![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Dikkat ettim komunistlerin hepsi istisnasız kasten bu kuralı çiğneyip geçiyorlar..Zaten komunistler kişiliksiz, toplumda bir yeri olmayan, ruh hastası, kimliğinden eziklik duyan, hayatta topluma bir yararı olmayan sahtekar eziklerdir. |
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eskişehir'de de Tatar Türkleri'nin yoğun olduğunu duydum.
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
Isparta ve Burdurun cogunlugu Türk...
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Afyonkarahisar'ın çoğunluğu Türk. Yalnız köylerde yaşlı insanlar, eşleri ölmüş olanlar kürtlerle evlenmekte. Nerden bulup getiriyorlar anlamış değilim.
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
akın birdal itide niğdeliymiş şunu bir açıklasana bizlere kandaş Türkmüdür bu akın birdal? |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Artniyetli bir soru gibi geldi bana.
Ne demek var mı ? Demek ki böyle bir şüphesi var yoğurt kıvamındaki arkadaşımızın. Eğer artniyetli değil de sadece gerizekalılığı yüzünden böyle bir soru sormuşsa ona acilen bir Kastamonu şehir turu öneririm. |
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Trabzon ve bayburttaki tanışlarımın büyük çoğunluğu kırmadır, bunu kendi ağızlarından duydum |
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
var olmaz mı hiç bu otak var işte.
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kastamonu'da 30 yıl öncesine kadar hiç kürt görülmezmiş ama şimdi neredeyse şehrimizi istila ettiler. Kafamı kaldırdığımda bir kürtle yüzyüze geliyorum. Üstelik buradaki ticareti de ele geçirdiler. Gün geçtikçe varlıklarını büyütüyorlar. Üstelik burada ki Türk esnaf da onlarla rekabet edemeyecek hale geliyor yavaş yavaş. 10-15 Yıl sonra tekel haline gelecekler.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
trabzonun akçaabat ve düzköy ilçeleriyle giresunun görele ve eynesil ilçelerinde bir tane bile azınlık yoktur
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
En kötüsü, bunlarin kendilerini Türklüge asimle ettiklerini. Yani normal bi türk vatandasi bi nesil sonra bunlari esasdan Türk sanacak.
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gümüşhane Torul ilçesini biliyorum. Oraya herhangi bir kürt giremez girsede kolay kolay sağlam çıkamaz. Yabancı plakalı araçların (özellikle doğu ve güneydoğu) yolunu kestiklerini duydum.
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kandaşım sana katılmakla beraber bir yanlışını düzeltmek isterim. şuursuz bir anıma denk gelmişti ve ben şoray uzun yoldayı izlemiştim. pınarbaşı diye bir yerden (galiba kastamonunun ilçesi) bir kürt bir Türk kızıyla evleniyordu. eğer hiç kürt yoksa orada o kürt ne arıyor?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| büyük , çoğunluğu , mİ? , Olan , safkan , türk , türkiye'de , var , Şehir |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|