Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.07.2007, 16:43   #31 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 889
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
BOZKURTBEY adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sırf bu ülkenin müslüman (!)cumhurbaşkanı ve sıkmabaşlı karısı olsun diye gürcü tayyipe oy verdiler.

peki kardeşlerim, sırf akapeye oy verdıler dıye içinde saf turk olan bu aldatılmış insanlarımızı dışlamak, davamıza ne kadar ne kazandıracak, bu ınsanlarımızı nasıl gerı kazanacagız bunlar doğru yolu nasıl bulacak.
saygılar.
Dediklerinde haklısın. Ama bu seçimler birşeyi daha göstermiş oldu. Milletimiz kendisine hakaret eden adamları seviyor. Şehite ''kelle'' , köylüye ''ananı al da git'' öcalana ''sayın'' ..... daha çoğaltabiliriz.
Alt 27.07.2007, 17:11   #32 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Alıntı:
Sırf bu ülkenin müslüman (!)cumhurbaşkanı ve sıkmabaşlı karısı olsun diye gürcü tayyipe oy verdiler.

peki kardeşlerim, sırf akapeye oy verdıler dıye içinde saf turk olan bu aldatılmış insanlarımızı dışlamak, davamıza ne kadar ne kazandıracak, bu ınsanlarımızı nasıl gerı kazanacagız bunlar doğru yolu nasıl bulacak.
saygılar.
Bak arkadaşım fikir olarak haklı olabilirsin ama şu imla hatalarına artık dikkat edin..Gına geldi artık..Hiç bir gerçek Türkçü Türk'ten bahsederken ''türk'' diye değil ''Türk'' olarak yazar..Dikkat edin herhangi amazon ırklarından bahsetmiyoruz..Dünyanın tarihini yazan bir ırktan bahsediyoruz..Bu yüce ırkı mdiğer etnik döküntülerin seviyesine indirgeyemezsiniz.
Dikkat ettim komunistlerin hepsi istisnasız kasten bu kuralı çiğneyip geçiyorlar..Zaten komunistler kişiliksiz, toplumda bir yeri olmayan, ruh hastası, kimliğinden eziklik duyan, hayatta topluma bir yararı olmayan sahtekar eziklerdir.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 17:12   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METE1989 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Eskişehir'de de Tatar Türkleri'nin yoğun olduğunu duydum.
Alt 27.07.2007, 17:15   #34 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Poyraz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Alıntı:
METE1989 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Eskişehir'de de Tatar Türkleri'nin yoğun olduğunu duydum.
Hatta Cüneyt ARKIN'ın da Eskişehir'li olduğunu ve Tatar Türkleri'nden olduğunu duymuştum.
Poyraz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 18:12   #35 (İleti Bağlantısı)
Göktürk

KarakalpakTürkü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Isparta ve Burdurun cogunlugu Türk...
Alt 27.07.2007, 19:03   #36 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Afyonkarahisar'ın çoğunluğu Türk. Yalnız köylerde yaşlı insanlar, eşleri ölmüş olanlar kürtlerle evlenmekte. Nerden bulup getiriyorlar anlamış değilim.
Alt 27.07.2007, 21:51   #37 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
Alıntı:
niğdenın bor ilçesi 28 yasındayım ve hıç bır kurt baska ırka raslamadım halkı cok fanatık turkçudur hıc bır kurt e tahammul edemezler tek bır kurt aile 3 yıl önce bor a yerlesmiş ve 3 ay sonra kovdular bırınıde öldurduler

akın birdal itide niğdeliymiş şunu bir açıklasana bizlere kandaş Türkmüdür bu akın birdal?
uluğkam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2007, 21:56   #38 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Artniyetli bir soru gibi geldi bana.

Ne demek var mı ?

Demek ki böyle bir şüphesi var yoğurt kıvamındaki arkadaşımızın.

Eğer artniyetli değil de sadece gerizekalılığı yüzünden böyle bir soru sormuşsa ona acilen bir Kastamonu şehir turu öneririm.
Brakisefal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 18:10   #39 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Aslinda Giresun yazmamissin ama ben, yine de senin yazdiklarina cevap vermek istiyorum. Bir kere soru buyuk cogunlugu safkan Turk olan bir sehir var mi diye sorulmus. Hal boyle olunca, insanlar da buyuk cogunlugunun Turk oldugunu dusundukleri illeri yazmislar.

