![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Konu hürbozkurt46 tarafından (17.07.2007 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Baykalın bir tarafı Alevi Türkmen diye duymuştum. Diğer tarafı Kafkasyalı çerkez olabilir. Yani karışık. Ama CHP Cumhuriyet yanlısı gerçek laik tek partidir. Hem gayritürk adayların sanılanın aksine en az olduğu partidir. Seçim andaların. Esenlikler
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu videoyu yapanlar, din üzerinden bölücülük ve ırkçılık yapan Akp'lilerdir. Devlet Bahçeli sözde milliyetçi ve kifayetsiz bir adam da olsa, Türklük düşmanı ve bir devşirme lidere sahip olan Akp'lilerin bu oyununa gelmememiz lazımdır.
Devlet Bahçeli Türk olsa ne yazar, olmasa ne yazar? Sonuçta Türk milliyetçiliğinin içinin boşaltılmasına ve yanlış tanınmasına sebep olan biridir. Biz, çok yakından tanıdığımız ve soyundan emin olduğumuz kişilerin dışında hiç kimseyi ne Türk olarak kabul ederiz, ne de soyundan emin olmadığımız bir kişi için Türk değildir deriz. Bahçeli'nin için de ne Türk'tür, ne de Türk değildir demek doğrudur. Çünkü her iki yorum da başkalarının vermiş olduğu bilgilere yani emin olunmayan kaynaklara bakılarak yapılmış olur.
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kim inanır ki Bahçelinin ermeni olduğuna? Arkadaşlarımızın da dediği gibi bu akpnin bi uydurmasıdır. İki gün sonra tayyip "ben Türk'üm" diye çıkarsa şaşırmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bahçeli Türktür ırkdaşlarım
Devlet Bahçeli Deniz Baykal Zeki Sezer Bunlar Türk olduklarından emin olduğum genel başkanlar.Baykalda Türktür. Yüz fizyonomisinden bile belli. Tayyib gürcü kırmasıdır ,ağar ve mumcu hakkında bilgim yok. Cem Uzanın boşnak olduğunu duydum ,emin değilim |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bahceli bir TÜRK tür
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu video yükselen mhp oylarını baltalamak için hazırlandığı belli
her videoyu da eklemeyin buraya |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Tayyip 'in gürcü olduğunu herkes biliyor. Baykal da çerkezdir. Bahçeli nin saf Türk olduğunu biliyordum ama video inandırıcı. Bu belgeleri bulup ortaya çıkartırsak mhp lilere büyük darbe vururuz. Ben yarın ilgilenicem fırsat bulduğumda.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ermeni mi bilmiyorum ama cikdigi tek kanal star tv de konusmasinin sonunda ben Ferdi tayfur hayraniyim diyecek kadar gerizekali biri .
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sevmesemde özbeöz Türk olduğunu biliyorum.Seçim öncesi provakasyon için yapılmış bir video bence.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bizim önümüze bir laf atıyorlar işin yoksa düşün.Devlet Bahçeli ermeniymiş ya güldürmeyin,siz bizim devletimizi ve milliyetçileri bu kadar geri zekalımı zannediyorsunuz?Devlet Bahçeliyi sevmem ama mhp içinde TÜRKÇÜLÜĞE sahip çıkmış çok insan var.Çoğu partiden atıldı ama bukadarınada kimse izin vermez.TÜRK olmadığına inanamayacağım iki lider var biri Bahçeli diğeri Baykal düşünsenize mhp ve chp liderlerinin soy sorunu olduğunu vatanıda verelim yabancılara herşey bitsin.Sarıgülün soyu bozuktu chpli delegeler gereken cevabı verdi.Bu olay sadece mide bulandırmaktır.akp ye oy yoook.fetoşa taviz yooook..küfür ederek oyumu ya mhp ye ya chp ye verecem...TANRIM BİR TÜRKÇÜ PARTİ KURMAYI VE İKTİDAR OLMAYI NASİP ET.........
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Benim bildigim Devlet Bahceli bir Turkmen cocugudur ne kadar o nu sevmesemde,saymasamda akp li yobazlara karsi onu savunurum.
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bir insan kendi soy kütüğünü çıkarırken bir sürü iş çıkıyor başına bunlar üşenmeden başkasınınkini bulup veriyor ispat yöntemi de "devlet arşivlerine" bakın! gidin devlet arşivine; size bırakın bahçeliyi kardeşiniz hakkında bilgi veriyorlar mı? bu yasal olarak suçtur. ee bahçeli ermeni diye çıkaran kişi/veya kişiler kendi soy kütüklerini de çıkarsa ya! çıkacak ne mal olduğu ortaya o nedenle cesaret edemez.
etrafımızda ne kadar çok yahudi, mason, sabetaycı, ermeni varmış(!) paranoyak olmamak elde değil! kime oy verip kime güvenelim(!). Tüm akepeye rakip partililer ve sayın Paşamızdan sonra birde sayın Cumhurbaşkanımızın eşini de karıştırmışlar sonunda! bu ülkede tek Türk fettoş grubu ve akepeliler mi? üzüldüğüm nokta seçimlere iki gün kala beğensekte beğenmesekte akepeye karşı duran iki parti var ki yine kabul etsekte etmesekte tavır ve söylem olarak çok sert duran bir mhp var! Bahçeli ermeniymişmiş!! Eğer ki her mitinginde Asenayı anan ve "Ne mutlu Türküm diyene" diyerek bağırarak o konuşmayı bitiren bahçeli ermeniyse kabulumdur! Bu tür yalanlara provakasyonlara neden hala uyanamıyoruz! Konuşması bozukmuş, tipi bozukmuş! Bahçeli Türkmendir! Türk değil diyenler başına önce kendi kütüğünü koyacak sonra diyecek ki "bir Türk olarak kanıma dokunuyor böyle böyle imiş" Çamur at izi kalsın! Birileri her daim yemi yutuyor! Halaç pamuğuna dönüşen arenalarda 4/4 lük söylemi bekleyemiyoruz maalesef! öncelliğimiz oylarımızla bu ortamı düzenlemeye çalışmak iken bu tarz masallara, yaşanlara yapılan yorumlar hayal kırıklığı yaratıyor! ülkücülerle islam sentezcisi denilerek uyuşulmazken buram buram fettoş kokan bu hikayeye yorum yapılması nedendir anlamak mümkün değil! Saygılar |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahçeli Türk olsa ne yazar, ermeni olsa ne yazar...
Her gittiği yerde "herkesi kucaklamaya hazırız, 72 milyonu kardeş bilelim ve kenetlenelim," diyerek kırolara ve onun türevi topluluklara koltuk sevdası yüzünden kucak açan birinin kanı saf olsa ne yazar, olmasa ne yazar... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Bahçeli , devlet , ermeni , mi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|