![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
Uğraşacağız savaşacağız , ne yapıp ne edip ,Türkçüler olarak başarıya ulaşacağız.
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
cok sigara ( tütün )ve alkol kullanirlarmis bizim de sigaramiz var ama katiksiz degil Türkiyeye katiksiz sigara üreten bir marka lazim cünkü sigara tüketiminde bir numarayiz ve kanser ölümleri oldukca fazla .
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Selamlar,
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Erdoğan Aydın doğru adres sanırım, okumaya başladım. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bozoklu ırkdaşım; Müslüman olduk ne oldu demeye hiç gerek yok. Malumundur ki ırkdaşların arasında çok sayıda -ben dahil- çok sayıda müslüman var, en azından saygılı davranırsan beni sevindirmiş olursun. Yanlış anlaşılmasın dediğimin laiklikle ilgisi yoktur.Sadece ırkdaşın aynı davadaki ırkdaşına saygı ve sevgisini diliyorum.
Yamtar ismini kullanarak ismi kirleten çapulcu sentezciye sesleniyorum..Bre dölü bozuk..Sen git o zaman kardeşinin terör mağarısnda uyu, uyanınca da git mehmetçik bas. Başbuğ hem ordu hem de devletin başındaki demek..Türkeş nasıl olur da başbuğ olur.Ne devlette iktidara gelmiş ne başkomutan olmuş.Başbuğ ATATÜRK'tür. Bozoklu ırkdaş, ayrıca bilgin olsun Türkeş ordudan atılmamıştır. Darbe sonrası kurmay albaylıktan (bir nevi zorunlu olaraktan) emekli ollmuştur. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu yamatar21 gibilere acıyorum, doğduğundan beri arap gelenekleri ile beyni yıkanmış, araplaşmış, ve hatta bu soysuz ırkı beyninde yüceltmiş insanlar var. Aileden arapça öğrenmiş, ezanı arapça dinlemek isteyen insanlar. Hiç bir kulda bunlara çıkıp "araplara gönderilen din, onları yaptığı saçmalıktan döndürmek için gönderilmiştir, Türk'ün ise böyle bir şeye ihtiyacı yoktur, inançlı ve soyludur" demiyor... -.- Bir Türk, müslüman olabilir, hadi tamam, ama müslümanlığı Irkından, Türklükten önce tutarsa, arap olur, hatta arapta olamaz arap özentisi olur.
Şaman inancı konusunda kesin bir bilgim yok, arkadaşımızın dediği merkezde Gök Tanrı olan 12 tanrılı inanç sistemini bilmiyordum. Ben okul hayatımdan hatırlıyorum şamanizm bize tarih derslerinde "Şamanizm büyücülüktür" diye öğretilmişti. Gök Tanrı inancının ise doğa'ya saygılı, tek takrılı din olduğu söylenmişti. bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapmam gerekecek sanırım :)
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsız'ı anlatıyor
|
Alıntı:
senin toy bir ülkücü olduğun çok açık ortada. zira sorduğun sorular ve yazdığın yazılar bunu gösteriyor. sana hiç ülkücü abilerin anlatmadımı şamanizmi, sana hiç anlatmadılar mı Türkçülerin Başbuğunun kim olduğunu? Ya da sana hiç Türkçülerin din konusunda düşüncelerini söyleyen olmadı mı? eminim ki otağımızı sık sık ziyaret etmeye devam ediyorsun. Sana tavsiyem otağın çeşitli yerlerinde bahsedilen -Şamanizm -Başbuğ Atatürk -Türk-islam sentezcileri konularını iyice okuman. Bir de ülkücüler olmasa idi Türk olur muydu diyorsun. Kürşad Ata, Mete Han, Işbara Han bunlar sana bir şey ifade ediyor mu?
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
neden bu sitede hiç saygı yok tartışma ortamı yok her farklı görüşe küfür var müslüman olan ülkelere bak diyosunuz ben bir müslümanım ama Türk milliyetçisiyimde gelenek göreneklerime saygılıyım ama İslam çerçevesinde
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
ayrıca hakaret etcekseniz hiç kalmkışmayın bidaha cevap yazmam ayrıca saçma sapan belgesiz alıntılarlada boş sözler harcamayın Türkeş hakkında yazdıklarınız aklımı çok kaıştırdı sadece sizdende dinlemek ve düşünmek istiyorum ve bilindiği gibi Nihal Atsız Mehmet Akif i yerden göğe sığdıramıyordu cevap bekliyorum ama ne olursanız olun ne görüşteyseniz sadece saygı istiyorum ve öğrenmek
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şamanizm sana çok mu battı da bu başlığa dışkılama gereği hissedip günaha girdin? Dinlere saygı gösterilmesini bekleyen hurafeci aptallar önce Şamanizm'e saygı gösterecekler sonra da kendi dinlerine bizden saygı maygı beklemeyeceklerdir..
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aynı adam 40 sene önce Türkçü Cephe'de Bozkurtlar'ı kaldırmış yerine ülkücüleri getirmiş, "Tanrı Türk'ü korusun" yerine "kanımız aksa da zafer islam'ın" sloganını getirmiştir. Çapulcularla işimiz yok.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
TürkçüTurancı
|
Türkler islamiyeti araplar tarafından çeşitli katliamlara uğradıktan sonra zorla kabul etmiştir.Türkler islamiyeti isteyerek kabul etti diyenlere sözüm hiç bir millet kendi inandığı kendi öz kültürünün içine yerleştirdiği asırlardır inandığı dinini yeni bir din çıktı çok ta mantıklı deyip kabul etmez.Kılıç zoruyla islamiyeti kabul eden Türkler islamı kabul ettikten sonra inanılan sadece islam(arap kültürünü yayma sistemi) yani arap kültürü olmuştur.Günümümüzdede arapların islamiyetten öncede kullandığı türbanı islamın bir sembolümüş gibi gösterip namus objesi olarak halka sunan arapçıların amaçları Türk kültürünü tamamen ortadan kaldırarak Türklerin gücünü kırarak dünyaya hükmetmelerini engellemek.Ama biz Türkün asıl kültürünü dinini ve savaşçılık ruhunu bu kaybolmuş Türkiyede bulup tekrar canlandıracağız.
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) | |
|
TürkçüTurancı
|
Alıntı:
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Soysuz herif senin sülalendekim arabın altından kalktı.Git pis araplarla bir arada yaşa.Şamanizmi bize bırak.Senin aklın ermez.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|