Yoksa merak etme, herkes en az senin kadar akilli oldugu icin her yerde belli oranda gayriTurk unsur bulunabilecegini dusunuyor. Ben kendi memleketim olan Giresun'u iyi bildigimi dusunmekteyim ve benim bildigime gore Giresun sehrinde gayriTurk bir yerlesim birimi bulunmamaktadir. Yani herhangi bir laz, gurcu veya k.rt koyu mevcut degildir.

Bununla birlikte cok eskilerden ozellikle savas zamani, diger illerden gurcu ya da laz gelin ithal edilmistir. Bunlarin orani cok cok dusuk olmakla beraber, ithal edilen gelinlerin, gercekten gurcu veya laz olup olmadigi da bilinmemektedir.
Bayburt ve Trabzona gelince %100 saf Türk demek çok yanlış, o yördeki tanışlarımın büyük çoğunlu kırmadır.

Bunu neye dayanarak soyluyorum, Giresun'un sivesi Ordu ya da Sivas illerinin sivelerine benzedigi icin, Trabzon veya Rize'den gelen bir gelin dahi sivesi yuzunden laz damgasi yiyebilir, veya sarisin bir gelin gurcu olmadigi halde, sarisin oldugu icin kendisine "Gurcu kizi" gibi lakaplar takilabilir.

Esas konuya gelirsek, Giresun'a ister koy ister kasaba istersen sehir merkezi olarak bak, herhangi bir gayriTurk yerlesim birimi bulamazsin. GayriTurkler Turklerin arasinda tek tuk yasarlar ve Giresun'un yerlisi degilllerdir, cunku Giresun'un yerli gayriTurk nufusu zamaninda Topal Osman Aga'miz sayesinde sehirden surulmustur.
Ben insanın tipine bakarım, ben burda atmıyorum, tanışlarımı söylüyorum. Giresuna gelince herkes gibi bende laz zannediyordum, ama tanıdığım giresunların çoğu dediğin gibi tam Oğuzlu tiplidir, ama istisnalar vardır ki bunlarda Türküm diyorlar. Sana isim verebilirim
Trabzon ve bayburttaki tanışlarımın büyük çoğunluğu kırmadır, bunu kendi ağızlarından duydum
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 18:56   #40 (İleti Bağlantısı)
Athırsızı
Konuk

İletiler: n/a
var olmaz mı hiç bu otak var işte.
  Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 21:46   #41 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Kastamonu'da 30 yıl öncesine kadar hiç kürt görülmezmiş ama şimdi neredeyse şehrimizi istila ettiler. Kafamı kaldırdığımda bir kürtle yüzyüze geliyorum. Üstelik buradaki ticareti de ele geçirdiler. Gün geçtikçe varlıklarını büyütüyorlar. Üstelik burada ki Türk esnaf da onlarla rekabet edemeyecek hale geliyor yavaş yavaş. 10-15 Yıl sonra tekel haline gelecekler.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 22:12   #42 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
trabzonun akçaabat ve düzköy ilçeleriyle giresunun görele ve eynesil ilçelerinde bir tane bile azınlık yoktur
atahanzeren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 22:15   #43 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 96
En kötüsü, bunlarin kendilerini Türklüge asimle ettiklerini. Yani normal bi türk vatandasi bi nesil sonra bunlari esasdan Türk sanacak.
Turkuaz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.07.2007, 22:31   #44 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Motun Kaan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
Gümüşhane Torul ilçesini biliyorum. Oraya herhangi bir kürt giremez girsede kolay kolay sağlam çıkamaz. Yabancı plakalı araçların (özellikle doğu ve güneydoğu) yolunu kestiklerini duydum.
Motun Kaan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 00:16   #45 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Alıntı:
Brakisefal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Artniyetli bir soru gibi geldi bana.

Ne demek var mı ?

Demek ki böyle bir şüphesi var yoğurt kıvamındaki arkadaşımızın.

Eğer artniyetli değil de sadece gerizekalılığı yüzünden böyle bir soru sormuşsa ona acilen bir Kastamonu şehir turu öneririm.
kandaşım sana katılmakla beraber bir yanlışını düzeltmek isterim. şuursuz bir anıma denk gelmişti ve ben şoray uzun yoldayı izlemiştim. pınarbaşı diye bir yerden (galiba kastamonunun ilçesi) bir kürt bir Türk kızıyla evleniyordu. eğer hiç kürt yoksa orada o kürt ne arıyor?
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
büyük , çoğunluğu , mİ? , Olan , safkan , türk , türkiye'de , var , Şehir

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler