Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.07.2007, 05:46   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 25
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Çapulcu ve zavallı ülkücüye gerekli cevabı ırktaşlarım vermiş,özellikle NOGAYTÖRÜK kardeşimin cevabını çok beğendim

fakat otağ yöneticilerimden bir ricam olacak:
lütfen foruma girip tabiri caizse bize laf sokmaya çalışan,bize akıl vermeye çalışan ülkücü ,yobaz ve diğer ZİBİDİLERİN iletileri ve başlıkları silinsin ve hiç cevaplanmasın
biz onlara bu şekilde söz hakkı verip onların anlamsız bir şekilde konuşmalarına izin vermiş oluyoruz,hatta bizi kendi çaplarınca tehdit etmelerine bile izin veriyoruz.

lütfen bu yaratıklara izin vermeyelim ,bizim kimseye kendimizi ispatlamaya ve kimseyi doğru yola çevirmeye ihtiyacımız yok!!!
hele ki ülkücü denilen serserilere hiç yok
tanrı Türk ü korusun ,esenlikler sayın kardeşlerim
zindandelen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 08:51   #32 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
her kürt pkklı değildir, pkklı olmamasının sebebi kesin çıkar ilişkileri maddi sebeplerdir, pkklı olmasını tercih ederim, daha tehlikelidir aslında...

her Türk vatansever değildir ama her Türk'ün genlerinde kendisini diğer ırklardan farklı kılan o üstün özellikler olduğundan, her birine potansiyel Türkçü olarak bakmak, elimizden geldiğince gerçekleri göstermek eğitmek emek harcamak gerekir.

peki ben de sana bir iki soru sormak isterim;
her çapulçu mhpli midir?
yoksa her mhpli çapulcu mudur?
oruç tutmadıkları için it sürülerinin saldırısına uğrayan bir Türk mü yoksa mhp'ye oy veren bitli kürt mü sizin için daha değerlidir?
Ülkücü lafını duyan insanların aklına mafya, din, pislik kavga vs... Tükçülükten önce bu kelimelerin gelmesinin sebebi nedir?
Artık insanların sabrını taşırmaya başladınız, akp bile merkeze yaklaşabilmek için dini sizden az ağzına alır oldu. Atatürk konusuna girmeyeceğim bile...
Bence çapulculardan gelen hiçbir ileti silinmesin, ben kendi adıma buraya gelip saçma sapan yazılar yazmalarından bile gayet memnunum, aralarında gerçekten çok temiz ancak kandırılmış insanlar var, maalesef eğitimsiz toplum içerisinde bu şekilde yer edebileceğine inanan sürü halinde olunca güçlü olduklarını sanan insanlar da var...
Buraya gelip dilediklerini yazsınlar, cevaplarını çok güzel bir şekilde alıyorlar, içlerinden bir kişi bile gerçekleri görse bizim için kazançtır...
motunyabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 09:02   #33 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 24
Küçük beyinleri ile fırtına yaratmaya çalışan gerizekalı kişiler böyle başlık açarlar işte..
Aklınca "ikileme" düşürecek ve kopmaları sağlayacak..
Herşey tecrübe ile öğrenilir esasına göre bu tip beyinsizlerinde kimi dost görecekleri kimi düşman göreceklerini yakında anlayacaklardır.
Korkut Kam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 10:56   #34 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
Hangi vatandaşımıza sahip çıkmamışız onu anlayamadım benim çevremde çocuk yardımı alan yok kaçak elektrik kullanan yok vergiden muaf olan yok bu ülkeyi yönetenler gerçekten vatandaşına sahip çıkmıyor doğrudur. Yanlız bunlar kürtler değil Türklerdir, bu ülkede sadece Türkler namusuyla para kazanır vergisini öder kürtlerde harcar.Bu yazıyı yazan ve bu foruma kafasına göre laf sokmak için kayıt olanlara sesleniyorum.Bizimle niye uğraşıyorsunuz aynı zamanı vatan hainlerinin sitelerine girip onları gıcık etmek için uğraşmıyorsunuz.Bu arada yanlış anlaşılmasın ben size gıcık olmuyorum sadece acıyorum cehaletinize,sabit fikirliliğinize ve at gözlüklerinize acıyorum.
NOYAN41 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 10:59   #35 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
Alıntı:
Tenrikut adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
1-her kürt pekakalı mıdır? (sorma bağbında)
2-nüfusuna bağlı olduğu ülke vatandaşına sahip çıkmazsa piç kuruları kurumu sahip çıkıp ölüm saçtırtmaz mı?3
3-bugün gördük ki rus mafyası ile pekaka arasındaki silah ticaretini bir Türk(!) işadamı yapıyor imiş?

( fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda)
sen bana kalırsa fikir almaktan ziyade her kürt pkklımıdır diyerek pkklı olmayanları kendiniz gibi kardeş görmemizi istemişsin galiba.pkklı kürtte ittir pkklı olmayanda ittir.it ittir yani itlerlede işimiz olmaz türkçüler olarak
KUTLUŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 11:23   #36 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
Bir kürt kendisinin safkan Türk olduğuna inansa, hatta Türklüğün iyiliği için calışşa çabalasa bile ona kürt muamelesi yapmak gerekir. (Nihal Atsız)
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 11:33   #37 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

NOGAYTÖRÜK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Bir daha aynı yazıyı ekleme

Arapların da beyaz tenli olanı vardır. Türk'ün de esmer tenli olanı vardır.

İnsanları tipe göre ırka ayıranlar yalnızca gerizekalı olanlardır.

Bundan sonra sayfa sayfa fotoğraflar koyup bu Türk mü değil mi tartışması yapılmayacak.

Burası lise bebelerini eğlendirme forumu değil.

BALBAL
NOGAYTÖRÜK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 11:36   #38 (İleti Bağlantısı)
Göktürk

KarakalpakTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 67

Programı bir Bakan arayarak, "Biraz da Türkler'den konuşun" dedi. Bunun üzerine Tilbe sinirlenerek, "Anam Kürt, babam Kürt. Ben Kürt olduğum için utanmıyorum, övünmüyorum da.

bak tipsiz kürt kizina...
Alt 27.07.2007, 12:48   #39 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

hürbozkurt46 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
kürt kapkaççıların,tecavüzcülerin,töre canilerin,hırsızların,kokarcaların pkakalılardan ne farkı var?Yobaz kürtlerde dinci teröristtir.kürt=terörist.
hürbozkurt46 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 12:56   #40 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 5
kürdün pkklısıda, barzaniciside talabaniciside, devlet yanlısı-karşıtıda, solcusu sosyalistide, ülkücüsüde, pavyoncusuda, normal vatandaş geçineni de düşmanımızdır. Her kürt terörist doğar ya da potansiyel suç unsuru taşır.

Eğer senin diğnin beni çingeneyle, kürtle zazayla ve diğer etnik soytsuzlarla aynı kefeye koyup kardeş olmamı istiyorsa, ben o dinden değilim, o din senin olsun tepe tepe kullan. BAŞBUĞUM ATATÜRK, TÜRKLÜK IRKIM VE DİNİM, ATSIZ ATA REHBERİM, ANITKABİRDE MABEDİM !

TTK
BAGA-TARKHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 12:57   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Alıntı:
Tenrikut adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
1-her kürt pekakalı mıdır? (sorma bağbında)
2-nüfusuna bağlı olduğu ülke vatandaşına sahip çıkmazsa piç kuruları kurumu sahip çıkıp ölüm saçtırtmaz mı?3
3-bugün gördük ki rus mafyası ile pekaka arasındaki silah ticaretini bir Türk(!) işadamı yapıyor imiş?

( fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda)

Ulan beyin özürlü spastik sorularına cevap vereyim....

1. Evet her kıro pkk'lıdır...Sen hiç pkk yı kınayan karşı çıkan kürdo hayvan gördün mü ? "Artık çatışma istemiyoruz, bölgede huzur istiyoruz" diyor bazıları...Bunu da neden diyorlar çünkü OHAL ve operasyon durumlarından büyük zarar görüyorlar...Ancak bu pkk ya karşı oldukları anlamına gelmiyor...Zaten siyasallaşma yolunda büyük adımlar attılar meclise girdiler...O yüzden pkk ya açık açık destek verdiklerini belirtmeleri gerekmiyor...

Ama senin gibi soysuz beyin özürlü aptallar "her kürt pkk lı değil iyileride var" gibi düşüncelerle bu ülkeye en büyük ihaneti yapıyorlar...

2.Bu devlet vatandaşına sahipte çıktı sen merak etme...Oraya gönderilen doktoru, öğretmeni, mühendisi öldüren bu soysuz yaratıklar hiçbirşeyi haketmiyor...Maymunla eşeğin cinsel birleşmesinden meydana gelen bu hayvanımsılara doktor göndersen ne olur öğretmen göndersen ne olur? Bunlara yapılacak tek şey topluca katliam...Ancak bu kutsal topraklar böyle temizlenir...Biz zaten devletin ülkenin bu pisliklere sahip çıkmasını değil, sürgün etmesini istiyoruz...Bu memleketin geleceği için önemli...

3.Rus mafyası ile bir olup pkk ya silah satan kanı bozuk Türk olsa ne olur olmasa ne olur ? Safkan Türk olupta bu millete vatana kırolardan daha büyük zararlar veren ihanet eden satılmış ruhu bozuklar yok mu ?

3 kuruşluk beyninle gelmişsin bizi provake edeceğini sanıyorsun...Beyin özürlü aptal soysuz...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 13:05   #42 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

hürbozkurt46 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
pkakaya silah satan soy olarak Türk olsa bile, aslında kürttende alçak bir soysuzdur.Sadece kürt bölücüler değil tüm bölücü devlet ve cumhuriyet düşmanları, fererasyoncular,barzani destekçileri soyuna bile bakmadan kurşuna dizilmelidirler.
hürbozkurt46 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 13:09   #43 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Alıntı:
NOGAYTÖRÜK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir daha aynı yazıyı ekleme

Arapların da beyaz tenli olanı vardır. Türk'ün de esmer tenli olanı vardır.

İnsanları tipe göre ırka ayıranlar yalnızca gerizekalı olanlardır.

Bundan sonra sayfa sayfa fotoğraflar koyup bu Türk mü değil mi tartışması yapılmayacak.

Burası lise bebelerini eğlendirme forumu değil.

BALBAL
Sayın BALBAL ,Türklerin esmer olanınıda yazamın sonunda eklemiştim...
İnsanları tipine göre değil , sadece kürdleşen Türkmenleri göstermeye çalıştım , en azından gördüğüm diğer Türkmenlerle benzettim o kadar...

Kastım Türklere Türkmenlere sahip çıkın demek ti,kürdü Türk yapmak değil...Bu yüzden benzerlik kurmaya çalıştım, insanların tipine göre elbette ayıramayız ama tipide onun ırkı hakkında bize bilgiler sunar , gözleri her çekik olanın Çinli sanıldığı gibi...Renk kelimesi konusunda haklı olabilirsiniz ama tip konusunda az ve ya çok insanın ırkını tahmin edebiliriz...Örneğin Türklerdeki elmacık kemikleri ve kadınlarda görünüşü...Başka hangi millette o kadar güzel durur sormak lazım...Tip konsunda şunu bunu pat diye ayıramayız ama tip de insanlar konusunda az ve ya çok tahliler sunar, eğer tip konusunu yabana atarisek genetik kalıyor geriye , onuda malesef her insan tahlile sunamıyor...

Liseli olsa olmasa da ,işi Türkçülüğü öğrenmek isteyen burada olabilir...Neyse tartışmaya gerek yok ,saygı duyuyorum size , esen kalınız...

Alt 27.07.2007, 13:23   #44 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 922
Nogaytürk , Tunceli'de Balaban adlı aşiret vardır. Balaban oymağı Avşar Oğuzlarının önemli kollarından biridir. Çok çok eski kaynaklarda bile bu oymaktan bahsediliyor ama şimdi bu adamların ana dili zazaca . Bu şu anlama geliyor. Demekki bu adamlar için Alevilik Türklükten daha önemli. Sırf Aleviliği kaybetmemek için anadillerini değiştirip Yavuz'un Güneybatı İran'dan getirttiği şafi kürt ve zaza topluluklarına şirin görünmek istemişler. Aynı şekilde Suriye'deki bazı Türkmenler , aynı sebeplerden dolayı araplaşmıştır. Ülkemizde de Türk olduğu halde AKP'ye oy veren , araplara özenen bir sürü dallama var. Komünistler de ben Türk değilim insanım gibi saçma şeyler söylüyor. Şimdi bunları bağrımıza mı basalım ? Cengiz Han , farsçayı resmi dil olarak kabul eden Harzemşahlara ve Selçuklara acımadı. Eğer acısaydı şu an Oğuz Türkleri ya farsça ya arapça konuşuyor olacaktı. Barzani'nin ve bazı arapların beyaz olmasına gelirsek , bu onların Türklerle karıştığı ya da önceleri Türk olduklarını göstermez. Bu coğrafyaya zamanında birçok beyaz ırktan adam girmiş çıkmıştır. Zaten kürtlerde kız kaçırma geleneği çok fazladır. Çerkes,arap,kürt,zenci daha bir sürü gene sahipler. İyi niyetli yazmış olabilirsin ama bu yazıyı görüp bir sürü adam karşı görüş yazarsa konu fazlasıyla sapacaktır. Bir de bu foruma resim ekleyip ırk analizi yapanlara sinir oluyorum. 100% Türk olduğuna emin olduğum adamlara Türk değil ya da alakasız bir adam beyaz olduğu için Türk yapıyorlar , bu da otağın kalitesini düşürüyor.

Önceden çoğu kişiyi otağda yumuşak dille uyardım . Ama dinleyen yok. Demekki sert olmak gerekliymiş . Sert olunca da '' Balbal bizi Türkçülükten soğutuyor '' diye ağlıyorlar.
Alt 27.07.2007, 13:53   #45 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Alıntı:
Balbal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Nogaytürk , 1)Tunceli'de Balaban adlı aşiret vardır. Balaban oymağı Avşar Oğuzlarının önemli kollarından biridir. Çok çok eski kaynaklarda bile bu oymaktan bahsediliyor ama şimdi bu adamların ana dili zazaca . Bu şu anlama geliyor. Demekki bu adamlar için Alevilik Türklükten daha önemli. 2)Sırf Aleviliği kaybetmemek için anadillerini değiştirip Yavuz'un Güneybatı İran'dan getirttiği şafi kürt ve zaza topluluklarına şirin görünmek istemişler. Aynı şekilde Suriye'deki bazı Türkmenler , aynı sebeplerden dolayı araplaşmıştır. Ülkemizde de Türk olduğu halde AKP'ye oy veren , araplara özenen bir sürü dallama var. Komünistler de ben Türk değilim insanım gibi saçma şeyler söylüyor. Şimdi bunları bağrımıza mı basalım ? Cengiz Han , farsçayı resmi dil olarak kabul eden Harzemşahlara ve Selçuklara acımadı. Eğer acısaydı şu an Oğuz Türkleri ya farsça ya arapça konuşuyor olacaktı. 3)Barzani'nin ve bazı arapların beyaz olmasına gelirsek , bu onların Türklerle karıştığı ya da ya da önceleri Türk olduklarını göstermez. Bu coğrafyaya zamanında birçok beyaz ırktan adam girmiş çıkmıştır. Zaten kürtlerde kız kaçırma geleneği çok fazladır. Çerkes,arap,kürt,zenci daha bir sürü gene sahipler. 4)İyi niyetli yazmış olabilirsin ama bu yazıyı görüp bir sürü adam karşı görüş yazarsa konu fazlasıyla sapacaktır. Bir de bu foruma resim ekleyip ırk analizi yapanlara sinir oluyorum. 100% Türk olduğuna emin olduğum adamlara Türk değil ya da alakasız bir adam beyaz olduğu için Türk yapıyorlar , bu da otağın kalitesini düşürüyor.

Önceden çoğu kişiyi otağda yumuşak dille uyardım . Ama dinleyen yok. Demekki sert olmak gerekliymiş . Sert olunca da '' Balbal bizi Türkçülükten soğutuyor '' diye ağlıyorlar.

1)Böyle bir aileyi ben bingöl dede duymuştum , zazaca konuşuyorlar ama kendilerini Türk olarak görüyorlar ? Örneğin KELLEHAN ailesi , Zazaların Türk olmadıklarını atsız atanın yazdıkların dan biliyorum ama farklı bir zihniyet olan zazaların kürdleştirilmek istendiğini görmek ve özellikle Leyla zanaların zazalara konuşması sırasında kimsenin anlamadığını ama ordakilerin kürdçülük yaptıklarını görmek gerçekten çok anlamsız bir olay...Ayrıntıya girmeyeceğim andam yoksa konu dağılacak...

2)Bu durumu önceden yaşadığımız için şimdi ise devam ettiğini gör bak ona göre denetle uyarsın da bulundum konuyu açan arkadaşa...

3)Arapların beyaz olmasından ilk mesajımda bahsetmedim kandaşım , sizde bakabilirsiniz ama Barzaninin peşmerge askerlerini genelde açık tenden(özellikle bayanların)aldığını göstermek istedim...Amacım şunu demek ti , kara olup Türk olupta sırf kürdler kara olarak bilindiği için(genelde böyledir)kendilerinde kürdlük arayanlara idi cümlelerim...

4)Kesinlikle emin olabilirsin iyi niyet halinde yazdım o yüzden alttaki mesajınızda ağlama konusuna girmeyeceğim , konu dışına çıkmak istemiyorum...

Kusura bakma iletine saygısızlık gibi olacak ama tartışmanın burda kalması için ayrıca bir ileti eklemeyeceğim . Zazalaşan Türkmenler olduğu gibi kırmançlaşan Türkler de var Koçgiri Aşireti gibi. Ama çoğunlukla zaza dilini benimsedikleri doğrudur. Çünkü şafi kırmançlardan daha fazla zarar görmüşlerdir.Bir de mezhepsel nedenlerden değil melezleşme yoluyla kırmançlaşan Şırnak'ta Tatar aşireti vardır . Bu tespitlerimizde yanılıyor olabiliriz. Belki bunlar soy olarak zaten kürt ya da zazalar. Ama hakikat değişmiyor : Cengiz Han affetmediyse biz de affetmemeliyiz. Senin dediğin gibi yaparsak Türklüğe hizmet değil zarar vermiş oluruz aynı ülkücülerin şu an düştüğü durum gibi. Barzanilerin Türklükle bir alakaları yoktur. Beyazlaşmalarının sebebi iklimden mi melezleştikleri topluluklardan mı bilinmez. Ama dediğim gibi hakikatimiz değişmemeli . Yazımın en altında yazan uyarıyı sana değil bazı kendini bilmezler için yaptım . Son günlerde aleyhimde bir sürü yazı yazıp diğer otağ yöneticileriyle aramı açmaya çalışanlar var da. BALBAL
Yanıtla

Etiketler
KÜRT , midir? , mıdır?her , pekakalı , türk , vatansever

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler