt tarafından büyütülen ve onunla evlenen bir üstün insandan türemeleri, tüm insanların Adem ile Havva'dan var olmasından daha az bilimsel ve mantık dışı değildir. Ayrıca bizler, adını Kürşat Türk koyup da, semitik mitoloji ürünü kahramanları rehber belleyenlere Türkçü değil, ülkücü vs diyoruz. Eğer artniyetli değil de gerçekten bu konularda bilgi eksikliği içerisinde biriyseniz cehaletinizi yenin ve bünyenizin hangi sıfatı kaldırdığını değerlendiriniz. |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
ALPAGU
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Teşekkür ederim kardeşim,bende okuyan bazı Kurt'ların yanlış anlama ihtimalini düşünerek yazdım bunu...Seni yanlış anlamadım,tekrar teşekkürler...
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bilgilendirmeleriniz için ben teşekkür ederim ırktaşım.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soydaşlar Turan çıkıntısı hakkında bir sorum olacak yeni başlık açmak istemedim.
Turan çıkıntısı bulunan her kes Türk'tür yada bu çıkıntıya sahip olmayan kişiler Türk değildir diye kesin bir söz söyleyebilirmiyiz? |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Balbal kandaşım; bahsettiğin Turan Çıkıntısı'nın bir boyutu var mı? Saçma bir soru gibi oldu, farkındayım ama aynı çıkıntı bende de mevcut. Fakat bir iki arkadaşım -saçlarımı kısa kestirince- şaşırdılar(!) Aynı çıknıtı dışardan çok belirgin olmasa da ana-babada da var. Bendeki bayağı büyük. (İnsanları şaşırtacak kadar diyebilirim:)) Bu durum normal mi, yoksa bir doktora mı gideyim? İçime kurt düştü şimdi, bana yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
O zaman OSMANLI padişahlarının çoğu ne çoğu hepsinin annesi TÜRK değildir.Yani OAMANLI padişahları TÜRK'LÜKLERİ eksik mi?
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Alıntı:
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İngilizler ele geçirdikleri ülkeleri sömürgelerine cevirip, yerlilere zorla ingilizce öğretildi. Osmanlı ise, ele geçirdiği ülkelerde daha çok din ekseninde yayılma yaptı. |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkler babaerkil bir topluluktur. Çocuklar özelliklerinin büyük bir bölümünü babadan alır. O yüzden Osmanlı Padişahları Türk'tür.
Atsız Ata yine 'Türkçülük Ve Siyaset' adlı makalesinde kimlerin türkçü olabileceği konusunda şunu söyler "Türk milleti bir bütün olduğu için Türkçülük ancak va yalnız, bütün Türkleri içine alan bir milliyetçilik davasını ülkü edinir. Türkler ise Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur."der. Matematikten anlama o yüzden yaptığınız hesaplamalar için bir şey diyemiyeceğim ama önemli olan Türk ana ve babadan olmaktır. Bizden önceki atalarımız baska soydan kişilerle evlilik yapmış olabilir ama şimdiki bilinçli nesilin türkten başka bir ırkla evlilik yapmaması gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|