![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
şamanizm bildiğim kadarıyla din değil,sihir yapma yeteneği ve kotü ruhları kovmaktır.. (oyle duydum)
ttk! |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/turklerin-ata-dini-kamcillik-samanizm-t7007.html |
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
yazılarınız üye olmadan takip ediyordum ama dayanamadım yazmak istedim.üyeliğimi iptal edebilirsiniz
nasıl bir düşünce içindesiniz ki elalemin dinini kötülemek için roj tv ye çıkan adi bir adamın kitabını örnek gösteriyorsunuz sonrada Türkçüyüm diyorsunuz.Atsız ata sizi görse kemikleri sızlardı sanki ateist deist ruslar kaçtane ırktaşımızı öldürmedi.niye sadece müslümanlığa yükleniyorsunuz. sadece bir dine karşı olarak sadece o dini yüceltmiş olursunuz. |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bak yamtar denen it görmek istiorsan aynaya bak türk milleti yoktur türk ırkı vardır hüseyin nihal atsızı tanımıır bir an önce su acundan yıt gıt.....
Y.N: Ne biçim ileti bu düzgün yaz! Dilbilgisi kurallarına da bir göz gezdir! Cümle başları büyük olur! Özel isimler büyük harfle yazılır! Hele hele TÜRK'den ve Atsız Ata'dan bahsederken... Bu hususta çok fazla uyarılmazsın! "istiorsan"mış! Türkçe konuş! |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
bakın kardeşlerim küfür etmeden anlaşmak en iyisidir.İSLAMİYET e Bu kadar yanlış bakmayın sizde Türkçüsünüz bizde.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İslamiyet ırkçılığı reddediyor ve müslüman müslümanın kardeşidir diyor demek ki sen çekişki içindesin.
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Irkçılıkta taviz ve hoşgörü olmaz.. Irkçılığı red eden , daha doğrusu kendi kafasına göre yorumlayan her kim olursa olsun ; cevabını en ağır bir şekilde alır. islamiyette ırkçılık yok mu ? Alenen apaçık var.. İslamiyet , güya ırkçılığı yasaklar...ama arap ırkçılığını her zaman ve her yerde tam olarak destekler...İslamiyette ırkçılık , sadece ve sadece araplara serbest bırakılmıştır. arap sevdalısı olan yobazlarda ırkçığıa karşıdır..Çünkü işlerine gelmez. Bugün ; -TÜRK vatanında ezan arapça okunuyorsa ... - arap kıyafetleri , türban , çarşaf , takunya hoş görü ile karşılanıyorsa.. - TÜRK vatanında yaşayan yobazlarda arap sevgisi , TÜRK sevgisinden önce geliyorsa.. - her türlü duanın arapça yapılması makbul sayılıyorsa... - arap kralı TÜRK vatanında "cihan imparatoru" gibi karşılanıyor , TÜRKİYE cumhurbaşkanı arap kralın ayağına kadar gidip kaldığı otelde , arap krala "hoşgeldiniz ekselans" diyorsa ... arap ırkçılığı alenen yapılıyor demektir. Ama islamiyete göre TÜRK'ün ırkçılık yapması yasaktır.. Diğer ırklarda ırkçılık yapamaz... Irkçığı tek taraflı , sadece ve sadece araplar için serbest bırakan ve diğer milletlerin yapmasına asla izin vermeyen bir anlayışın adil olduğu söylenebilir mi ? TÜRKÇÜ IRKÇIDIR ve Irkçı olmak zorundadır.. |
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İlmî açıdan mı bakalım? İmkânı yok. Çünkü meteorlar atmosfere çarparlar ve ufalanırlar. Dünyâdan baktığımız zaman ise sanki yanarak aşağı düşen bir yıldız gibi görürüz bu gök taşlarını. Halk arasında bu olaya "yıldız kayması" derler. Hâlbuki yıldızın kaydığı falan yoktur. Şâyet yıldızlar kaysaydı ve biz bu olayı gözlemleyebilseydik tahmînimce gözlemlememizden birkaç sâniye sonra yok olurduk. Zirâ yıldızların bize doğru kayması demek, bizim ebedîyen piyasadan arâzi olmamız demektir. Peki İslâmiyet bu konu hakkında ne diyor sence? Dur, sen yorma kendini, Kur'an'ın Türkçesini okuma sakın, biz sana anlatırız.
Saffat Sûresi'nin 6. âyetinden 10. âyetine kadar olan sözleri aynen aktaralım; "Biz o yakın göğü bir süsle, yıldızlarla süsleyip donattık. Ve her türlü inatçı-âsi şeytandan koruduk. Onlar ne kadar çırpınsalar da o yüce konseyi dinleyemezler. Ve her taraftan atışa tutulurlar; kovulurlar. Ve onlar için yakalarını bırakmayan bir azap vardır. Yüce konseyden bir söz çalıp çarpan olabilirse de onun peşine hemen delici, alevli bir yıldız takılır." Yukarıdaki âyette de gördüğümüz gibi Muhammed düşünmüş, taşınmış ve gökyüzündeki olayları şeytanlarla ve meleklerin toplantısıyla açıklamaya çalışmış. Demek ki ilmî olarak saygı duyamayız Kur'an'a... Ahlâkî açıdan mı yaklaşalım? İmkânı yok. Ahzab Sûresi'nin 37. ayetini aynen aktarıyorum; "Hani sen Allah'ın nimetlendirdiği, senin de lütufta bulunduğun kişiye; "Eşini yanında tut, Allah'tan kork" diyordun ama, Allah'ın açıklayacağı bir şeyi de içinde saklıyordun; insanlardan çekiniyordun. Oysaki kendisinden korkmana Allah daha lâyıktır. Zeyd o kadından ilişiğini kesince onu sana nikâhladık ki evlâtları eşleriyle ilişkilerini kestiklerinde müminler için o kadınlarla evlenmede bir güçlük olmasın. Zaten Allah'ın emri yerine getirilmiştir." Yukarıdaki âyette de görüldüğü gibi Muhammed evlâtlık edindiği Zeyd'in, Zeynep adındaki karısına göz dikiyor ve böyle bir âyet uyduruyor. Demek ki ahlâkî açıdan saygı duyamayız Kur'an'a... Vicdânî açıdan mı yaklaşalım? İmkânı yok. Abese Sûres'inin 1. ve 2. âyetlerini aynen aktarıyorum; "Yüzünü ekşitti ve öteye döndü, yanına kör adam geldi diye..." Yukarıdaki âyetin açıklaması şudur; Bir gün Muhammed'in yanında kör bir insan geliyor. "Bana İslâm'ı öğretir misin?" diye soruyor adam. Fakat Muhammed kör adamı görünce yüzünü ekşitiyor, sinirleniyor ve arkasını dönüp uzaklaşıyor oradan. Bir örnek daha verelim; Nahl Sûresi'nin 76. ayetini aynen aktarıyorum; "Allah şu iki adamı da misâl verdi; Onlardan biri dilsizdir, hiçbir şeye gücü yetmez, efendisine sâdece bir yüktür. Nereye gönderse olumlu bir sonuç alamaz. Bu, adâletle emreden ve doğru yol üzerinden olan kimse ile eşit olur mu?" Yukarıdaki âyette de görüldüğü gibi Arap'ın tanrısı, dilsiz insanları aşağılıyor, onları bir yük olarak görüyor. Şimdi sana soruyorum Eyüp, söylesene bize, hangi açıdan bakalım İslâmiyete? |
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|