![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şimdi nerden geldikleri beni ilgeldirmiyor beni asıl ilgilendiren onları nereye göndereceğimiz sanırım bınuda biliyoruz
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Darwin yaşamış olsaydı bunları görünce muhtemelen EVREKA EVREKA diye bağırırdı. Adamın en büyük talihsizliği, teorisini ileri sürerken bu şempanzeleri yeteri kadar tanımıyordu. k.rt ün resmiyle maymunun resmini yanyana koyarsanız kim inkar edebilir evrim teorisini...
Hiç bir zaman yazılı tarihleri kaynakları olmadığı için hala insan olarak kabul edilmemekle birlikte anonim yada mağaralardır diyebiliriz bunların kökenleri için.. ----- Herşey Türk'e Göre Türk için...! |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: kürtler nereden geliyor?
Alıntı:
Ama Altay kökenli milletler Kurttan türediklerini savunuyorlar, bizde onlardanız işte. |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: kürtler nereden geliyor?
onlarin geldikleri yer belli degil, birisi yahudiyim diyor, birisi iranliyim diyor, onlain kizlariyla zamaninda herkes yatabildi simdi soylari belli degil.
benim düsüncem bu. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Güzel kafanizi su kirolar için agritmayin Irktaslarim, bunlara kisaca "it" diyelim yeter.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kürt diye bi şey yok kürdün olması için 72 buçuk millet içinde adının,kültürünün,lisanının geçmesi lazım.. kürdü millet,ırk olarak tanımıyorum;tanıyanı da tanımıyorum..
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Öncelikle esenlikler diliyorum kandaşlarım.Uzun süredir takip ediyorum siteyi yazı yazma fırsatım olmadı herneyse konuya giriyim k.rtler fars-arap kırmasıdır muhtemelen aslında farstaa fars değil hatırlarsanız büyük iskender girince perslere bi baştan bi başa pers topraklarını alınca helen kültürü yaymak için yanında gelen erkeklerle pers kızları evlendirdi sonuçta binlerce kırma ortaya çıktı bilirsiniz kırmalar genelde kötü özellikleri kendinde toplar herneyse bu pers-yunan çocukları helen kültüründe yoğruldu islamiyetle beraber araplarla etkileşimlerle arap fetihleriyle karşı karşıya kaldılar araplaştılar 600 yıl arap hakimiyetinde kaldılar çevresindeki her toplumla etkileşen bu yarım yamalak kavim Türk göçüyle yine esir kaldı arada devletler kurdular ama pek bi başarı gösteremediler Moğollar Timur derken iyice cılkı çıktı coğrafyasının boşlukta safevi devletini kurdular ama öyle bi hale gelmişlerdi ki çorba gibi karmakarışık çok karışan çok kötü özelliği kendinde toplar birde bunun kırmasını düşünemiyorum.Şimdi ne üdüğü belirsiz halkını topluluğunu bağımsız yapmaya çalışan kürt liderler var.Daha tarihte tozu olmayan bir sürü (bu en doğrusu oldu) nerde görülmüş tarihi titreten ırktan 1 karış toprak alsın ya bir topluluğun kırması olarak yaşamaktansa ölsünler daha iyi ne kadar istikrarlı bir sürü tipleri benzeşmiyor bile biri yuvarlak kafalı biri kalın kaşlı biri uzun kafalı tarifsiz ırk olamaz k.rtlerde bir sürü kadar tarihe sahip olamaz
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Dağda bir ermeni kızı, erkek maymun ve erkek ayılarla çiftleşmiştir, bunların çocuklarına kürt denir. Ataları maymun mudur yoksa ayı mıdır o belli değildir.
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bunlar fars arab ermeni kırmasıdır kök millet değillerdir konuştukları dilden kendileri bile anlamıyorlar o yüzden türkçeyi tercih ediyorlar |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Geldikleri gibi Giderler..!!
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
kürtlerin melez bir topluluk olduğunu -sözde- kürdologlar bile söylemektedirler ama bunlara rağmen kendilerine bazı eski toplulukları kök edinerek tarih edinmeye çalıştıkları gayet açıktır.Ayrıca eklemeden geçemiyeceğim;Baba Erenler andanın yazdığına imaz atmamak elde değil.
Saygılarımla (Andalarım, parafın başında büyük harfle başlamam icap ederdi biliyorum fakat kürt adını büyük harfle yazmak bile ödül vermek olurdu) |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Tokmakçı sahte adlı misyonerdirl
|
Özet olarak;
Nankörlüklerini Araplardan, İğrençliklerini Hintlilerden, Küstahlıklarınıda İranlılardan almışlardır. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| geliyor? , kürtler , nereden |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|