![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
lütfen adana da yaşayan türkçü arkadaşlarım buraya cevap yazsınlar kaç kişi olduğumuzu bilmiyorum en azından fikir edinmiş olurum. haydi adanalı türkçü ler.
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben işim nedeniyle YALOVA' da yaşıyorum ama ADANALIYIM. ADANALI TÜRKÇÜLER sayıca az değiller ve onlarda örgütlenmeye başladılar. Birkaç ırktaşımın çabası sayesinde teşkilatlanacaklar TANRI' nında izniyle. Biraz araştırma ile internette fikir edinirsiniz. Kanına layık yaşçada genç bir kandaşımız olarak bu yolda ilerlemenizi umarım. Maalesef ben yaşıma rağmen beş aydır TÜRKÇÜLÜK yolundayım. Sentezci, uyutulmuş mankurtlardandım. Bütün TÜRKLERİN bu bilince erişmesi dileğiyle. Saygılar.
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Birçok kandasım ırkçı bir Türk olmasına rağmen ırkçılığı ülküocaklarında aramaktadırlar fakat ülkücülerin ırkçı olmadıklarını bilmemektedirler. Sadece milliyetçiligin altına sığınmış bir siyasi kurulustır ve burada birçok Türkçüye kendisini Türk hisseden herkes Türktür fikri aşılanmaktadır.Böyle bi düzen olmaz kandaşlar.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bende katılıyorum size. ülkü ocakları hiç bir işe yaramayan, sadece kafa karıştıran bir kuruluştur. bunlara karşı sert duruşumuzu belli etmeliyiz.
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , ettiğim , merak , şey... |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|