![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Faşizm, sosyalist jargonda aslında biraz da sınıfsal bir yaklaşımı temsil eder. Örneğin, Almanya'da Hitler ve İtalya'da Mussolini'nin başını çektiği ırkçı hareketler, Birinci Dünya Savaşı'nın getirdiği sonuçlardan doğan sosyo ekonomik sıkıntılar üzerine, çalışan kesimin grev vs. şeklindeki tepkilerinden rahatsızlık duyan büyük sermaye çevrelerince kışkırtılmakta ve finanse edilmekteydi. Kısacası Hitler'in SA'ları ve Mussolini'nin Kara Gömlekliler'i büyük sermayenin aşağılık uşaklarından başka bir şey değildi.
Halbuki biz Türkçüler, insanları mezhebe ya da toplumsal sınıflarına göre değil, sadece ve sadece milliyetlerine göre değerlendirmekteyiz. Kaldı ki, bugün başta elinde tuttuğu medya tekeliyle olmak üzere, sahip olduğu tüm güçlerle TÜRKİYELİ(!) sermayenin bugün memleketin içinde bulunduğu darboğazın bir numaralı sorumlusu olduğu bizim için aşikardır. |
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kardeslerim ister fasist ister cart ister curt desinler benim tek bildigim Türk olmam ve benim irkimdan olmayan herkesin düsmanim oldugu, dikkatimi ceken son zamanlarda cok fazla baskalarin söyledikleriyle ilgiliyiz
ne olursa olsun cizgimizden fikrimizden vazgecmemeliyiz yasasin TÜRKCÜLÜK |
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Biz Türkcüler ne irkciyiz nede fasist. Türkcüler soycudur
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kimse kusura kalmasın fakat yine şahit oldum çoğu şahıs yazılanları okumamış bile.Aman ne iyi ileti yazmışsın demenin manası zaten yok bu konunun kapatılmasını istiyorum çünkü bence bu otağda barınan bazı Türk-naziler var..(nasıl oluyorsa artık) Bu ilgi,kızdırıcı bir ilgi .İlgilenecek o kadar konu var iken biz faşist miyiz ? Biz neyiz şeklinde bir soru elbette muhattabını bulur fakat ben otağ yöneticilerimden istirham ederim burada kanımca şu nazi itlerinden var ve üstelik gizli kalıcılardan olduklarını düşünüyor olmalılar. Laf eveliyorlar.
Akıllı oldukları şüphesiz ,Fakat ''Hazır ülkücü değilken ben de aradan çıkayım naziliğimi göstereyim'' Diyen caşıtları da görmek lazım.. Bu tür şahıslar bir türlü öğrenemedi ya kanı bozuktur o halden kaynaklıdır ya da düpedüz caşıtdır. Yöneticilerimden otağımıza sızan ülkücü caşıtların üyelik iptali gibi bu caşıtlarından okkalı bir cümle ile üyeliklerinin iptalinin 'standart' haline gelmesini istiyorum..Türlü türlü caşıt var. Fikrimdir.. Ezen Bolsın. |
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
1 şey hariç
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bilmemek degil ögrenmemek ayiptir!!! Genclerimizin beyinleri yikaniyor simdi birileri dkalkip kanmasinlar kardesim diyecek ama gercek su ki kandiriliyor genclerimiz onlara dogrulari ögretmek vazifemiz olmali
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Turanizm:Turancilik samanizm:samancilik pan Türkizm:Türkçülük emin degilim fakat böyle olmasi lazim
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Konu kilitlenmiştir. |
|
|
|