![]() |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Türkiye'de büyük çoğunluğu safkan Türk Olan Şehir var mı?
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama, kürdün olmadığı yer safkan zannediliyor gibi geldi bana. Mesela çerkezler asimile olmuştur, ve kendilerini Türk olarak tanıtırlar, asıl bunlara dikkat etmek gerekir. gürcüler, rumlar... bunlar yok kayboldu diyemeyiz.
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
lazlari,cecenleri unutma. |
|
|
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cankiri, Kastamonu, Eskisehir, Bilecik derim.
Nihal Atsiz'da Cankiri'dam bahsetmistir bu konuda. Tabi aradan biraz zaman gecti ama su an bile Cankiri'da pek karisim oldugunu sanmiyorum. |
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nevşehir Hakkında Bilginiz Nedir?Çok Az Diye Biliyorum Hele Ki Ürgüp İlçesinde...
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sinop-samsun-sakarya-bolu-bursa-düzce-giresun-ordu-tokat-trabzon-rize ve artvin de ağarlıklıyız! ancak bunlarda yöresine göre çok az yabancı kan bulunabilir ama k.rt oldukça azınlıktır!!!...
Y.N: Şehir isimleri büyük harfle başlar. Cümlelerin ilk harfi de öyledir. Ağarlık diye birşey yoktur. Olması gereken "ağırlık"tır. Dilbilgisi kurallarına uy!
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Genelde göç almamış ve ya fazla gelişip kalkınamamış küçük şehirlerimiz. Benim ilk aklıma gelenler;
Burdur,Afyon,Uşak,Isparta,Bilecik,Yozgat,Tokat,Çor um,Amasya,Karaman.... Liste daha uzar da uzar. |
|
|
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yanılıyorsunuz ben gördüm.Artık Serik'tede kırocanlar görülmeye başlandı.Kürtler artık Akdeniz sahillerinde.Babamın anlattığına göre eskiden Antalya'da amele pazarındaki bir kaç kürtten başka kürt yokmuş ama bugün nerden baksanız Antalya'daki kürt sayısı yüz bini bulmuştur.
|
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yozgat sehir merkezi TURK tur.Ayrıca Turkculugun ve milliyetciligin kalesidir.Hatta gecen gun göc ederek gelip karı satan bi k.rt asiretinin evini yaktılar.Ayrıca Atsız atamızın da ailesi bir sure Yozgatta yasamıstır.
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
erzurum İSPİR İLÇESİ VE PAZARYOLU İLÇESİ
|
|
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ERZURUM UN ÇOĞUNLUĞU TÜRK SOYUNDANDIR İSPİR VE PAZARYOLU TAMAMEN TÜRKTÜR.....
BU KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ VE BİLMEDİKLERİMİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM Y.N:İletilerimizi yazarken büyük harfle yazmamaya özen gösterelim. |
|
|
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Uşakta şehir merkezindeki çingeneleri saymassak %100 Türk nüfusu var denilebilir. Şehir merkezindeki çingeler de diğer illerdeki kürtler gibi bir sorun şu an Uşak bir an önce o çingenelerden arındırılmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kayseri ili himmetdede kasabasinda hic kürt barinamaz ve hep turanci olmuslardir
|
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Trabzondada barınamazlar aşağlık herifler!!
|
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Mersin-silifkeye katılmıyorum arap ve kıro kokenli insanları hep gordum.
Ama Mersin-Mut deseniz tahtacılar dısında alayı TÜRKMEN-Yörüktür Birde Kendim memleketim Larende(Karaman)'de köylerin nerdeyse tamamı TÜRKMENdir ama merkez dede diğer illerden gelen TÜRKMEN kökenlidir.Diyarbakır Kars Siirt Elazığ gibi yerlerden gelen kırolar vardır,bunlar sehir içinden dıslandılar sokulmadılar Kenarlardaki Gecekondulasmalar ile Atatürk Mahallesi ve Larende mahallesi civarlarına yerlestiler ama etkin bi nüfusları yok.Her halukarda dıslanmaktadırlar.Ama İlimizde yapılan son secimlerde akp almıstır coğunlluğu. Ama Koylerin tamamı TÜRKMEN Yörüktür. Ozellikle TÜRKMEN Koyleri cok asidir Bende bi TÜRKMEN köylüyüm. Hepsinin atları vardır benimde var bi atım. Burdaki TÜRKMENlere barbarlarda derler ,tavuk için adam öldürmeleri meshur.Kavgada bulgar tohumu dedi diye adam öldürmeleri ile meshur TÜRKMEN koylerine barbar derler hep Avsar TÜRKMEN koyleri yani |
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Şimdi işin acığı her ilin koylerinin %90 ına gidin bakın
ilk bakısta anlasılır TÜRK oldukları. Çankırının,Kastamonunun,Sivasın bazı koylerinde,Erzurumun Tortum,Pazaryolu,Pasinler,İspir ilçelerinde gittim,Ve kendi Memleketim Karamandaki biçok köye gittim bu gittiğim yerlerde hep insanlar sıcak kanlı misafirperver ve gayet mert insanlardır.Fenotip anlamda inceleme getirecekseniz köylerden ve göç almamıs ilçelerden getirin. Bu bahsettiğim yerlerdeki köylüler ve Erzurumdaki o ilçelerde yasıyanların Gözleri Bademdir(cekikce) fenotip olarak tamamen TÜRKtür ve kendileride her halukarda TÜRKüz diye soylemesini biliyorlar Saygılarımla Esen Kalın |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|