Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.10.2007, 20:28   #1 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 225
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Türkçü.net'in forum kısmı arşivlendin mi?

İnternetin aleminin tabir caizse "Türkçü üniversitesi" olan Türkçü.net'in forum kısmının saklanıp saklamadığına dair ortalıkta birçok söylenti var. En son Ekşi Sözlük ismindeki Türk düşmanı sitede "http://web.archive.org/web/*/http://www.nihalatsiz.org" adresinden Türk Otağı'na ulaşabildiği yazılmış. Bu doğru mu?
Kür Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.10.2007, 04:08   #2 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 58
Doğru olabilir Yalnız oradaki tarihlere göre arşivlere tıklanıldığı zaman arşivlerin açılmıyor...Arşivlenmiş ise;bizler için çok güzel bir fırsat olabilir...Açılmamasının sebebi belki arşivi kaldırmış olabilirler diye düşünüyorum.Eğer açabilirsem kendi arşivimi kuvvetlendireceğim.Teşekkürler Kandaş'ım.Ayrıca Ekşi sözlüğe gelince onlarında sırası gelecek...Hackten tam manasıyla anlayan Türkçü Kandaş'larım gereken yanıtı,gerektiği yerde verecektir diye inanmaktayım.Esenlikler.
ATİLLA-TORUNU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.10.2007, 10:25   #3 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 25
Alıntı:
Taarruz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İnternetin aleminin tabir caizse "Türkçü üniversitesi" olan Türkçü.net'in forum kısmının saklanıp saklamadığına dair ortalıkta birçok söylenti var. En son Ekşi Sözlük ismindeki Türk düşmanı sitede "http://web.archive.org/web/*/http://www.nihalatsiz.org" adresinden Türk Otağı'na ulaşabildiği yazılmış. Bu doğru mu?
Doğrudur ırkdaşım. Fakat yukarıdaki adres ana sayfa adresi ve sorun çıkartıyor.

Nihâl Atsız Otağı'nın arşivine ulaşmak isteyen ırkdaşlarım; www.archive.org adresine girmeniz, http:// ile başlayan kutucuğa http://www.nihalatsiz.org/forum yazmanız sizi otağ'a ulaştıracaktır. Arşivleri eskiden yeniye dolaşmanızı öneririm.

Bu arada esenlikler ırkdaşlarıma. Üye olmam bu sabaha kısmetmiş. Aranızda olmaktan had safhada mutluyum.

Tanrı Türkü Korusun ve Daha da Yüceltsin!
Hüznün Hikâyesi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.10.2007, 11:00   #4 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alıntı:
Hüznün Hikâyesi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Doğrudur ırkdaşım. Fakat yukarıdaki adres ana sayfa adresi ve sorun çıkartıyor.

Nihâl Atsız Otağı'nın arşivine ulaşmak isteyen ırkdaşlarım; www.archive.org adresine girmeniz, http:// ile başlayan kutucuğa http://www.nihalatsız.org/forum yazmanız sizi otağ'a ulaştıracaktır. Arşivleri eskiden yeniye dolaşmanızı öneririm.

Bu arada esenlikler ırkdaşlarıma. Üye olmam bu sabaha kısmetmiş. Aranızda olmaktan had safhada mutluyum.

Tanrı Türkü Korusun ve Daha da Yüceltsin!
Değerli ırkdaşım, öncelikle hoş geldin. Umarım kalıcı olursun. Yazı stilin ve üslubundan birikim sahibi olduğun anlaşılıyor. Daha önce Türkçü.net'te yazmış mıydın?

Verdiğin diğer adresi denedim. Sırayla tarihleri gezdim fakat hiçbir sayfa açılmadı. Acaba sorun benden mi kaynaklanıyor?
Alt 06.10.2007, 11:25   #5 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Taarruz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Değerli ırkdaşım, öncelikle hoş geldin. Umarım kalıcı olursun. Yazı stilin ve üslubundan birikim sahibi olduğun anlaşılıyor. Daha önce Türkçü.net'te yazmış mıydın?

Verdiğin diğer adresi denedim. Sırayla tarihleri gezdim fakat hiçbir sayfa açılmadı. Acaba sorun benden mi kaynaklanıyor?
Hoşbuldum ırkdaşım, daha önce Türkçü Net'e ve hiç bir milliyetçi çizgideki siteye üye değildim..

İnternette 2, bilemedin 3 siteye üyeliğim vardır. Nihal Atsız Otağını 3 seneye yakın takip etmekteyim. Üye olduğum sitelere, daha doğrusu bir siteye gerek Atsız Otağından gerekse Atsızcılar Otağından alıntılar yaptım. Üye olduğum site reklama izin vermediğinden sadece alıntıdır ibarelerini kullanmak zorunda kaldım, bu sebebden ırkdaşlarımın affına sığınıyorum.

