Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.08.2007, 01:11   #61 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 33
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Kastamonu Cide kökenliyim ama doğma büyüme İstanbul Zeytinburnuluyum Kastamonuya en son 11 önce gittiğim için oradaki kürt varlığını bilemiyebilirim 11 yıl önce Cide İnebolu Abanaya gittiğimde gözüme kürt filan ilişmedi hiç ilişseydi birmaraza çıkarır kavga bile ederdim ki ilişmedi hem Kastamonuya kürtlerin göçüşüne sesçıkarmıyacaksınız hem birşeydesek dayi oğlu emmi oğlu gelir gibi korkaklık belirtileri göstereceksiniz hemde burada yorum yapacaksın o kürtlerin dayı oğlu emmi oğlu varda senin yokmu mavi ay hemşerim bütün Kastamonu bir olsa bu kürtleri tükürüğü ile boğar sizde bu korkaklık olduğu sürece daha çok çekersiniz bu kürtlerden neden doğu karadeniz illerinde sesleri çıkmıyor bir Trabzon, bir Rize, bir Giresun kadarda olamıyormusunuz adamlar bölgelerine gelen teröristleri bile kendileri avlıyor askere bırakmadan bir bayrak yakılıyor diye haberle bütün şehir ayaklanıyor önce bir kendinizden utanın sonra gelin yorum yapın
MustafaMuğlalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 05:03   #62 (İleti Bağlantısı)
869
Türkçü Bozkurt

869 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 52
Alıntı:
asya_bozkurtu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
tokat tokatta bi kaç köy dışında heryer safkan TÜRK tür

Sen öyle san. Tokat'da basta cerkezler olmak üzere arnavutlar (Balkan Türk'leri degil gercek arnavutlar), cingeneler ve tabiki kürdolar da yasamaktadir özellikle Merkez, Zile ve Turhal da. Buna ragmen Tokat'li Türk'ler ufak istisnalar haric safkanliklarini korumuslardir ama nereye kadar koruyacaklar?
arap-kürt partisi birinci parti ikinci parti sentezci capulcular, bunlarin bastigi yerde ot bitermi? Tek endisem safkan soydaslarimiza kürdofil'lik zehirlerini asilayip onlari kürt-arnavut-cerkez... sever yapmalaridir, böylelikle safkan insanimiz kürd ile kiz alip verecekler iste ozaman ayikla pirincin tasini.

TTK

Mustafa Kemal ATATÜRK

869 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 17:12   #63 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Alıntı:
MustafaMuğlalı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kastamonu Cide kökenliyim ama doğma büyüme İstanbul Zeytinburnuluyum Kastamonuya en son 11 önce gittiğim için oradaki kürt varlığını bilemiyebilirim 11 yıl önce Cide İnebolu Abanaya gittiğimde gözüme kürt filan ilişmedi hiç ilişseydi birmaraza çıkarır kavga bile ederdim ki ilişmedi hem Kastamonuya kürtlerin göçüşüne sesçıkarmıyacaksınız hem birşeydesek dayi oğlu emmi oğlu gelir gibi korkaklık belirtileri göstereceksiniz hemde burada yorum yapacaksın o kürtlerin dayı oğlu emmi oğlu varda senin yokmu mavi ay hemşerim bütün Kastamonu bir olsa bu kürtleri tükürüğü ile boğar sizde bu korkaklık olduğu sürece daha çok çekersiniz bu kürtlerden neden doğu karadeniz illerinde sesleri çıkmıyor bir Trabzon, bir Rize, bir Giresun kadarda olamıyormusunuz adamlar bölgelerine gelen teröristleri bile kendileri avlıyor askere bırakmadan bir bayrak yakılıyor diye haberle bütün şehir ayaklanıyor önce bir kendinizden utanın sonra gelin yorum yapın
Ya hemşerim sen ne diyorsun? Kendinde misin yoksa uzayda mı? İstanbul'da kürt yokmu? Her kürt gördüğünde maraza mı çıkarıyorsun? Türkiye'nin heryerinde kürt olduğu kadar Türk de var. Hangi ilde kürt gördüğü için kavga edeni gördün? İstanbul'da ki Türkler bir olsa kürtleri safdışı bırakamaz mı? Doğu illeri hariç her yerde bizler çoğunlukdayız hangi ilde birleşilip de kürtlerin üzerine yürünüyor? Benim korkaklık yaptığımı nerden çıkardın? Merak etmişsin söyleyim ne dayı oğlum var ne amcaoğlum. Ben kimseden de korkmam. Ve girer istediğim forumda paşalar gibi göğsümü gere gere yorumumu yaparım. burda kapkaç yok hırsızlık yok yankesicilik yok. Senin yaşadığın yerde olmayan şey yok. O kadar cesurdun da ne diye amca oğlunu çağırıp temizleyemedin istanbulu? Sen erkek halinle (utanmadan) istanbul'da o kadar belanın pisliğin içinde yaşıyorsan ben kız başıma kürtlerin olduğu mahalleye girmeden yaşar giderim. Sen bu forumdaki herkesi kürt gördüğünde üzerine yürüdüğünü mü sanıyorsun? güldürme beni çok komiksin...
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 22:21   #64 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

birin cisi değerli hemşerim maviay her kürt gördüğümde maraza çıkarmama gerek yok zaten kendileri bir şey yapıp banada bahane veriyorlar bu arada zeytinburnunun çoğuda karadeniz göçmenleri yaşar buralara kürtler fazla dadanamiyorlar üstelik ben seni bayan olduğunuda nereden bilebilirim ki senin amca dayı oğlun yokmu birleşin sizde diye gibi yorum yapabiliyim çok aşırıya gitti isem pardon güzel hemşerim sen yinede kız başına fazla dolanma bu şerefsizlerin ne yapacağı belli olmaz sanada Kastamonumada selamlar
Alt 03.08.2007, 22:23   #65 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Bu arada güzel hemşerim yüzünde birazda olsa tebesüm verebildiysem ne mutlu bana şayet yaptığım yoruma güldün ise bu kadar kötü hadiselerin cereyan etmesinde bile bir nebze gülmüş isen kendimi başarılı sayarım
Alt 04.08.2007, 01:02   #66 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Rica ederim.Sorun olduğunda zaten el atıyoruz benim cinsiyetim müsait değil köşede duruyum bulaşmayım demek bana göre değil. Ama gidipte durduk yerde kaşının altında gözün var diye olay çıkarmakda bana göre değil. Önüme kürtlerden evvel babam çıkıyor. Ama amca dayı oğlum olsa gerçekten yapardım bişeyler.Ama gerçekten yok tek tabanca geziyorum...
Kastamonu'dan da size selamlar hemşerim. Esen kalın...
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.08.2007, 01:05   #67 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 50
Cankiri hakkinda bir bilginiz varmi? Cankiriliyimda, o yuzden sordum. Cankirinin genel olarak etnik dagilimi nedir?
TuranHAstasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.08.2007, 01:25   #68 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 895
Alıntı:
TuranHAstasi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Cankiri hakkinda bir bilginiz varmi? Cankiriliyimda, o yuzden sordum. Cankirinin genel olarak etnik dagilimi nedir?
%90 ya da fazlası Türktür.
Alt 04.08.2007, 01:37   #69 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 50
Alıntı:
Balbal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
%90 ya da fazlası Türktür.
bende oyle duydum. zaten koy ve ilce isimleri bunu gosteriyor.
salur, dodurga, uzun bayundur, kavakli bayundur, semer, kayioren, kayilar, bugay, yuva, atkaracalar vs vs.

Oguz boylarinin isimlerinden cogu
TuranHAstasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.08.2007, 09:57   #70 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
sayın mustafa muğlalı hemşehrim zeytinburnu tekstil atölyelerinin çokluğundan şu anda kürtlerin en yoğun olduğu ilçedir.
atahanzeren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.08.2007, 23:29   #71 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 9
" Anadolu'nun En Saf Ve TürkLükte Asimineliğe Uğramış Aileleri Kastamonu - Çankırı Arasında Yaşamaktadır. "

Nihal Atsız..

Gerçekten De Özellikle Kastamonu'da Kürt Köpeklerine Rastlayamazsınız.Yada Herhangi Başka Bir Irka..Çankırı'da da Aynı Durum Söz Konusu..Özellikle Merkez'inde Tam Bir TürkLük Havası Vardır.Çoğu İş Yerinde,Evde Ve Arabada " Hepimiz Türküz " Yapıştırmaları Var :)

Konu Aykırı Türk tarafından (20.08.2007 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: YanLışlık..
Aykırı Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.08.2007, 01:57   #72 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 89
Şimdilik sadece Amasya diyebiliyorum kandaşlarım...

%95 oranında,diye tahmin edebiliyorum...

Yaşadığım sürece tek tük k.rt görebilmişimdir...
baba erenler Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.08.2007, 02:01   #73 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
illegal rumuzunu değiştireceğiz böyle Türkçülüğe aykırı bir rumuzla bu otağda yazamaz<sın. Rumuzunu aykırı Türk yapıyorum
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.08.2007, 14:58   #74 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Karahisarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 66
Alıntı:
Gökhan Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Afyonkarahisar'ın çoğunluğu Türk. Yalnız köylerde yaşlı insanlar, eşleri ölmüş olanlar kürtlerle evlenmekte. Nerden bulup getiriyorlar anlamış değilim.
Maalesef tespitin doğru, memleketim Afyon'da yaşını biraz geçmiş kişiler kürt kızlarıyla evleniyorlar, aslında Afyonkarahisar kız nüfusu en zengin illerimizden biridir. Kürtlerle evliliğin nedeni komşu iller Burdur,Kütahya, Konya'daki kadar yoğun olmasa da son zamanlarda yeşeren ümmetçi eğilimler, Kürt de daha sonra ailesini (pardon familyasını) da bu bölgeye taşıyor, ben bizzat şahit oldum...
Karahisarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.08.2007, 19:15   #75 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

1944 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
ben Denizlide yaşıyorum ama Burdurluyum Denizli'De kürt nüfusu her geçen gün artmakta ancak hemen komşu ili Burdur'da yani memleketimde kürtler hemen hemen yok
1944 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
büyük , çoğunluğu , mİ? , Olan , safkan , türk , türkiye'de , var , Şehir

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler