Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.07.2007, 02:44   #46 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
DOĞRU SÖYLÜYORSUN QASQIRJÜREK TRABZONLULARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KIRMADIR AMA BU SENİN BİLDİĞİN ERMENİ RUM LAZ GÜRCÜ KIRMASI DEĞİL KIPÇAK ÇAPNİ KIRMALARIDIR BİLMEDEN İŞKEMBEYİ KÜBRADAN YORUM ETME BAYBURT HAKKINDA YORUM YAPAMIYACAM BİLDİĞİM KADARI İLE BAYBURT ŞEHRİ NEREDE İSE TÜRK BOY OLARAK BİLMİYORUM HANGİ BOYDAN GELDİKLERİNİ TEK BİLDİĞİM DEDEKORKUT UN MEMLEKETİ OLMASI AYRICA UNUTMAKİ ATSIZ ATADA TORULLUYDU ANNESİDE TRABZONLU YANİ İKİ TARAFTANDA TRABZONLU OLDUĞUNU UNUTMA BİLMEDEN YORUM ETME
Harşit vadisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 03:07   #47 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ANLAŞILAN SENİN TRABZONLULARLA BAYBUBURTLULURLA KARŞI BİR KUYRUK ACIN OLSA GEREK QASQIR JÜREK BU İKİ ŞEHRİMİZDE SAF KAN TÜRK TÜR MELEZLİK İSE KIPÇAKLARLA ÇEPNİLERİN VE DİĞER BOYLARIN MELEZLİĞİDİR İKİSİDE TÜRK BOYU OLDUĞUNA GÖRE BU MELEZLİKTE SAYILMAZ
Alt 29.07.2007, 10:59   #48 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 17
tokat tokatta bi kaç köy dışında heryer safkan TÜRK tür
asya_bozkurtu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 12:03   #49 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
QasqırJürek adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben insanın tipine bakarım, ben burda atmıyorum, tanışlarımı söylüyorum.
Bak kardesim ben sana atiyorsun ya da yalan soyluyorsun demedim. Yazdiklarimi iyi oku.
Alıntı:
Giresuna gelince herkes gibi bende laz zannediyordum, ama tanıdığım giresunların çoğu dediğin gibi tam Oğuzlu tiplidir, ama istisnalar vardır ki bunlarda Türküm diyorlar.
Yine yaziyorum, soru cogunlugu safkan Turk olan bir ilimiz var mi seklinde gelmis ve cevap verenler de % 100 degil, % 100'e yakini Turk'tur diye cevap vermisler. Yani istisnalar olabilir demisler.
Alıntı:
Trabzon ve bayburttaki tanışlarımın büyük çoğunluğu kırmadır, bunu kendi ağızlarından duydum
Bayburt'u bilmiyorum, ancak Trabzon hakkinda biraz bilgiye sahibim. Trabzon'da gayriTurk yerlesim birimleri az da olsa mevcuttur, tabi bu butun sehir insanini kirma yapar mi, yani cogunlugun Turk olmadigini gosterir mi bilemem. Buna Trabzonlu veya Trabzon'u cok iyi bilen irkdaslarimiz cevap versin.
Alıntı:
Bayburt ve Trabzona gelince %100 saf Türk demek çok yanlış, o yördeki tanışlarımın büyük çoğunlu kırmadır.
Bir de benden alinti yaparken, yazdiklarimin arasina, boyle bir cumle eklemissin. Onu degistirmeni istiyorum. Hayir alintiyi okuyanlar, Trabzonlularin cogunlugu kirma diye, senin degil de benim yazdigimi dusunecekler.
Alt 29.07.2007, 13:32   #50 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