Ben doğma büyüme istanbul'luyum. Anne tarafım Makedonya göçmeni (1959) baba tarafım Çorum'lu.. Baba tarafımın ve benim gözler biraz çekik, Tatar göçmeni olduğumuz dillendi bir kaç kez sohbet aralarında. Kısaca kendimi bu kadar tanıtayım şimdilik.

Gelelim archive org'daki sorununa, bende sorun yok ırkdaşım.. Ben okuyabiliyorum Atsız Otağı arşivini.. Tarayıcınla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Büyük ihtimal ie kullanıyosundur, firefox veya opera tarayıcılarından otağa ulaşmayı dene birde istersen.

Saygılar.
Alt 06.10.2007, 11:31   #6 (İleti Bağlantısı)

iletiyi düzenliyorum, çünkü malum siteden bu iletim bahane edilerek süresiz uzaklaştırılabilirim!
Benim orada "kendimce" Milli Şuur'unu açacağım daha çok şuursuz var.
Alt 06.10.2007, 12:36   #7 (İleti Bağlantısı)

Uzun uğraşlarımın ve ırkıma bahşedilen o müthiş sabırın sonucunda Atsız Otağı arşivlerine girdiğimin kanıtı;

Alıntı:
Aslını Gönderen bozkurtserdar
Türkmen toprakları kürt işgalindeyken ve Türkiye'de kürtler bağımsızlık için yeri göğü inletiyorken, bozuk plak misali sürekli ''Türk kürd kardeştir'' diye slogan atılan MHP İstanbul mitinginde Devlet Bahçeli'nin yaptığı bazı açıklamalar Türklere ve şanlı Türk tarihine ihanet derecesinde çirkin.. 

Devlet Bahçeli mitingte yaptığı konuşmasında şöyle diyor: ''Buradan Diyarbakırda bin yıllık tarihi kardeşlerimize sesleniyorum. Milli Mücadele Döneminde Urfa Antep ve Maraş'ta şerefli varoluş mücadelesini ortaya koyduklarında, milletimiz takdir etmiş, Urfa'ya Şanlıurfa, Maraş'a Kahramanmaraş, Antep'e Gaziantep denmiştir. Şimdi Diyarbakırlı kardeşlerim; bu millet ikinci milli mücadele tehlikesi karşısında kendisini kurtarırken, Diyarbakırlılar olarak öyle bir tavır ortaya koyun ki, bu millet nasıl Urfa'ya Şanlı demişse, inşallah gönlünden geçerek Diyarbakır'a da bir şey söyleyecektir.'' 

Devlet Bahçeli bu sözleriyle sanki Maraş'ta, Urfa'da, Antep'te düşmanlara karşı kürtler savaşmış; sanki Maraş, Urfa ve Antep kürt şehirleri imiş havası yaratıyor. Bu son derece çirkin, yalan ve Türk gençlerini yanıltıcı bir tavırdır. Milli mücadelemiz sırasında Antep ve Maraş'ın %99'u, Urfa'nın %80'i Türktü. İngilizlerle, Fransızlarla savaşanlar yalnız Türklerdir. Ayrıca Devlet Bahçeli, Diyarbakır sanki kürt şehri imişçesine kürtler için ''Diyarbakırdaki bin yıllık tarihi kardeşlerimiz'' ifadesini kullanıyor. Bırakalım bin yılı, Diyarbakırda yüz sene önce kürt yoktu. Diyarbakır, 20. yüzyılda kürt istilasına uğramış öz be öz Türk şehridir. 

Bahçeli konuşmasında, ‘’Diyarbakırdaki kardeşlerimiz bizim canımızdır. Diyarbakırlı canlar, sesinizi gür çıkarın. Bu milletin dirliğini bozanlara tokat atın’’ diyor. 

MHP İstanbul Çağlayan meydanında bu mitingi düzenlediği anlarda, Devlet Bahçeli’nin can kardeşleri kürdler, başta Diyarbakır olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde Türklere kafa tutuyorlardı. 

Diyarbakır'da yapılan ve yaklaşık 100bin kürdün katıldığı DEHAP mitinginde Apo ve PKK bayrakları açan göstericiler ‘’dişe diş, kana kan, seninleyiz öcalan. Aposuz dünyayı başınıza yıkarız. Biji kürdistan’’ diye bağırıyorlar, Türklüğe olan nefretlerini haince kusuyorlardı. 

