![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
cevap verin ..
ırkı kul mu tayin eder yaradan mı? |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senden kim kaçsın?
Irkı yaradan belirler. Ancak bu herhangi bir ırkın Türklerin sözünün geçtiği topraklarda soluk almasını dahi haklı kılmaz. Kendi iğrenç düşüncelerine Tanrı'yı kılıf yaparak nasıl da inançsız, soysuz biri olduğun belli oluyor! |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Cani insalar da degiliz, ama görünen köy kilavuz istemez. bunlar yakin,uzak tarihe bakildiginda bizleri hep sirtimizdan vurmuslardir, yani beni düsman bileni, benim onlari dost görmemi bekleyemezsiniz.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bacını kürd mi döllüyor da kürtten çok kürtçü kesildin kahpe dölü
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
şu dünyada küfür haznemin gelişmesini borçlu olduğum düşünce stili budur. ırkı insan kendi tayin edemezmiş. ulan biz eder mi dedik ? iki tane aşağılık k.rt çiftleşiyor, çıkan enikleri "ben de insanım, k.rt olmayı ben seçmedim niye beni dışlıyorsunuz. tamam tek kaş olabilirim, pis kokan iğrenç bir hilkat garibesi olabilirim ama bu insan olmamı değiştirmez" diyorsa ona küfür haznemin en nadide parçalarını sunarım. her yeni doğan, atalarının tarih ve kültür mirasını yüklenir. Bizim atalarımızın kahramanlık, şeref ve asaletle dolu mazisi bizimle birlikte geleceğe yükselecektir. Halbuki tarihten yoksun, atalarından şerefsizlik-hainlik-kahpelik dışında hiç bir miras alamayan ezik varlıklar yok olmaya; doğal seleksiyona uğramaya mahkumdurlar. Bunun lami cimi yok. Aşağılık bir insan müsveddesi olarak dünya üzerinde var olmuşsan, bu dünyanın kaynaklarını tüketmeye, havasını soluyup-suyunu tüketmeye hakkın yok. Bu kadar basit. Senin Allah'ının yarattığı dünya bu sevgi kelebeği. Dünya bir savaş meydanı ise biz de savaşacağız. k.rtler DEFOLUN ! |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
ülkücüler neden üye oluyorlar anlamadim....
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
neden bize, kekolar gitsinler...kekolar daha yakin onlara galiba
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
herseyi bacilari icin yapiyorlar...
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkı elbette insanın kendisi tayin edemez...Ama yaradan da git kendini zengin diye kürde döllet dermi?..Hatta ölen şehitler hak arar , biz ülkeyi kürdlerden savunduk siz namusunuzu döllettiniz..Buda yalan mı?.Demezler mi? Hadi dediklerini varsay.Diyeceksin ki gene hepsi aynımı , hepsi aynı olayabilir arkadaş ama bu insanların bilerek ya da bilmeyerek 10 20 çocuk 4 karı 52 çocuk yaparsa bunun neresi mantık...Sen git diyarbakıra bakalım ben Türk üm de , ya da Ağrı doğubayazıt a git , bakalım sana ne yapacaklar...
Dölletme konusu bilinç meselesi mi sence? Yoksa ırkını seçmek senin benim elimde değil meraklanma..Biz sadece kürdlere değil kendini almana zenciye şuna buna dölletene de karşıyız...Sana şunu diyim şehitler bu ülkenin kürdleşeceğini bilseler vatanın 4 tarafının kürd olacağını bilseler ya da bacılarınızı namusunuzu kürdlere verdeğinizi görselerdi ne derlerdi? Şahsen ben hayatta iken zoruma gidiyor, peki ya şehit olanlar...Onlar yaradan adına çarpışmadı mı , Türkiye adına çarpışmadı mı? Ne dedi çanakkalede insanımız ,bacımızın anamızın namusunu toprağınu korumak için değil mi? O zaman şimdi bu gibi nedenlerde şehit olanlar aynısını düşünmedi mi? Evlat herkes aynı değil ama şunu unutma bu ülkede sen eziliyorsun , gerek televizyon kanallarında gerek dışarda , meslek lisesindeki senin Türk kardeşlerin üniversite okuyamaz ken ,kürde bak bakalım nasıl Türk dili ve edebiyatı okuyor...Şimdi sen diyeceksin gene çalışan kazanır , bak bende sana diyorum ki bu ükede insanlar kürd Türk ayrımı yapmamış zamanında , kürdler hep hak istemişler,en sonundada dile kadar getirmişler...Gene sana sormak istiyorum Leyla Zana bölünmek istiyoruz dediğinde kaç tane kürd çıkıpta leyla zanayı istemiyoruz dedi...Ya da hangi kürd sanatçı leyla zana beni temsil etmiyor dedi, sen de bakalım o Türk kızlarına Türk askeri öldü diye , onların umrundami ki haftaya gene ibrahim talıses le birlikte van tu tiri foro diyip halay sekerler...İşte yanlış mantık bu, gidin sıla dizisini izleyin madem dostsunuz kürdlerle hayvan gibi Türkçe konuşmaları dinleyin...Türk kızlarını alan kürdleri görün televizyonlarda...Biz izlemiyoruz, lan azınlığa düşmüşsünüz haberiniz yok... Önceki sayfada demişsin ki sanırım biri şehid olmuştu? Şimdi sen ne yaptın birliyormusun , bütün kürdleri şehid ettin...Sana derim ki en nefret ettiğim huyunuz; bir kürd ölür bütün kürdler şehit olacak gözü ile bakarsanız ama 1.5 milyon kürd leyla zana ve adamlarına oy atar siz ;onlar sadecer 1.5 milyonluk kesim dersiniz...İşte bundan nefret ediyorum...O 1.5 milyonluk kesimi neden bütün kürdlere mal etmiyorsunuz zorunuza gidiyor demi , o zaman bütün kürdleri şehit olacakmış gibi vatanperver gibi göstermeniz de benim zoruma gidiyor....Bugun 1 asker daha şehid oldu , Giresun du sanırım bak işte adamlar böyle aslanım hem kızınızı alırlar hemde tek tek silahla askerimizi vururlar...Çakal herifler düşünseniz yüreğiniz sızlar...Böyle olmadığını nerden biliyorsun , gitmezmi zoruna koymaz mı sana acısı bunun , diyorsun ki alt komşumuz kürd , bende sana derim ki sana iyi bir fırsat doğmuş , çevren ki kürdlere aynen bunu de...(IRKTAŞLARIM YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE GERÇEKLERİ GÖSTERMEK ADINA SÖYLEYECEĞİM)Türkiye kürdlerin olsaydı (kürdlerin olsaydı) bizde dağla çıksak kürdleri öldürsek ayrıca nufusumuz 18 milyon Türk olsa hızla türesek , hepimiz fakiriz diye millete yutturup bütün yardımları alsak(akp zihniyeti),sor bakalım kürdler kızlarını Türklere veriri mi , yoksa senin benim toptan canımıza kıymazlar mı? Bunları sadece 1 kürde değil çoğuna sor , sor bakalım ne cevap alacaksın...Sorarken sakın hızlı sorma sakin sor , eğer hızlı sorarsan seni anlar sana yaranmaya çalışabilir...Hürmet ve muhapbetle...Esen kalınız.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| KÜRT , midir? , mıdır?her , pekakalı , türk , vatansever |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|