Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.08.2007, 21:16   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 91
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
kandaşlara sorum var...

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Bahadır/Desktop/Mynet%20Email_dosyalar/MURAT_028.JPG[/IMG]

değerli kandaşlar askerliğimi hakkaride yaptım bulgaristan göçmeni bir türküm sorum şu
acaba türkiyedeki
lazlar
kürtler
çerkezler
boşnaklar
kısacası bu etnikler
bulgaristandan göç etmiş herkese neden bulgar etiketi vururlar?
ben ve ailem bulgar olsak vatanımız var bulgaristan
ama
annem babam türk
damarlarımda da dolaşan asil türk kanı
o yüzden koşa koşa hakkariye askere gittim
kandaşlar
ben açıkcası bu duruma karşı mücadele istiyorum
yani
rumeli türkü
ya da bulgaristan türkü ibaresi konulmalı bize
ordan göç eden pomaklar da vardır(müslüman bulgarlar)onlar zaten pomağız diyor
şimdiden bütün kandaşlara saygılar...
rumelitürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.08.2007, 21:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,348
Resmi yanlış eklemişssin.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.08.2007, 01:32   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Alıntı:
rumelitürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Bahadır/Desktop/Mynet%20Email_dosyalar/MURAT_028.JPG[/IMG]

değerli kandaşlar askerliğimi hakkaride yaptım bulgaristan göçmeni bir türküm sorum şu
acaba türkiyedeki
lazlar
kürtler
çerkezler
boşnaklar
kısacası bu etnikler
bulgaristandan göç etmiş herkese neden bulgar etiketi vururlar?
ben ve ailem bulgar olsak vatanımız var bulgaristan
ama
annem babam türk
damarlarımda da dolaşan asil türk kanı
o yüzden koşa koşa hakkariye askere gittim
kandaşlar
ben açıkcası bu duruma karşı mücadele istiyorum
yani
rumeli türkü
ya da bulgaristan türkü ibaresi konulmalı bize
ordan göç eden pomaklar da vardır(müslüman bulgarlar)onlar zaten pomağız diyor
şimdiden bütün kandaşlara saygılar...
DIYARBEKIR, 3/7 2005 — Bulgar göçmeni Ertuğrul Özkök Hurriyet gazetesindeki yazısında (03-07-2004) 1960’lı yıllardaki Anti-Amerikancılığı şimdi övüyor. Çoktandır unuttuğu olayı şimdi revaca çıkarıyor. Türkler ABD düşmanlığında dünyada birinci sırada. Ertuğrul Özkök’te Anti-Amerikancılığı geliştirmek için 40 yıl öncesini kullanıyor. Türklerin ABD karşıtlığı Anti-Emperyalizm değildir. Demokrasi yanlısı olmak hiç değildir. Çünkü ABD politikasını değiştirmiş ve dünyada demokrasi ve özgürlük hareketlerini destekliyeceğini açıklamış. Türkler’de tam bu neden dolayı Anti-Amerikanci ve Türk generalleri bu işin başını çekiyor.
Ertuğrul Özkök ABD elçisnin yakılan Cadillac’ının amblemi ile fotoğraf çeken eski solculardan söz ediyor. Kendisi de o dönem solculardanmış. Ne zamandan beri devlet hizmetinde olduğu belli olmayan ve devlet hizmetinde kusur etmeyen Özkök şimdi tekrar solculuktan söz ediyor. Demokrasi ve medeniyet karşıtlığına bir de tarih ekliyor.
Türk devleti yetkilileri ‘gerekirse sosyalizmi de biz kurarız’ diyorlardı. Solcuları öldürdükleri ve işkence ettikleri zaman öyle diyorlardı. O zaman dalga geçilen iddia şimdi gerçekleşti. Türk askeri ve medyası solcu ve Ant-Amerikancı oldu. Daha doğrusu medeniyet ve demokrasi düşmanlıklarını solculuk ile gizlemeye çalışıyorlar.
Aydın Doğan’ın medya şefi Ertuğrul Özkök Bulgar göçmenidir. Türk devleti göçmenlerin elindedir ve Türkiye sayılan toprakların bütün varlığına onlar konmuş. Gerici bir rol oynayan göçmenler özellikle demokrasi ve medeniyete düşmanlık geliştiriyorlar. Çünkü demokratik bir rejimde onların imtiyazlı, devletten geçinme, beleşten geçinme ve başkalarının mülkiyetine el koyma olanakları olmaz. Kirli amaçlarını gizlemek için solcu, sağcı, islamcı, liberal ve akla gelebilecek herşey oluyorlar. Her zaman güçlüden yana tavır alıyorlar.
Toprak, gelenek, kültür ve tarih ile bağları olmayan göçmenler maksimal rant elde etmek için uğraşıyorlar. Aynı şehirde yaşayan insanların, komşuları ve diğer insanların onlar için beş paralık değeri yok. Bulgar göçmeni Demirel sülalesi bankalara el koyup çuvallar ile banka kasalarını boşalttılar. Sırbistan göçmeni Uzanlar nerdeyse Türkiyenin yarısına el koymuşlardı. Gene Bulgar göçmeni Çağlar çok kısa bir sürede dolar milyarderi yapıldı. Türk ordusu ve diğer Türk silahlı güçleri içerisinde yüksek mevkilere getirilen köksüz göçmenler insani bütün his ve duygulardan arındırlmışçasına Kürtleri katlaimlardan geçirdiler. Boşnak göçmeni Cem Ersever binlerce ve binlerce günhasız Kürd’ü öldürdü, ölümlerine sebep oldu.
Köksöz göçmenler’in büyük bir kısmı birden fazla devletin vatandaşıdır. Şimdiden kaçış yollarını hazırlamışlar. Milletten çaldıkları paraları da dışarıya kaçıran bu göçmenler en ufak bir krizde kaçıp gidecekler. Onlar için insanların ölmesi, birbirleri ile savaşması veya ‘ülke’ dedikleri yerin geleceğinin zerre önemi yok.
Köksüz Ertuğrul şimdi Ant-Amerikancılığı körüklüyor. Yarın tam tersini yapabilir ve öbür gün de her ikisinin de tersini savunabilir.

Yazıyı bir arkadaşım gönderdi.Bağlantıyı isteyene verebiliirm.İyi okumalar
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.08.2007, 16:07   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

sayın otağ
ve sayın balasagun
bu it pkk'lıların
bize
propagandasını yapma
ertuğrul özkök
bulgaristan göçmenidir
ve türktür
yanlışları bizi bağlamaz
lütfen bu yazı kaldırılsın
Alt 30.08.2007, 17:35   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Ya propagandasını yapan kim?Adamların göçmenler hakkında ne kadar gülünç düşünceleri oluğunu göstermek istedim.Eğer herhangi bir yönetici uygun görürse kaldırılsın o zaman.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.08.2007, 18:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

pardon balasagun
ama kürtler şunu bilmeli
biz 3 kıtaya hükmetmiş bir milletiz
o yüzden
cezayirde de
bulgaristanda da
yunanistanda da
izlerimiz vardır
dünya durdukça sonsuza kadar var olacaktır...
Alt 31.08.2007, 13:45   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

alperturk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
ertugrul özkök ABDullah rose cumhurbaskanı secilince 2.cumhuriteyin 1.Cumhurbaskanı demişti...bu ve bunun gibi serefsizlere hesap sorulacak butun 2.cumhuritecilere 2.osmanlıcılara vatan haini köpeklere cumhuriyet düsmanlarına hesap sorulacak
alperturk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 14:22   #8 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 9
Alıntı:
alperturk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ertugrul özkök ABDullah rose cumhurbaskanı secilince 2.cumhuriteyin 1.Cumhurbaskanı demişti...bu ve bunun gibi serefsizlere hesap sorulacak butun 2.cumhuritecilere 2.osmanlıcılara vatan haini köpeklere cumhuriyet düsmanlarına hesap sorulacak
Bunun adının şerefsiz olduğunu bilirim iyi bilirimde
sen nerden çıkardın 2. osmanlı dediğini doğru 2. cumhuriyetcileri demiştir ama 2. osmanlı demedi ben de okudum o yazıyı
osmanlının 1.cisi 2.cisimi olur Hepsi özmü öz Türk Osmanlıydı onlar 3 kıtaya hükmettiler Türk çağı açtılar

zaten Kimse ne Osmanlının ne Atatürk'ün ne de Bu Vatan'a karşılıksız gönül vermiş faydası dokunmuş insanlara dil uzatamaz, dilsiz kalırlar. haydi eyvallah.
NaFo_TürK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 14:29   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

peki bugun 2.osmanlıcılık yapanlara ne dersin kandasım
Alt 31.08.2007, 14:45   #10 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 9
Kimdir onlar? söyle ben de bileyim...
Bunlar Türk değil ermeni Ben Kayseriliyim ama abdulayı sevmem tayyoyu sevmem onlar Daha Türküm demekten aciz bunların amacı irtica falan değil Türkelini satmak parçalamak kıroca eğitim dili vermek
herkezin hakkı tektir, bir yağlı kurşun hak.
NaFo_TürK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 14:56   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

mesela alperen ocakları erzurumda osmanlı genclik kollları diye bir dernek var mesela bunların ne kadar Türkcü ! olduklarını sen de bilirsin gerci
Alt 31.08.2007, 15:07   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

hissettiren adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
türkiyenin her bir ilinden çıkabileceği gibi dünyanın herbir yerindende çıkabilir bir türkçü. ama ben türkçüyüm demekle olmaz "başım" dediği "ayrılmaz mozaik" dediğinde -o kadar ayrılmazdıkta niye zaza mahallesinde yaşamıyorsun be "başım" diyecek, diyemiyorsa susacak, düşünecek, ayrılacak.
ve türkiyenin her bir ilindende çıkabilir sapmış, cahil, kör, kansızlar. ama ben kansızım diyemezler tabi yediremez kendine, başıyla sonuyla ne tasvip eder, ne red.
hissettiren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 15:10   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

evet ama milliyetci gecinen ve yüzde yetmis akp ye oy veren bir sehir olunca daha baska oluyor tabi
Alt 23.05.2008, 13:38   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ÇETİN35 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
arkadaşlar bir sorum var bir dostumun eşi hamile çocuğuna BERTİL İSMİNİ KOYMAK İSTEDİ ben engel olmaya çalıştım.bu kelime bildiğim kadarıyla türkçe değil anlamını bilen varsa yazarsa sevinirim

Y.N.: Yazım kurallarına dikkat ediniz, cümleler büyük harfle başlar, noktadan sonra gelen kelimenin ilk harfi büyük olur, cümle noktayla biter, özel isimlerin ilk harfi büyük olur, en önemlisi Türk, Atatürk, Türkçü v.b. gibi Türklük için manevi değeri olan kelimeler kesinlikle büyük harfle başlayarak yazılır, cümlenin ortasında tamamı büyük harflerden başlayan bir kelime gurubu yazılmaz, Hatalarınızı kırmızıyla belirtiyorum, lütfen daha sonra ki iletilerinizde dikkat ediniz.
ÇETİN35 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
kandaşlara , sorum , var...

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler