![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
En cok uzuldugum nokta bu çapulçu ülkücüleri milletimizin Milliyetci Türkçü bir parti sanması. GERCEK TÜRKÇÜLER OLAN BİZLER NE ZAMAN NE ZAMAN PARTİ KURACAZ!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKCÜ
|
yamtar21 SANA ÇOK DAHA İYİ BİR CEBAP DEFOL GİT kürt p.ç lerinin yanına sen ve senin gibi soysuzlar kürt aşıkları söyler TÜRK kürt kardeşdir masalını yazındanda alaşılacagı üzre sen bir kürt p.ç sin
TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; 72 MİLLETE BOYUN EĞDİRMİŞİM. TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; DÜNYA ÜZERİNDE YEDİ AYRI BAĞIMSIZ DEVLET KURMA DİRAYETİNE SAHİP OLAN IRK BENİM IRKIM. TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; HAYATIMIN ZOR GÜNLERİMDE BENİ AYAKTA TUTAN IRKIMIN VE ATALARIMIN GÜCÜNÜ DAMARLARIMDA HİSSETMEMDİ. TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; ATALARIM ÇAĞLAR AÇIP ÇAĞLAR KAPAMIŞ. TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ; EZELDEN BERİ HÜR YAŞADIM , KIYAMETE KADAR HÜR YAŞAYACAK BİR IRKTAN GELİYORUM. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şamanizm sözcüğü yerine Kamcılık kullanılsa uygun olacaktır.Kamcılık bir dindir.Öyle eski bir dindir ki ,bu din hakkında sıkı araştırmalar yapmış olan alimler dahi aralarında çelişkiye düşmektedirler.Fakat Jean Paul Roux,V.Jochelson,Elide gibi kamcılık hakkında araştırma ve bulguları sınıflandırma konusunda uzman sayılabilecek yazar ve araştırmacılar bu dinin tek Tanrılı bir din olduğunu söylerler.Kültlerini içinde barındıran,çok eski bir dindir.Kam ,bu dine inananların özel yetileri olduğuna inanılan fakat gücünü özellikle kullanmayarak kamcıl inancı gören,benimseyenlerin doğa ile ilişkisini kendilerinin kurması gerektiğini öne süren etkili,güçlü tin sahibi kişidir.
Ezen Bolsın.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Erhan Kağan, kuyruk acını değişik değişik rumuzlarla üye olup gidereceğini sanıyorsan yanılıyorsun tam tersine canın daha da yanar.
Sen Türkçü olamazsın çünkü Türkçü olana Aleviler batmaz. Sen Türkçülüğe özenmiş olan eski bir çapulcu kardeşimizsin! Ben Alevi değilim ama sünni doğdum diye soysuz Arap mezhebine kayıtsız şartsız bir ömür koyunlar gibi bağlı kalacak değildim. Sen önce Türkçe yazmasını öğren belki o zaman bizi Türkçüyüm diye bizi kandırabilirsin. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkçılığın yerilmesinde 2. Dünya savaşının büyük önemi vardır.
2. Dünya savaşından sonra nazi ve hitler belgeselleri yapılmaya başlandı. Bu belgesellerin çoğu ABD ve İngiltere'ye ait. Belgeseller genelde şöyledir. İlkönce savaş belgelerine yer verilerek izleyicilerin belgesele güvenmesi sağlanır. Savaş, müttefiklerin işlerine geldiği gibi aktarılır. Sonlara doğru ise ırkçılığın kötü olduğu ve dünyayı felakete sürüklediği mesajı beyinlere aktarılır. Belgesel izleyip her duyduğuna inanan cahil insanımız da ABD ve ingiltere'nin bu propagandasına kendini kaptırmış olur. Bu zokayı yutan insanımız ırkçılığı negatif olarak görürken kendini demokrasi öğrencisi olarak buluverir. Ortada bir savaş var ve siz bu mücadeleyi tek taraftan dinleyip bütün her şeyi yargılıyorsunuz! Çoğu Türk bu tür belgesellerden etkilenerek Hitler'e söver. Tamam doğru diyelim. Peki savaş yıllarında Türkiye'nin sırtına bıçak dayayıp Adana'yı isteyip tehdit eden çörçil domuzuna da o kadar öfkeli misin? Çörçil'e Hitler kadar öfkeli değilsen bunun sebebi nedir? ABD ve İngiltere nazi belgeselleriyle milyonlarca insanı kandırmıştır. 4 milyon yahudinin, naziler tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, 1 milyona yakın Türk'ü katleden soysuz gürcü Stalin'den bahsetmek kimsenin aklına gelmez. Irkçılık dünyayı felakete sürüklüyorsa, Irak'ı kana bulayan bugünkü ABD demokrasisi ne oluyor? Demokrasiyi Irkçılık kadar sorguluyor musunuz? Her Türk, Türk ırkının askeridir. Bu ünvan Tanrı tarafından verilmiştir. Herkese nasip olmaz. Şamanizm ise en önemli Ata kültürümüz ve inanç kaynağımızdır. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ddeniz
Bak Türk kardeşim,
Şamanizm bİz Türklerin en eski inanışıdır.Hayır ben buna kamçılık demeyeceğim zira kam bu işi uygulayan kişinin adıdır!!!Bilmeyen nazikaneöğrensin.Kam bugünkü imama benzer bir kişidir ve çok saygındır.Şamanizm tam olarak bir gök tanrı inanışı değildir,burada 19 tanrı mevcuttur,ama gök tengri esastır.Bu din sadece Türklerde değil pagan olan diğer ırk ve topluluklarda da vardı.islamlaşma konusuna gelince deniz kardeşim,hadise ortada,bir şey söylemeye gerek var mı?Kitabi dinler hep insanı şuçlar,ve insanın onu yani kitabi dinlerin getirdiği şeyleri anlamadığından bahseder ve hep insanların mahfolacağından bahseder,ancak tüm gayretlerine rağmen neden insanlara hitap edmediğnden bahsetmez.Onların fikirleri kolaya kaçmak ,gözle görmediğin şeyleri ticari,sosyal olarak o dogmaların benimsendiği kişiler tarafından hep kendi lehinde kullanıldığı yönündedir. Bana göre Türk soylular eski inanışlarına dönmelidir,evet biliyorum tatmin edecek çok tanrı olabilir bu yönde ama kıvak zekalı Türk bunu aşacak,modern,çağı aşan bir olguyu mutlaka yakalayacaktır. saygılarımla |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yamtar21
sen git ülkücülere,biz TÜRK ÜZ !!!Kimlik Türkdür! başka değil! |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
YaşlıTürk Beğ;pagan dinleri çok çeşitlidir ve birçoğu şamanlık içinde gösterilir.Fakat TÜRK'lerde benim bildiğim kadarı ile kam denilen kişi diğer şaman-druid-woodsie diye bilinenlerden farklıdır.Türk'lerde kam çok kıymetli bir şahıstır dediğiniz gibi.İrlanda yahut eski frank inanışlarındaki gibi değildir.
Asya kamcılında Altay,Uygur Türklerinde kam ,diğer kamlardan farklı olarak doğa üstü güçleri olduğuna inanılan kişidir .Tek tanrılı bir dindir aslında.Diğer şamanlıklardan farklıdır. Elbette bahsedilen o tek Tanrı Kök-Tengridir. Ezen bolsın.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sana bir not daha yamtar 21
Biz Türküz dedik ama sen hem Türklük hemde Araplık karışımı düşünürsün,beraber olmaz bu,yürümez.Türklük bir kimlikltir,tek kimliktir,ondan başka kimlik yoktur.Türklük,Türklük harici hiçbir şeyi kabul etmez.Hem sabaha kadar ulu,hem arap ol,o zaman adama kuçu kuçu derler!Bizim töremizdeki Bozkurt farklıdır,sende farklıdır.Sen peygamber uğruna arabı,farsı,kekoyu kardeş kabul edersin,biz ise kabul etmeyiz.
Ağzını topla ülkücü kuçu kuçu,seninkiler ağaç kurdu,gerçek Türklerin ki ise BOZKURT!! |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yamtar21 , şamanlara sapık demiş . O zaman Oğuz Kağan , Cengiz Kağan , Mete Kağan , Kürşad hatta Yamtar da sapkındı. Bir de ülkücülerin şöyle bir söylemi vardır : '' Türkler islamiyeti kabul ettikten sonra namusunu kazanmıştır '' . Bu şu anlama geliyor : '' Bizler islamiyet öncesinde namussuzduk '' . Ülkücüleri böyle düşünmeye iten kişinin kim olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Sizce ülkücülere ve hüseyin feyzullaha olan düşmanlığımız durduk yere mi oluştu ?
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Atsız, Gökalp gibi büyüklerimiz direk şamanizm dedikten sonra farklı yorumlar yapmak abesle iştigaldir. |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şamanizim hala daha içimizde zaten ağaca çaputbağlama tellibabalarda tel sarma 40mevlüdü ve Alevi meshepli ırktaşlarımız ın müzikli duası birer Şamanizim etkileri
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|