Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.04.2008, 11:44   #46 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALMİLAM91 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: KOCAELİ
İletiler: 153
ALMİLAM91 Rss Beslemesi
şamanizm bildiğim kadarıyla din değil,sihir yapma yeteneği ve kotü ruhları kovmaktır.. (oyle duydum)

ttk!
ALMİLAM91 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 11:54   #47 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Güntülü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Alıntı:
ALMİLAM91´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
şamanizm bildiğim kadarıyla din değil,sihir yapma yeteneği ve kotü ruhları kovmaktır.. (oyle duydum)

ttk!
Bu konuda otağımızda açılan diğer başlıkları incelerseniz bu tarz yanlış bilgiler edinmez hatta insanları da yanlış bilgilendirmezsiniz. Şamanizm din değil sihir yapma yeteneğidir, bu durumda Şamanistler de büyücüler ya da sihirbazlardır. Aşağıdaki linke tıklarsanız Şamanizmin ne demek olduğunu daha güvenilir bir kaynaktan öğrenebilirsiniz.

http://www.atsizcilar.com/forum/turklerin-ata-dini-kamcillik-samanizm-t7007.html
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008, 14:46   #48 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
Türküzbiz Rss Beslemesi
yazılarınız üye olmadan takip ediyordum ama dayanamadım yazmak istedim.üyeliğimi iptal edebilirsiniz

nasıl bir düşünce içindesiniz ki elalemin dinini kötülemek için roj tv ye çıkan adi bir adamın kitabını örnek gösteriyorsunuz sonrada Türkçüyüm diyorsunuz.Atsız ata sizi görse kemikleri sızlardı

sanki ateist deist ruslar kaçtane ırktaşımızı öldürmedi.niye sadece müslümanlığa yükleniyorsunuz.

sadece bir dine karşı olarak sadece o dini yüceltmiş olursunuz.

Alıntı:
Mengü´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Erdoğan Aydın'ın nasıl müslüman olduk adlı kitabı her şeyi anlatıyor.
Türküzbiz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008, 14:58   #49 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 397
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Alıntı:
Türküzbiz´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
yazılarınız üye olmadan takip ediyordum ama dayanamadım yazmak istedim.üyeliğimi iptal edebilirsiniz

nasıl bir düşünce içindesiniz ki elalemin dinini kötülemek için roj tv ye çıkan adi bir adamın kitabını örnek gösteriyorsunuz sonrada Türkçüyüm diyorsunuz.Atsız ata sizi görse kemikleri sızlardı

sanki ateist deist ruslar kaçtane ırktaşımızı öldürmedi.niye sadece müslümanlığa yükleniyorsunuz.

Sen önce Türkçe yazmasını öğren cahil çapulcu. Burda rusları kim savunuyor? okuduğunu anlayamayan devşirme. Sen yüceltiğin hurafelerinle arab kıçı yalamaya devam et.
Alt 21.04.2008, 17:06   #50 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 301
Temir Tav Rss Beslemesi
Alıntı:

Allah denen putun salağı, Ruslardan söz eden mi oldu? OKU bilgisiz hurafeci, bu otağda neler yazılmış hristiyanlarla ilgili. Senin gibi ayak takımı müslüman olmuş bir rusun dişisini kendine karı da yapar, erkeğinin altına bacısını da sokar. Beyinsiz adam, roj tv'ye çıksa ne olur, Türkler'in nasıl kılıç zoruyla doğranarak, kıyımdan geçirilerek müslüman yapıldığını ARAP tarihçi TABERİ ballandıra ballandıra anlatmış. Beyin özürlü çapulcular uyusun daha...
Temir Tav adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008, 19:17   #51 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Tanrı Dağlı333 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağlarında Bir Yer
İletiler: 56
Tanrı Dağlı333 Rss Beslemesi
Alıntı:

Canı tamuyta varasıca okuduğunu anlamayan herif hikmetof un köpeği sen niye hiçbirşeyi anlamıyosun git arabın tuvaletini temizlesene sen.
Tanrı Dağlı333 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2008, 21:21   #52 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

idikut - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 23
idikut Rss Beslemesi
bak yamtar denen it görmek istiorsan aynaya bak türk milleti yoktur türk ırkı vardır hüseyin nihal atsızı tanımıır bir an önce su acundan yıt gıt.....

Y.N: Ne biçim ileti bu düzgün yaz! Dilbilgisi kurallarına da bir göz gezdir!

Cümle başları büyük olur!
Özel isimler büyük harfle yazılır! Hele hele TÜRK'den ve Atsız Ata'dan bahsederken... Bu hususta çok fazla uyarılmazsın!
"istiorsan"mış! Türkçe konuş!
idikut adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 01:57   #53 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 5
Eyüp Rss Beslemesi
bakın kardeşlerim küfür etmeden anlaşmak en iyisidir.İSLAMİYET e Bu kadar yanlış bakmayın sizde Türkçüsünüz bizde.
Eyüp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 02:02   #54 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Eyüp´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bakın kardeşlerim küfür etmeden anlaşmak en iyisidir.İSLAMİYET e Bu kadar yanlış bakmayın sizde Türkçüsünüz bizde.
İslamiyet ırkçılığı reddediyor ve müslüman müslümanın kardeşidir diyor demek ki sen çekişki içindesin.
Alt 10.05.2008, 03:16   #55 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 965
KOCATÜRK Rss Beslemesi
Alıntı:
Irkçı olmak zordur...
Irkçılıkta taviz ve hoşgörü olmaz..
Irkçılığı red eden , daha doğrusu kendi kafasına göre yorumlayan her kim olursa olsun ; cevabını en ağır bir şekilde alır.

islamiyette ırkçılık yok mu ?

Alenen apaçık var..

İslamiyet , güya ırkçılığı yasaklar...ama arap ırkçılığını her zaman ve her yerde tam olarak destekler...İslamiyette ırkçılık , sadece ve sadece araplara serbest bırakılmıştır.
arap sevdalısı olan yobazlarda ırkçığıa karşıdır..Çünkü işlerine gelmez.

Bugün ;
-TÜRK vatanında ezan arapça okunuyorsa ...
- arap kıyafetleri , türban , çarşaf , takunya hoş görü ile karşılanıyorsa..
- TÜRK vatanında yaşayan yobazlarda arap sevgisi , TÜRK sevgisinden önce geliyorsa..
- her türlü duanın arapça yapılması makbul sayılıyorsa...
- arap kralı TÜRK vatanında "cihan imparatoru" gibi karşılanıyor , TÜRKİYE cumhurbaşkanı arap kralın ayağına kadar gidip kaldığı otelde , arap krala "hoşgeldiniz ekselans" diyorsa ...

arap ırkçılığı alenen yapılıyor demektir.

Ama islamiyete göre TÜRK'ün ırkçılık yapması yasaktır..

Diğer ırklarda ırkçılık yapamaz...

Irkçığı tek taraflı , sadece ve sadece araplar için serbest bırakan ve diğer milletlerin yapmasına asla izin vermeyen bir anlayışın adil olduğu söylenebilir mi ?

TÜRKÇÜ IRKÇIDIR ve Irkçı olmak zorundadır..
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 03:21   #56 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İslamiyet ırkçılığı reddediyor ve müslüman müslümanın kardeşidir diyor .
Müslümanı "kardeş" olarak gören birisi zaten TÜRKÇÜ değildir..

yobazın tekidir.
Alt 10.05.2008, 03:22   #57 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İlter Noyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 46
İlter Noyan Rss Beslemesi
Alıntı:
İSLAMİYET e Bu kadar yanlış bakmayın
İlmî açıdan mı bakalım? İmkânı yok. Çünkü meteorlar atmosfere çarparlar ve ufalanırlar. Dünyâdan baktığımız zaman ise sanki yanarak aşağı düşen bir yıldız gibi görürüz bu gök taşlarını. Halk arasında bu olaya "yıldız kayması" derler. Hâlbuki yıldızın kaydığı falan yoktur. Şâyet yıldızlar kaysaydı ve biz bu olayı gözlemleyebilseydik tahmînimce gözlemlememizden birkaç sâniye sonra yok olurduk. Zirâ yıldızların bize doğru kayması demek, bizim ebedîyen piyasadan arâzi olmamız demektir. Peki İslâmiyet bu konu hakkında ne diyor sence? Dur, sen yorma kendini, Kur'an'ın Türkçesini okuma sakın, biz sana anlatırız.

Saffat Sûresi'nin 6. âyetinden 10. âyetine kadar olan sözleri aynen aktaralım; "Biz o yakın göğü bir süsle, yıldızlarla süsleyip donattık. Ve her türlü inatçı-âsi şeytandan koruduk. Onlar ne kadar çırpınsalar da o yüce konseyi dinleyemezler. Ve her taraftan atışa tutulurlar; kovulurlar. Ve onlar için yakalarını bırakmayan bir azap vardır. Yüce konseyden bir söz çalıp çarpan olabilirse de onun peşine hemen delici, alevli bir yıldız takılır."

Yukarıdaki âyette de gördüğümüz gibi Muhammed düşünmüş, taşınmış ve gökyüzündeki olayları şeytanlarla ve meleklerin toplantısıyla açıklamaya çalışmış. Demek ki ilmî olarak saygı duyamayız Kur'an'a...

Ahlâkî açıdan mı yaklaşalım? İmkânı yok. Ahzab Sûresi'nin 37. ayetini aynen aktarıyorum; "Hani sen Allah'ın nimetlendirdiği, senin de lütufta bulunduğun kişiye; "Eşini yanında tut, Allah'tan kork" diyordun ama, Allah'ın açıklayacağı bir şeyi de içinde saklıyordun; insanlardan çekiniyordun. Oysaki kendisinden korkmana Allah daha lâyıktır. Zeyd o kadından ilişiğini kesince onu sana nikâhladık ki evlâtları eşleriyle ilişkilerini kestiklerinde müminler için o kadınlarla evlenmede bir güçlük olmasın. Zaten Allah'ın emri yerine getirilmiştir."

Yukarıdaki âyette de görüldüğü gibi Muhammed evlâtlık edindiği Zeyd'in, Zeynep adındaki karısına göz dikiyor ve böyle bir âyet uyduruyor. Demek ki ahlâkî açıdan saygı duyamayız Kur'an'a...

Vicdânî açıdan mı yaklaşalım? İmkânı yok. Abese Sûres'inin 1. ve 2. âyetlerini aynen aktarıyorum; "Yüzünü ekşitti ve öteye döndü, yanına kör adam geldi diye..."

Yukarıdaki âyetin açıklaması şudur; Bir gün Muhammed'in yanında kör bir insan geliyor. "Bana İslâm'ı öğretir misin?" diye soruyor adam. Fakat Muhammed kör adamı görünce yüzünü ekşitiyor, sinirleniyor ve arkasını dönüp uzaklaşıyor oradan.

Bir örnek daha verelim; Nahl Sûresi'nin 76. ayetini aynen aktarıyorum; "Allah şu iki adamı da misâl verdi; Onlardan biri dilsizdir, hiçbir şeye gücü yetmez, efendisine sâdece bir yüktür. Nereye gönderse olumlu bir sonuç alamaz. Bu, adâletle emreden ve doğru yol üzerinden olan kimse ile eşit olur mu?"

Yukarıdaki âyette de görüldüğü gibi Arap'ın tanrısı, dilsiz insanları aşağılıyor, onları bir yük olarak görüyor.

Şimdi sana soruyorum Eyüp, söylesene bize, hangi açıdan bakalım İslâmiyete?
İlter Noyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 03:39   #58 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK Rss Beslemesi
Alıntı:
İlter Noyan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şimdi sana soruyorum Eyüp, söylesene bize, hangi açıdan bakalım İslâmiyete?
Hangi açıdan olacak ?

"kardeşlik" açısından olmalı...

Ne de olsa ; yobazlara göre "müslüman müslümanın kardeşidir "

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler