![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yanlış anlaşılabilirsiniz. Evet, el(halk) ile saray arasında uçurum vardı ancak şu yazıya da katılmamak elde değil: Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bulgar ve Macarlar Türklüklerini kaybetti de arabın dinine geçmiş olan Mısır Türkleri nereye uçtu? Hem de senin gibi ilkel, cahil, kıro kırması p.çler nasıl ortaya çıktı? Nerede müslümanlık orada ilkellik. Aha sana cumhurbaşkanı abdullah gül müslümanlık böyle ilkel adamı cumhurbaşkanı yaptırır. Tayyip gibisini başbakan seçtirir. Ayrıca Ülkücü çapulcular gibi itlere bu soysuzlara destek verdirtir.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRK MİLLETİ TARİH BOYUNCA BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR, BİZ TÜRKÇÜYÜZ DERKEN: KANIMIZDAN DOLAYI TÜRKÇÜ OLMUYORUZ. ATALARIMIZIN ASALETİNE HAYRANLIK DUYUYORUZ,
HATALAR OLMASAYDI BUGÜN TABİKİ AYRI AYRI BÖLÜNMEZDİK. YAPILAN HATALAR ELBETTE ÇOK, BELİRTTİM OSMANLININ HATALARINDAN BAZILARINI AYNI HATALARI BUGÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNDEDE GÖRÜYORUZ. KAPÜTÜLASYONLARI ELEŞTİRİRKEN ULUSLAR ARASI TAHKİM YASASINI ÇIKARTILDI, GÜMRÜK BİRLİĞİ VB O GÜN ARAPÇA FARSÇA RESMİ DİLKEN BU GÜN İNGİLİZCE EĞİTİM YAPILIYOR O ZAMANIN ULAMA İNSANLARI TÜRKÇE DÜŞÜNEMEZKEN BUGÜNÜN ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALAN EĞİTİM GÖRMÜŞ KİŞİLER ALANLARINDA TÜRKÇE DÜŞÜNEMİYOR. TARİHTEN DERS ALIP TÜRK GİBİ YAŞAMAYA ÖZEN GÖSTERİLMELİ. M.E.B BİTTİ M Sİ TAMAMEN KALDIRILDI YAKINDA E SİDE KALKACAK SADECE B YANİ BAKANLIK KALACAK KENDİMİZE ÇEKİ VE DÜZEN VERMEMİZ GEREKİYOR ÖZÜMÜZE DÖNMEMİZ ŞART ATALARIMIZN DOĞRUSUNU ALIP YANLIŞLARINA DİKKAT EDELİM. ÖZELLİKLE EĞİTİM YÖNÜNDEN BAKTĞIMDA İÇİM PARÇALANIYOR, ÇÜNKÜ İÇİMDEYİM |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İslamiyet'e bakış açımız nasıl diyorsunuz?
Dünya üzerinde ki insanlar ateistler hariç çoğunluğu tek bir Tanrı varlığına inanır. İnsanlığın hepsi tek Tanrı'ya ulaşma çabasındadır. Kimileri Allah der kimileri Tanrı Kimileri Yehova kimileri Gök Tanrı. Amaç birdir tek yaratıcıya inanmak. Ulaşılmak istenen hedef aynıdır ama yollar farklıdır. İslama bakış açımıza gelince ise herkez aynı görüşte olmaz. Aramızda Şaman olanlar da mezcut Müslüman olan da mevcut. Bir Müslümanla bir Şamanını İslama aynı bakmasını bekliyemeyiz. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahar Hanım, ne olursa olsun bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde yaşayan Türkler'in Türklük bilinçleri Osmanlı dönemindekinden daha çoktur. Evet belki yeterli oranda değil ancak Osmanlı döneminden daha çok olduğu kesin. Verdiğiniz örnekler doğru, ancak üniversite konusunda aşırı bir genelleme yapmmışsınız, diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
insanların dini bizi ilgilendirmez istediklere şeye inanabilirler yeterki ırkı Türk olsun bizi ırkı ilgilendirir dini değil!
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bencede mühim olan TÜRK olmak:
herkim hangi dine inanırsa inansın vereceği son karar ırkına göre olur. o yüzden karar aşamasında olan bütün koltuklarda TÜRK ün oturması gerekir. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kimsenin Osmanli dusmanligi yaptigi yok,elestiri var,yanlis politikalarini belirtme var.Yillardir ulkemizde bazi insanlar hep ovunurler tarihi eserlerimiz,dunyanin yedi harikasindan ikisi,kalintilar,paha bicilmez heykeller,su kanallari vs.......
peki bunlar kimlere ait idi,sanirsam Osmali bunlari bizlere birakmadi bunlar digerleri tarafindan birakilan tarihi eserler,zenginlikler.Osmaliya gelince yaptiklari tek sey cami,medrese,hamam,saray partileri,harem vede dini kurumlar.Evet bizlere biraktiklari tek seyler bunlar.Az kalsin ulkeyide satacaklardi, Basbugumuz Ataturk un son hamlesiylen kurtuldu bu vatan. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birkaç , ettiğim , husus , kavramı , merak , türk , ve , İslamiyet |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|