Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.08.2007, 01:32   #31 (İleti Bağlantısı)
Türk

İletiler: 106
ÖtükenErgenekon Rss Beslemesi
Uğraşacağız savaşacağız , ne yapıp ne edip ,Türkçüler olarak başarıya ulaşacağız.
ÖtükenErgenekon adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2007, 03:37   #32 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
ErlikHan Rss Beslemesi
cok sigara ( tütün )ve alkol kullanirlarmis bizim de sigaramiz var ama katiksiz degil Türkiyeye katiksiz sigara üreten bir marka lazim cünkü sigara tüketiminde bir numarayiz ve kanser ölümleri oldukca fazla .
ErlikHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2007, 11:14   #33 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
ddeniz Rss Beslemesi
Selamlar,

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi Erdoğan Aydın doğru adres sanırım, okumaya başladım.
ddeniz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 01:51   #34 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
Gök Kurt Rss Beslemesi
Bozoklu ırkdaşım; Müslüman olduk ne oldu demeye hiç gerek yok. Malumundur ki ırkdaşların arasında çok sayıda -ben dahil- çok sayıda müslüman var, en azından saygılı davranırsan beni sevindirmiş olursun. Yanlış anlaşılmasın dediğimin laiklikle ilgisi yoktur.Sadece ırkdaşın aynı davadaki ırkdaşına saygı ve sevgisini diliyorum.

Yamtar ismini kullanarak ismi kirleten çapulcu sentezciye sesleniyorum..Bre dölü bozuk..Sen git o zaman kardeşinin terör mağarısnda uyu, uyanınca da git mehmetçik bas. Başbuğ hem ordu hem de devletin başındaki demek..Türkeş nasıl olur da başbuğ olur.Ne devlette iktidara gelmiş ne başkomutan olmuş.Başbuğ ATATÜRK'tür.

Bozoklu ırkdaş, ayrıca bilgin olsun Türkeş ordudan atılmamıştır. Darbe sonrası kurmay albaylıktan (bir nevi zorunlu olaraktan) emekli ollmuştur.
Gök Kurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 01:58   #35 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Kurt´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bozoklu ırkdaşım; Müslüman olduk ne oldu demeye hiç gerek yok. Malumundur ki ırkdaşların arasında çok sayıda -ben dahil- çok sayıda müslüman var, en azından saygılı davranırsan beni sevindirmiş olursun. Yanlış anlaşılmasın dediğimin laiklikle ilgisi yoktur.Sadece ırkdaşın aynı davadaki ırkdaşına saygı ve sevgisini diliyorum.

Yamtar ismini kullanarak ismi kirleten çapulcu sentezciye sesleniyorum..Bre dölü bozuk..Sen git o zaman kardeşinin terör mağarısnda uyu, uyanınca da git mehmetçik bas. Başbuğ hem ordu hem de devletin başındaki demek..Türkeş nasıl olur da başbuğ olur.Ne devlette iktidara gelmiş ne başkomutan olmuş.Başbuğ ATATÜRK'tür.

Bozoklu ırkdaş, ayrıca bilgin olsun Türkeş ordudan atılmamıştır. Darbe sonrası kurmay albaylıktan (bir nevi zorunlu olaraktan) emekli ollmuştur.
Bak buraya üye olduysan burasının kurallarını olduğu gibi kabul edeceksin. Buraya gelip de şuurlu arkadaşlara akıl vermeye kalkma. Sana ters gelen birşey varsa üye olmazsın olur biter. Burada senin inancına kimse saygı duymak zorunda değil çünkü burası inanç otağı değil Türk otağıdır.
Alt 28.01.2008, 03:01   #36 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
Gök Kurt Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bak buraya üye olduysan burasının kurallarını olduğu gibi kabul edeceksin. Buraya gelip de şuurlu arkadaşlara akıl vermeye kalkma. Sana ters gelen birşey varsa üye olmazsın olur biter. Burada senin inancına kimse saygı duymak zorunda değil çünkü burası inanç otağı değil Türk otağıdır.
Benim kimseye akıl verme gibi bir amacım yok. Birilerine akıl vercek olsaydım gider komunistlerin forumlarına üye olurdum.
Gök Kurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 18:16   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
NoyanHan Rss Beslemesi
Bu yamatar21 gibilere acıyorum, doğduğundan beri arap gelenekleri ile beyni yıkanmış, araplaşmış, ve hatta bu soysuz ırkı beyninde yüceltmiş insanlar var. Aileden arapça öğrenmiş, ezanı arapça dinlemek isteyen insanlar. Hiç bir kulda bunlara çıkıp "araplara gönderilen din, onları yaptığı saçmalıktan döndürmek için gönderilmiştir, Türk'ün ise böyle bir şeye ihtiyacı yoktur, inançlı ve soyludur" demiyor... -.- Bir Türk, müslüman olabilir, hadi tamam, ama müslümanlığı Irkından, Türklükten önce tutarsa, arap olur, hatta arapta olamaz arap özentisi olur.