BİR TRABZONLU OLARAK BUNA CEVABI VERDİM TRABZONDA GAYRİ TÜRK YERLEŞMELERİ SADECE KTÜ SİNE DIŞARIDAN GELEN ÖĞRENCİLER VAR BAŞKA BİR YERLEŞİM SÖZ KONUSU DEĞİL BÖLGE İNSANININ MİKRO MİLLİYETÇİ ÖZELLİKLERİ OLDUKÇA YÜKSEK OLDUĞUNDAN DIŞARIDAN GELENİ ARALARINDA BARINDIRMA GİSÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ BUNA ŞÖYLE BİR YORUM YAPARAK BİTİRİYİM ORMANDA AVLANMAYI BEKLİYEN CEYLAN GEYİK OL TRABZONDA KÜRT OLMA SAYGILAR
Alt 29.07.2007, 14:52   #51 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
Sinop ve bir çok ilçesi.
Alp Tigin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 16:28   #52 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
Buğra Kun Kardeşim TÜRK olması önemli tabi ama AKP 1. cıkıyo orda Bu nasıl iş.Sade TÜRK olmakla iş Bitmiyo.Onu içinde Hissediceksin TÜRK dendimi Tüylerin diken diken olucak ki ozaman anlayım işi.Osmaniye ve içel Benim bildiğim en fazla Bu kriterlere uyan iller Bilemem siz nasıl düşünürsünüz.
Gök Tengri TÜRK'ü Korusun ve YÜCELTSİN .!
ataTURKiye Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 17:34   #53 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
ataTURKiye adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Buğra Kun Kardeşim TÜRK olması önemli tabi ama AKP 1. cıkıyo orda Bu nasıl iş.Sade TÜRK olmakla iş Bitmiyo.Onu içinde Hissediceksin TÜRK dendimi Tüylerin diken diken olucak ki ozaman anlayım işi.Osmaniye ve içel Benim bildiğim en fazla Bu kriterlere uyan iller Bilemem siz nasıl düşünürsünüz.
Gök Tengri TÜRK'ü Korusun ve YÜCELTSİN .!
Simdi guzel kardesim, iyi soylemissin hos soylemissin de, senin yazdiklarin bana biraz memleket kahvelerini hatirlatti.

Bizim oranin kahvelerinde laf lafi actigi icin millet konusmaya doyamaz. Bir hikayeye gore; Hasan emice kahveye gelir ve bir masaya oturur, cayindan bir yudum aldiktan sonra, milleti kendi masasina davet edip, koyun muhtari hakkinda ne dusunduklerini sorar.

Masaya oturan herkes hararetli bir sekilde muhtarin icraatlarini tartisirken, Hasan emice masadan kalkar ve bos kalan saldalyeye Mehmet emice oturur. Muhtarin icraatlarini konusmaktan sikilan Mehmet emice "Muhtari birakin da, Halime'nin kizinin durumunu konusalim" der.

Iste senin konuya yaklasim tarzin biraz Mehmet emiceninkine benzemis. Benim de Giresun'dan cikan rezil secim sonuclari hakkinda soylecek cok seyim var, ancak bu baslikta degil.

Sanirim, herkes bizi milletce, arap, fars veya k.rtlestiren yegane sebebi iyi biliyor. Arap'i, fars'i, k.rt'u, laz'i kardes belleten ve milletimizin beynini uyusturan o virusu damarlarimizdan atmadikca zor duzeliriz....
Alt 29.07.2007, 17:41   #54 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
ANTALYA / AKSEKİ

Burada bir kürdoş Yoktur.

AKseki Memleketimdir ayrıca.
SeHiTTurK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.07.2007, 19:48   #55 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Adanalı_YörükBeyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Arkadaşlar açıkçası paranın yani sanayinin olduğu her yerde bu lanet insan müsvettelerini bulmak mümkün..o yüzden sanayicilere ve iş adamlarına büyük iş düşüyor..Eğer farkındalarsa?
Adanalı_YörükBeyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 22:14   #56 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Alıntı:
avsarli adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
kandaşım sana katılmakla beraber bir yanlışını düzeltmek isterim. şuursuz bir anıma denk gelmişti ve ben şoray uzun yoldayı izlemiştim. pınarbaşı diye bir yerden (galiba kastamonunun ilçesi) bir kürt bir Türk kızıyla evleniyordu. eğer hiç kürt yoksa orada o kürt ne arıyor?
Kastamonu'da son yıllarda haddinden fazla kürt üredi. Ve ekonomik seviyeleri de epeyi iyi sayılır. Kızlarımızı bir şekilde kandırıyorlar kimi evleniyor kimi ise elinde çocukla ortada kalıyor. Her hangi kapıyı açarsanız bir kürtle yüzyüze geliyorsunuz. O Kastamonu da kürt yoktur lafı eskidendi. Yakında bizler azınlığa düşücez burda.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 22:26   #57 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 33
Bende Kastamonuluyum Cideliyim Kastamonuda kürdün ne işi var Kastamonu Türkiyenin en yoksul illerinden biridir sanayisi yok denecek kadar azdır bir İnebolu limanı bile 150 yıl sonra anca bitebilmişken hiç bir geliri dahi yokken üstüne üstük bir hayli göç verirken kürtlerin Kastamonuda ne işleri var Kastamonu halkı hiç mi tepki göstermemiş bu deyyuzlara ki sanmam sanmak ta istemem
MustafaMuğlalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 23:03   #58 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Ben Kastamonu merkezliyim. Kastamonu da çok sayıda kürt var. Kastamonu'daysan eğer istediğin an sana yüzlerce kürt gösterebilirim. Zaten kendi mahalleleri var bizler oralara girmeye korkuyoruz. Bazı okullara çocuklarını gönderiyorlar çoğunlukta olduğu için bizler evlerimize uzak kalan okullara göndermek durumunda kalıyoruz. Bunları nasıl bilmezsin. Esnafımızın çoğu kürt. İnşaatlarımızda çalışanlar kürt. Ya sen Kastamonu'da yaşamıyorsun ya da kürtle Türk'ü ayıramıyorsun. Başka türlü bu şekilde konuşmazdın.
Kastamonu halkı belalı diye bulaşmak istemiyor bunlara. Biri höt dese iki dakika sonra karşısına bi kürt ordusu yığılıyor sanki . Amcaoğlu, dayıoğlu, kuzen, yeğen, komşu, bilmem ne... Sonrasını tahmin edersiniz. Kimse ağzını bile açmak istemiyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 23:08   #59 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
Alıntı:
Serhat adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet bende Osmaniye'liyim...Osmaniye il olduktan sonra ve Adana büyük bir kıro keko istilasına maruz kaldıktan sonra Türk soyluları Osmaniye'ye toplandılar...Adana'da kalanlarda Turgut Özal bulvarı civarına yerleştiler...Buralarda keko barınamıyor...Zaten Turgut Özal civarından ev almak için sadece parada yetmiyor...Kıro olmamanız ilk şart...Osmaniye'nin yerlileri ise Türkmen kökenlidir, tek bir melez ve kanı kırık bulamazsınız....
kandaşım şu ana Osmaniyede'misin eger öyleyse planladıgım bazı FERDİ ÇALIŞMALAR VAR cevabını bekliyorum..
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 23:43   #60 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
Kastamonu da ki k.rtler genelde Cumhuriyetin ilanindan sonra isyan eden k.rtlerin kastamonu,samsun,ordu,giresun,aydin vsb. sehirlere sürülmeleri ile olusmustur.avusturya da eski okulumda samsunlu biri vardi memleket neresi dedim samsun dedi.ben de tabi dogal olarak Türk sandim.Sonra bir ara telefonda k.rtce konusmaya basladi.bende k.rtceyi nerden bildigini sorunca aslen k.rt oldugunu ve atalarinin samsuna göc ettiklerini söylemisti.inanmak istemedim ama malesef gercek.bence gercek anlamda k.rtlerin bulunmadigi sehir yada merkez cok ama cok azdir.bircogu da k.rt oldugunu söylüyemiyor korkudan.
Kültigin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler