![]() |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Arkadaşlar birgün Çanakkaleye yolunuz düşerse dünyanın ilk köy müzesine gitmeyi unutmayın,Tahtacı Kuşlar köyündedir bu müze,müzede bir tane Türk Çadırıda serglenmektedir ve köyde son çadır ustası yaşamaktadır,müzede ayrıca geleneksel Türk kıyafetleride sergilenmektedir,MUATAZMAYINŞATÜRTA kitabının yazarıda müzede çalışmaktadır oraya uğramışken bu kitabıda alın içinde Türklükle ilgili çok çok değerli bilgiler mevcut isterseniz size bir de sarıkız efsanesini anlatabilirler.Böyle insanlara Türk değil demek hangi zihniyete sığar bilimiyorum.
|
|
|
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alevilere Türk değil diyenler, biz Türk ırkçılarının Türk'ten saymadığı soysuz ve çapulcu muamelesi yaptığı kesimlerdir. Yani onların Aleviler için şöyle böyle demelerinin bir önemi yoktur; çünkü biz de onları Türk'ten saymıyoruz. Türk soyundan olmayan bir kişinin verdiği selamı almak bir yana, yüzüne bakmaya bile tenezzül etmeyecek kadar titiz, seçici ve duyarlı olan biz Türkçüler, Alevileri baştacı ediyorsak, ümmetin soysuz çapulcularına bok yemek düşer.
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Söğüt/Bilecik... Gerçi sonradan göç etmiş olan bazı kırolar var ama seslerini çıkartamıyorlar. Çıkartamazlar. Çıkarmaya kalktıkları an Tamu'nun kızıl ateşini boylarlar.
|
|
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bileciği ve ilçelerini bende biraz tanırım sadece Söğüt değil Bozyüğü, Osmanelisi, Gölpazarı, Pazaryeri hepside Türk oğlu Türktür genelde. Dışardan gelen soyu kırıklar azınlıktadır ve soysuzlukta yapamazlar.
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
degerli irktaslarim
Ardahanin Posof ilcesinin nufus yapisi hakkinda bilgisi olan varmidir? |
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Benim artvin şavşatım yüzde yüz kıpçak Türklerinin bulunduğu yerdir,gurur duyuyorum hepinize esenlikler diliyorum kandaşlarım.
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Posof ilçesinde yaşayan nüfus Ahıska Türkleri çoğunlukta olup,Kıpçak boyuna bağlıdır.rus ve ermeni zulmünden en çok yarayı alan aziz kandaşlarımızdan oluşmaktadır.
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Giresun
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yozgat 'ın hemen hemen 100% Türk' tür.
Daha hiç bir Yozgatlı duymadım? ki kürt veya baska birşey olsun. Y.N Neredeyse tüm yazını düzelttim biraz daha özen göster. |
|
|
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) |
|
|
İç Anadoluda,Ege de ve Akdeniz Antalya bölümü Adana Bölümü Toroslar civarlarında,
İç Anadoluda(güneyde) Konya-Bozkır,Karaman,Mut ve kısmen Silifke.Kesinlikle bildiklerim bunlarda okuduklarımda Kastamonu,Giresun,Çankırı,Artvin-Şavşat,Ardahan(kısmen) çoğunluk Saf TÜRK'lerden olduğunu biliyorum. Ayrıca okuduklarıma göre bi yanlış anlaşılma okudum yukarlarda,Otağ tüm o alana yönelmiş NogaY70 in yaptığı eksik bilgilendirme ve büyük HATA. Aranızda Karaman'a veya Mut'a gelen var mı? |
|
|
|
|
|
#132 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yozgat'ın ilçelerinde kürt köyleri mevcuttur.Özal zamanında yerleştirilmiştir.
|
|
|
#133 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
BEN GÖREV YAPTIGIM VE YAPMAKTA OLDUĞUM ŞEMDİLLİ İLÇESİNDE GEÇTİMİZ MARTA 3 ARKADAŞIMIZI ŞEHİT VERDİK BİRİ TRANZON'UN AKÇABAT İLÇESİNİN MERSİN KASABASINDAN 'LAZ' BİRİ KAYSERİNİN SARIZ İLÇESİNDEN 'AVŞAR' VE DİĞERİ ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDEN 'KÜRT' VE BEN YOZGATLIYIM KAFKAS GÖÇMENİYİM TATARIM NENEM TÜRKÇE BİLMEZ ASLINDA ÖZ TÜRKÇEYİ O KONUŞUR BİZİM GİBİ İÇİNDE TÜRÇE KELİMEYİ ZOR BULDUGUMUZ DİLİ DEYİL ÖZ VE ÖZ TÜRKÇEYİ BU ULKEDE HERKES KARDEŞ HERKES TÜRK HERKES BİR AĞAÇTAN GELEN DALLAR AMA KAN AYNI KAN AMA BAYRAK AYNI BAYRAK...
|
|
|
|
|
|
#134 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|