Artık şunu açıkça söyleyebiliriz ki; MHP, kürt yayılışı ve vatanımızı ele geçirişleri karşısında Türkleri kardeşlik masalları ile uyutmaya çalışan bir ihanet partisi haline gelmiştir.
Alt 06.10.2007, 13:11   #8 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Hüznün Hikâyesi, ben de şimdi girebildim. Dediğin gibi tarayıcıdan kaynaklanan bir sorunmuş. Şimdi sayfalarını görüntüleyebiliyorum. Müthiş bir keyif doğrusu. Türk Otağı'nın değeri yokluğunda daha iyi anlaşılıyor.

Geçen gün birkaç gün bakım için kapanan sahte Atatürkçü bir sitenin yetkilisinin "Forumumuz yenileniyor. Fakat biz yine de bu çalışmalar esnasında bu müthiş bilgi hazinesinin zarar görmemesi için tüm tedbirleri aldık." demesini epeyce gülmüştüm. Bilgi hazinesi dediği hiçbir ilmî, tarihî ve fikrî değeri olamayan avami tekerlemelere benzeyen komünist köpeklere ait hezeyanlardır. Fakat Türk Otağı, yılların ve binlerce Türk soylu insanın ortak ürünü olan, Türk'e dair her şeyin bulunabildiği büyük bir ummandı... Oradaki bilgilerin zayi olmamasını ümit ediyorum.

TTK
Alt 06.10.2007, 16:31   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 965
Türkçü.net'in forumu olduğu gibi duruyor. Hiçbir şey silinmiş, kaybolmuş, yok olmuş değildir. Ayrıca forumun veritabanının yedeği cd'lere kaydedilmiş durumdadır.

Mete BaşTürk ve Türk Şad askerden döndüklerinde siteyi onlara devredeceğim, eğer isterlerse forumu tekrar açarlar.

TTK
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 15:52   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 55
Türkçü.net, lâik Türk milliyetçiliği için bir mihenk taşıdır. Başta imtiyâz sahibi ve yönetici kadrosu olmak üzere bu siteye katkısı bulunan herkese çok şey borçluyuz. Türkçü.net'in forum kısmı ise (Türk Otağı) "dosta güven, düşmana korku" salan, Türkçü cephenin en etkili karargâhı idi. Bir yandan güncel meselelerin teşhis ve çözümüne yönelik Türkçü bakış açısı geliştirilirken, diğer yandan da eşsiz Türk tarihi ve Türkçülük üzerine adeta akademik çalışmalar yapılıyordu. Elbette tüm bu veriler çok önemlidir ve ziyân olmasına gönlümüz razı olmaz. Fakat yetkililer bu konuda önlem aldıklarını ifade etmişler. Türk Otağı'nın açılıp açılmayacağını veya ne zaman açılacağı konusu ise yetki sahiplerinin takdirindedir.

Türkçü.net, sadece Türk Otağı kısmından da ibaret değildir. Bana göre her biri çok önemli birer Türkçü teorisyen olan kimseler tarafından yazılan makaleler ve Atsız Ata ile ilgili her türlü bilgiler çok önemli. Araştırmak yapmak ve bilgi edinmek için interneti kullanan, Atsız Ata'yı tanımak isteyen ve herhangi bir güncel konuda "Türkçülerin düşünceleri" merak eden binlerce insan hâlâ Türkçü.net'i ziyaret ediyor. Bu insan potansiyeli değerlendirilmelidir. Benim Türkçü.net yetkililerini naçizâne tavsiyem sitenin ana sayfasının kısa aralıklarla yenilenmesidir. Belirlenecek bir yazı grubunun kaleme alacağı ilmî ve fikrî yazılar mutat aralıklarla yayımlanmalı, böylece insanların Türkçü düşüncenin değişmez önemini ve doğruluğunu idrâk etmeleri sağlanmalıdır. Ana sayfada daha sık yazılacak ve tüm Türkçülerin yardımıyla herkese ulaştırılabilecek olan bu önemli makaleler tüm hâin ve mel'un tezgâhlara rağmen Türkçülerin varlıklarını devam ettirdiğini ve fikir üretmeye devam ettiklerinin ispat edilmesidir. 2002 yılından bu yana bütün düşünce çevrelerinde adeta Türkçülerin "kurumsal internet sitesi" olarak görülen Türkçü.net'in, forum kısmının kapanınca Türk Milleti ve Atsız Ata'ya olan vazifesinin bitmiş olduğunu inanmak istemiyorum.

"Ümit en son terk olunan şeydir."

TTK
Hülagû Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.10.2007, 19:49   #11 (İleti Bağlantısı)

Evimde bilgisayar yok. İnternete yüzde doksan oranında cep telefonumdan bağlanıyorum. Şu anda da olduğu gibi.

3 seneye yakın zaman önce google da dolaşırken tesadüf eseri nihalatsiz.org ile tanıştım ve Hüseyin Nihâl ATSIZ Atamızın ismini, varlığını ilk defa orda öğrendim. Daha önce öğrenemediğim için hep mahçubumdur.

İlk zamanlar otağdan habersizce 6-7 ay anasayfada dolandım,sadece dörtlükleri okudum. Daha sonra makaleleri ve hikayeleri okudum. En sonunda da nihayet otağın varlığından haberim oldu.

Kendimi bildim bileli kendimi Milliyetçi sınıfına koyardım. Otağda gördüğüm Milliyetçilik bir türlü farkına varamadığım, fakat içimde uykuda olan, dışarıya çıkmamış Milliyetçilik yani Türkçülüktü. Ben buydum, evet ben Türkçüydüm ama bir türlü şuurum açılmamıştı.

Özetle, Kemal beğ'e ve Türkçü Net'teki tüm ırkdaşlarıma teşekkür ederim. Daha öğreneceğim,öğrendiğimi öğreteceğim çok şeyler var. Beni üzen bir nokta da çevremdekilerin hatta üniversite mezunlarının bile Nihâl Atsız'dan bihaber olmaları. Kendi kendime düşünürüm hep, üniversiteye kadar hiç bir öğretmen öğrencilerine Nihâl Atsız hakkında ders vermemiş mi? Ne bileyim hikaye, roman vb. şeyler...

Tanrı Türk'ü Korusun ve Daha da Yüceltsin!
Alt 07.10.2007, 21:10   #12 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Alıntı:
Hüznün Hikâyesi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evimde bilgisayar yok. İnternete yüzde doksan oranında cep telefonumdan bağlanıyorum. Şu anda da olduğu gibi.

3 seneye yakın zaman önce google da dolaşırken tesadüf eseri nihalatsiz.org ile tanıştım ve Hüseyin Nihâl ATSIZ Atamızın ismini, varlığını ilk defa orda öğrendim. Daha önce öğrenemediğim için hep mahçubumdur.

İlk zamanlar otağdan habersizce 6-7 ay anasayfada dolandım,sadece dörtlükleri okudum. Daha sonra makaleleri ve hikayeleri okudum. En sonunda da nihayet otağın varlığından haberim oldu.

Kendimi bildim bileli kendimi Milliyetçi sınıfına koyardım. Otağda gördüğüm Milliyetçilik bir türlü farkına varamadığım, fakat içimde uykuda olan, dışarıya çıkmamış Milliyetçilik yani Türkçülüktü. Ben buydum, evet ben Türkçüydüm ama bir türlü şuurum açılmamıştı.

Özetle, Kemal beğ'e ve Türkçü Net'teki tüm ırkdaşlarıma teşekkür ederim. Daha öğreneceğim,öğrendiğimi öğreteceğim çok şeyler var. Beni üzen bir nokta da çevremdekilerin hatta üniversite mezunlarının bile Nihâl Atsız'dan bihaber olmaları. Kendi kendime düşünürüm hep, üniversiteye kadar hiç bir öğretmen öğrencilerine Nihâl Atsız hakkında ders vermemiş mi? Ne bileyim hikaye, roman vb. şeyler...

Tanrı Türk'ü Korusun ve Daha da Yüceltsin!
Değerli ırkdaşım,

Senin fikir dünyanda yaşadığın benzer şeyleri birçok insan yaşamıştır. 3 Mayıs sonrasında Türkiye'de gerçek Türk milliyetçiliği unutturularak, uydurma milliyetçi (!) düşünceler icât edildi. Millet de bunlara inandı. Üniversite mezunlarının dâhi abidevi Türkçü Atsız Beğ'i tanımamaları seni şaşırtmamalı. Bunların hepsi bilinçli ve şuurlu bir psikolojik harbin ürünüydü. 1944'de Türkiye'yi ayağa kaldıran biri olan Atsız Ata'nın eserlerinin ve fikirlerinin unutturulmasından hemen sonra ne idüğü belirsiz, 1944'de mahkemeye "beni affedin" diye yalvaran bir adamı Türk milliyetçiliğin lideri olarak lanse etmek kimlerin plânıydı?

Atsız Ata'ya yönelik basın sansürünün arkasında olanlar şüphesiz en büyük düşmanlarımızdır. Düşmanlarımızın Türkçülüğü yok sayma çabalarının önüne tunçtan bir heykel gibi dikilen oluşumun adı Türkçü.net'tir. Türkçü.net'ten başından beri hazzetmeyen, kapatılması için uğraş verenler de Türkçülüğü Türk'ün kalbinden ve ruhundan silmek isteyen düşmanlarımız aşağılık uşaklarıdır.

TTK
Yanıtla

Etiketler
arşivlendin , forum , kısmı , mi? , türkçü.net'in

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler