![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Genci andam,asıl bu yuzden korkmak gerekmiyor mu? Onemli olan Türkçü olup Uçmağ'a varana dek Türkçü kalabilmek...
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçü olmak kolay bir şey değildir. Yalnızca soyca Türk olmak ve kürt düşmanı olmak yeterli değildir. Birçok toplantılar yapıldı ama karşılaştıklarımızdan tam Türkçü diyebileceğim kişilerin sayısı çok az. Telefon numarasını vermekten tırsan , forumda asıp kesen , ama hiçbir toplantıya katılmayan , sonra da neden bir oluşum yok diye ahkam kesenleri çok gördük. Kimileri var çok hevesli ama erkek-kız zaafları ya da başka çeşitli kişilik zaafları oluyor. Bunlar eleniyor doğal olarak . Bazı özellikler vardır doğuştan gelir ve değişmez. Bir adam doğuştan korkaksa ya da ezikse bu değişmiyor.
Sayın İparkatun Benim bu forumda her zaman söylediğim bir şey var : '' Nicelikten çok nitelik önemlidir ''. Bugün ülkücülerin sayısı çok da ne oluyor ? Ama bu ülkedeki 20 bin yahudi seni istediği gibi yönetiyor. Bu yüzden sayımızın az ya da çok olmasına fazla takılmayın derim. Bir gerçek vardır ki Atatürk , çoğu şeyi kendisi başarmıştır. Siz de samimi bir Türkçüyseniz bu ülkede en iyi yerlere gelmeye çalışın. Eğer bunu beceremiyorsanız , çok çocuk yapın ve onları iyi eğitin. Bunun üzerine daha fazla birşey söylemeye gerek yok sanırım.
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Balbal,teşekkur ederim yazdıklarınız için,haklısınız,fakat tekrar ediyorum; benim demek istediğim Türkçü sayısının az ya da cok oldugu değil idi.Sizin de soylediginiz gibi Türkçü olmak oyle kolay bir şey degildir ve bu yuzden de agac yaş iken egilir bana gore.Ben cevremde bir tane bile Türkçü yaşıtımın olmadığını,buna uzuldugumu ve sadece benim cevremde mi boyle oldugunu merak ettiğimi dile getirdim.Ayrıca merak etmeyiniz,ben başarılı bir ogrenciyim,Tanrı izin verirse dediğiniz iki şeyi de yapmayı amaçlıyorum...Fakat ne yazık ki ülkücü bir ailem oldugu için şu anda elimden gelen bu kadardır.Toplantılara katılamam,telefon numaramı veremem anlıyor musunuz?Ha ama yaşım biraz ilerlesin bunları da yaparım,merak etmeyiniz(bu arada ailem Türk kürt kardestir gibi şeyler düşünmüyor,ülkücülüğün aslında Türkçülüğe cok yakın oldugunu,gercek ülkücülerin var oldugunu düşünüyorlar,örnegin;Türkeş'in kızlarını ingiliz ve kürde verdiğini soyleyince inanmıyorlar,ve ben bu tür insanlarla cok karşılaştım ne yazık ki...)
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bir de Türkçü yapmak istediğiniz kişileri iyi seçin. Hiçbir niteliği olmayan boş birisini Türkçü yaparsan yararı değil zararı olur. Dediğim gibi az ve öz olacağız ama tam olacağız.
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim yazdıklarınız için,şu anda üzerime düşen gorevi yaptıgıma inanıyorum,ileride de yapacagım Tanrı izin verirse...esenlikler
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben tanıdığım bazı kişilere belli etmeden ağız yokluyorum. Görüyorum ki uyanan bilinç sözkonusu.
Biz Türkler bu ülkenin asli unsurlarıyız. Atatürk'ü kaybettiğimizden beri ülkeyi biz yönetmedik. Bir gün bizler gene başa geçeceğiz. Çok uzun süre değil. Yakın. (15 gün burada olmayacağım,özel mesaj yazamıyorum. Esen kalın.) |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçülerin sayısı azdır.Sebepleri ;Genç,Yağız milletperver kişi , milletinin başka milletlerle kaynaşıp bir millet olduğu,Asil TÜRK ırkının bu kaynaşmadan doğduğuna kolaylıkla inandırılır.Fakat milletperver,TÜRKÇÜ,bu çok uzun zamandan beri örülmüş ,kokuşmuş ağı yırtabilirse eğer,o vakit çevresinden değil,kitaplardan,Türkçü yazarlardan,düşünürlerden besin alacaktır.
Bu bahsedilen Türkçü şahıslar,öyle zorlu ,öyle ızdıraplı yollardan geçmişlerdir ki bir şiirin bir makalenin içeriğini ,tam söylemini manasına denk tutarak ileriyi,bir sonraki urukdaşını ,gencini alır götürür gerçek TÜRKÇÜLÜĞE. Bunlar kimlerdir?Atsız ata,Nejdet sançar beğ,devletli Türk budununun buğları ,şadları ve Ziya Gökalp ve elbette ATATÜRK.Bu bilinci yaşatmak için kendi yaşamından olanların birçoğunun adı dahi bilinmiyor.Nedeni; Yazılanlar yakıldı,rafa kaldırıldı. Cılız olması gerekti Türkçünün sesi,O ses önce kısıldı sonra yok edildi zannedildi.Fakat bir zamanın meçhul bilineni diye bahsedilenin meçhul olmadığı görüldü,Buduncu TÜRKÇÜ yaşlısından gencine bu mukaddesatı yaşatmaya çalıştı ve BAŞARDI. Şimdi buradayız işte urukdaşlarım ; Bizlere neler demediler ki? Nazi dediler,Faşist dediler ve hatta yobaz geri kalmış sapıklar. Bu hakaretleri edenlerde gayet iyi biliyor ki ; Biz ne naziyiz ne faşist nede yobaz. Bizler doğrudan doğruya milletperveriz.Cehaletin körbağı biz Türkçüleri bildiği rafa koydu. O rafta ülkücü de var ,yobazı da var. Irkçı diye hakaret edeceklerini sandılar,biz gülümsedik. Irkçı olmak gururdur ,hakaret değil iltifat sayarız dedik, Hala anlayamadılar. Neyi anlayamadılar? Türk'ü anlayamadılar. Ezen Bolsın. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben 28 yaşındayım bildim bileli türkçüyüm.
örgütlenememek yüzünden sayımızın az olduğu kanaati hepimizde mevcut bunu değiştirmenin yolu bütünleşmekten geçiyor.bunu yapmak kolay olmasada başaracağımızdan eminim |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
inanın bu ülkede yaşlısından gencine çoğu TÜRK TÜRKÇÜ ama üzülerek söylüyorum TÜRKÇÜLÜK denilince hemen faşistlik algılanıyor öyle oluncada islamın her müslüman kardeştir şartına muhalefet olmamak için çoğu kandaşımız bu kelimeyle yanyana gelmek istemiyor ve TÜRKÇÜLÜĞE yabancı kalıyor.oysa herkeste biliyorki bu ülkenin sadece ırkçı milliyetçilikle bi yerlere varabileceğini ve üzerindeki asalaklardan arındırılmadıkça yerinde sayacağını.umarım derdimi anlatabilmişimdir ve yanlış anlaşılmam.TTKY
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kar topu gibi olacağız..
her gün büyüyüp bir çığ gibi üstlerine yağacağız.. kabusları olacağız... yemin olsun Gök Tanrıya ! |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kutluşad ırktaşım haklısın Türkçülük dedik mi faşist oluyoruz sınıfta da böyle oldu kırolara karşı tavır takındıkmı hemen faşo oluyoruz tabi gereken cevabı veriyorum ama tek kişiyle olmuyor çoğalmamız gerek
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bende 18 yaşındayım.Hepimiz genç Atsız'larız.Onun yolunda yürüyeceğiz.Esenlikler...
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ıpar katun öncelikle otağımıza hoş geldin...
şunu söylemek isterim ki Türkçüler olarak aramızda bir abi kardeş ilişkisi vardır... kimse küçüğünü hor görmez,hiçbir küçükte büyüğüne saygısızlık etmez.. Türk töresi neyi gerektirise o olur... bu yaşlarda gerçeklerin farkına varıp doğru bir yolda ilerlemek çok zordur, o yüzden sayımız azmı çok mu okadar önemli değil;önemli olan şey bizim gücümüzdür... mesela siz bir Genelkurmay yada kuvvet komutanı olduğunuzda zihniyetiniz Türkçü ise olacak olayları yada yapacağınız işleri düşünün... uzun lafın kısası ne kadar yükselirsek o kadar güçleniriz...
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bende 16 yaşındayım ve adana da yaşıyorum. benim de Türkçü bir tane bile arkadaşım yok. ama gerçek Türkçü olmayanlar da yanıma yaklaşmasınlar zaten. bana Atsız ata mızın kitapları, başbuğ Atatürkümüz ün resimleri sözleri yetiyor. hepinize demek istediğim etrafınızda kimlerin olduğu önemli değil yada aile yapınızın nasıl olduğu önemli değil. siz kanınınzla ruhunuzla bedeninizle ve beyninizle Türkçü olun. yüce Tanrı bu kutlu yolda görev üstlenen her yaştan TÜRK e yardım edecek koruyacaktır.
TANRI TÜRK Ü KORUSUN
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , ettiğim , merak , şey... |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|