Şaman inancı konusunda kesin bir bilgim yok, arkadaşımızın dediği merkezde Gök Tanrı olan 12 tanrılı inanç sistemini bilmiyordum. Ben okul hayatımdan hatırlıyorum şamanizm bize tarih derslerinde "Şamanizm büyücülüktür" diye öğretilmişti. Gök Tanrı inancının ise doğa'ya saygılı, tek takrılı din olduğu söylenmişti. bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapmam gerekecek sanırım :)

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 18:28   #38 (İleti Bağlantısı)
Atsız'ı anlatıyor

tarihci35 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: eskişehir
İletiler: 64
tarihci35 Rss Beslemesi
Alıntı:
yamtar21´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ŞAMANİZMMİ KALMIŞ?ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ.ÜÇ BEŞ TANE SAPIK VAR DİYE ŞAMANİSTLİĞİ YAŞAYAN BİR DİN DİYE SUNMAK GERİ ZEKALILIKTIR.ALLAH KATINDA TEK DİN İSLAMİYETTİR.İSLAMDAN BAŞKA BİR DİN; KURAN VE HZ.MUHAMMMED(A.S)DEN SONRA KABUL EDİLMEYECEKTİR.BAŞBUĞUMUZ RAHMETLİ TÜRKEŞ BEĞ HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN,TANRI DAĞI KADAR TÜRKÜZ BUYURMUŞTUR.AYRICA;TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR BUYURMUŞTUR.BURADA TÜRKÇÜLERİN BAŞBUĞU RAHMETLİ ALPARSALAN TÜRKEŞ BEĞE HAKARET EDENLER VAR.OTAĞ BEYLERİ UYUYORMU?ÜLKÜCÜLER OLMASAYDI TÜRK DİYE BİR ŞEY OLURMUYDU?BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM.OTAĞ YÖNETİCİLERİNİ ÜLKÜCÜLERE KARŞI YAZILAN YAZILARA DAHA DUYARLI OLMALARI ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM.ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ.TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR..BÖLÜCÜLER KALLEŞTİR.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.ÜLKÜCÜ GENÇLİK
şimdi sana nerden başlayıp nasıl cevap versek.
senin toy bir ülkücü olduğun çok açık ortada. zira sorduğun sorular ve yazdığın yazılar bunu gösteriyor. sana hiç ülkücü abilerin anlatmadımı şamanizmi, sana hiç anlatmadılar mı Türkçülerin Başbuğunun kim olduğunu?
Ya da sana hiç Türkçülerin din konusunda düşüncelerini söyleyen olmadı mı?
eminim ki otağımızı sık sık ziyaret etmeye devam ediyorsun. Sana tavsiyem otağın çeşitli yerlerinde bahsedilen
-Şamanizm
-Başbuğ Atatürk
-Türk-islam sentezcileri konularını iyice okuman.
Bir de ülkücüler olmasa idi Türk olur muydu diyorsun. Kürşad Ata, Mete Han, Işbara Han bunlar sana bir şey ifade ediyor mu?
Alt 10.03.2008, 03:46   #39 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
kurtbeg Rss Beslemesi
neden bu sitede hiç saygı yok tartışma ortamı yok her farklı görüşe küfür var müslüman olan ülkelere bak diyosunuz ben bir müslümanım ama Türk milliyetçisiyimde gelenek göreneklerime saygılıyım ama İslam çerçevesinde
kurtbeg adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2008, 03:49   #40 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
kurtbeg Rss Beslemesi
ayrıca hakaret etcekseniz hiç kalmkışmayın bidaha cevap yazmam ayrıca saçma sapan belgesiz alıntılarlada boş sözler harcamayın Türkeş hakkında yazdıklarınız aklımı çok kaıştırdı sadece sizdende dinlemek ve düşünmek istiyorum ve bilindiği gibi Nihal Atsız Mehmet Akif i yerden göğe sığdıramıyordu cevap bekliyorum ama ne olursanız olun ne görüşteyseniz sadece saygı istiyorum ve öğrenmek
kurtbeg adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2008, 17:55   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.791
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Alıntı:
kurtbeg´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ayrıca hakaret etcekseniz hiç kalmkışmayın bidaha cevap yazmam ayrıca saçma sapan belgesiz alıntılarlada boş sözler harcamayın Türkeş hakkında yazdıklarınız aklımı çok kaıştırdı sadece sizdende dinlemek ve düşünmek istiyorum ve bilindiği gibi Nihal Atsız Mehmet Akif i yerden göğe sığdıramıyordu cevap bekliyorum ama ne olursanız olun ne görüşteyseniz sadece saygı istiyorum ve öğrenmek
Sen bir aptalsın. Yüzlerce binlerce kez yazdığımız konuları beyni senin gibi Arap'ın afyonuyla dumura uğramış aptallara özel muamele yapıp tekrar yazarak zaman kaybedecek değiliz. Soyunda dişilerini dölleyen Arap aşığı bir Arnavut mu var da Mehmet Akif seni bu kadar ilgilendiriyor?

Şamanizm sana çok mu battı da bu başlığa dışkılama gereği hissedip günaha girdin? Dinlere saygı gösterilmesini bekleyen hurafeci aptallar önce Şamanizm'e saygı gösterecekler sonra da kendi dinlerine bizden saygı maygı beklemeyeceklerdir..
Alt 07.04.2008, 18:29   #42 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 22
Atsız ATA Rss Beslemesi
Alıntı:
yamtar21´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
...BAŞBUĞUMUZ RAHMETLİ TÜRKEŞ BEĞ HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN,TANRI DAĞI KADAR TÜRKÜZ BUYURMUŞTUR.AYRICA;TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR BUYURMUŞTUR....
Aynı adam 40 sene önce Türkçü Cephe'de Bozkurtlar'ı kaldırmış yerine ülkücüleri getirmiş, "Tanrı Türk'ü korusun" yerine "kanımız aksa da zafer islam'ın" sloganını getirmiştir. Çapulcularla işimiz yok.
Atsız ATA adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 21:07   #43 (İleti Bağlantısı)
TürkçüTurancı

Attila375 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: ankara
İletiler: 39
Attila375 Rss Beslemesi
Türkler islamiyeti araplar tarafından çeşitli katliamlara uğradıktan sonra zorla kabul etmiştir.Türkler islamiyeti isteyerek kabul etti diyenlere sözüm hiç bir millet kendi inandığı kendi öz kültürünün içine yerleştirdiği asırlardır inandığı dinini yeni bir din çıktı çok ta mantıklı deyip kabul etmez.Kılıç zoruyla islamiyeti kabul eden Türkler islamı kabul ettikten sonra inanılan sadece islam(arap kültürünü yayma sistemi) yani arap kültürü olmuştur.Günümümüzdede arapların islamiyetten öncede kullandığı türbanı islamın bir sembolümüş gibi gösterip namus objesi olarak halka sunan arapçıların amaçları Türk kültürünü tamamen ortadan kaldırarak Türklerin gücünü kırarak dünyaya hükmetmelerini engellemek.Ama biz Türkün asıl kültürünü dinini ve savaşçılık ruhunu bu kaybolmuş Türkiyede bulup tekrar canlandıracağız.
Alt 08.04.2008, 21:10   #44 (İleti Bağlantısı)
TürkçüTurancı

Attila375 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: ankara
İletiler: 39
Attila375 Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen bir aptalsın. Yüzlerce binlerce kez yazdığımız konuları beyni senin gibi Arap'ın afyonuyla dumura uğramış aptallara özel muamele yapıp tekrar yazarak zaman kaybedecek değiliz. Soyunda dişilerini dölleyen Arap aşığı bir Arnavut mu var da Mehmet Akif seni bu kadar ilgilendiriyor?

Şamanizm sana çok mu battı da bu başlığa dışkılama gereği hissedip günaha girdin? Dinlere saygı gösterilmesini bekleyen hurafeci aptallar önce Şamanizm'e saygı gösterecekler sonra da kendi dinlerine bizden saygı maygı beklemeyeceklerdir..
Eline sağlık bundan daha iyi bir cevap verilemezdi.Dine saygı diyorlar kendi atalarının öz dinine hakaret edip arapların dininin etkisinde kalarak kendi dinine laf ettirmeyen soysuzlaşmış aşağılıklar.
Alt 08.04.2008, 21:19   #45 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Tanrı Dağlı333 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağlarında Bir Yer
İletiler: 55
Tanrı Dağlı333 Rss Beslemesi
Soysuz herif senin sülalendekim arabın altından kalktı.Git pis araplarla bir arada yaşa.Şamanizmi bize bırak.Senin aklın ermez.
Tanrı Dağlı333 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler