![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
git o zaman anana bacına zenci aleti sevdir..
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Maymun herif! Aşağılık duygusu, tohumundan geldiği için buraya zıplayıp aklın sıra hümanistlik taslıyorsun. Baban zenci olduğu için aşağılık kompleksinden hiç bir zaman kurtulamayacaksın, bu eziklikle yaşamaya mecbursun.
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
emrin olur ..başka br emrin varmı ? ben insanı sevmem. sadece ve sadece TÜRK'Ü SEVERİM...IRKIMI SEVERİM.. diğer ırklar beni zerre kadar ilgilendirmez.. hatta bana göre köpekler bile senin insan dediğin o yaratıklardan çok daha iyidir.. köpekler insanlardan çok daha iyidir.. bir lokma ekmek veren sahibini korumak için , gerekiyorsa boyuna bosuna bakmadan kendisinden onlarca kat büyük canlılara canı pahasına saldırmaktan asla çekinmez... sahibi için seve seve canını veren başka bir canlı bulunmamaktadır.. ölürsüzün , köpeğiniz mezarınızın başından ölene kadar günlerce aç susuz bekler ve ağlar. köpeğin ihaneti , kalleşliği , nankörlüğü , riyakarlığı yoktur.. sahibi zarar görmediği sürece hiç bir canlıya zarar vermez. sahiplerine sıtkı sadakatle bağlı köpeklerden , ders alması gerekenler çoktur.. sen "hümanist " olduğuna göre TÜRKÇÜ değilsin.. çünkü TÜRKÇÜ ; hümanist değil IRKÇI olur.. sadece ve sadece kendi ırkını sever.. bir sokak köpeğini bile , senin gibi milyonlarca hümanist devşirmelere , melezlere değişmem... hümanist dergahına doğru yaylandığın anlaşılıyor.. yinede "acaba ne yazmışlar ?" diye merak edip bu yazıları okuduğuna eminim.. gerçi okumak ayrı , anlamak ayrı işlerdir.. okusan bile senin gibi zeka özürlü hümanist devşirmelerin bir şey anlaması mümkün değildir. |
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Azerbaycan Türkü
|
Merhaba sayin kandaslarim,
Sizlere bir sorum olacak benim Azerbaycanda bir arkadasimin dedesi (ana tarafi) safkan Azerbaycan Türkü, anne annesi nin annesi bir k.rt babasida sanirim melez (Türk/k.rt), yani Ana tarafi dedigim gibi hafif melez baba tarafinda safkan Azerbaycan Türklügü var. Arkadasim dert yapmis kendisine.(kendisi koyu Türkcü) Kendisi cesaret edemedigi icin ben soruyorum cevaplarsaniz sevinirim. Esen kalin. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|