![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türkçü.net'in forum kısmı arşivlendin mi?
İnternetin aleminin tabir caizse "Türkçü üniversitesi" olan Türkçü.net'in forum kısmının saklanıp saklamadığına dair ortalıkta birçok söylenti var. En son Ekşi Sözlük ismindeki Türk düşmanı sitede "http://web.archive.org/web/*/http://www.nihalatsiz.org" adresinden Türk Otağı'na ulaşabildiği yazılmış. Bu doğru mu?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Doğru olabilir Yalnız oradaki tarihlere göre arşivlere tıklanıldığı zaman arşivlerin açılmıyor...Arşivlenmiş ise;bizler için çok güzel bir fırsat olabilir...Açılmamasının sebebi belki arşivi kaldırmış olabilirler diye düşünüyorum.Eğer açabilirsem kendi arşivimi kuvvetlendireceğim.Teşekkürler Kandaş'ım.Ayrıca Ekşi sözlüğe gelince onlarında sırası gelecek...Hackten tam manasıyla anlayan Türkçü Kandaş'larım gereken yanıtı,gerektiği yerde verecektir diye inanmaktayım.Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Nihâl Atsız Otağı'nın arşivine ulaşmak isteyen ırkdaşlarım; www.archive.org adresine girmeniz, http:// ile başlayan kutucuğa http://www.nihalatsiz.org/forum yazmanız sizi otağ'a ulaştıracaktır. Arşivleri eskiden yeniye dolaşmanızı öneririm. Bu arada esenlikler ırkdaşlarıma. Üye olmam bu sabaha kısmetmiş. Aranızda olmaktan had safhada mutluyum. Tanrı Türkü Korusun ve Daha da Yüceltsin! |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Verdiğin diğer adresi denedim. Sırayla tarihleri gezdim fakat hiçbir sayfa açılmadı. Acaba sorun benden mi kaynaklanıyor? |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
İnternette 2, bilemedin 3 siteye üyeliğim vardır. Nihal Atsız Otağını 3 seneye yakın takip etmekteyim. Üye olduğum sitelere, daha doğrusu bir siteye gerek Atsız Otağından gerekse Atsızcılar Otağından alıntılar yaptım. Üye olduğum site reklama izin vermediğinden sadece alıntıdır ibarelerini kullanmak zorunda kaldım, bu sebebden ırkdaşlarımın affına sığınıyorum. Ben doğma büyüme istanbul'luyum. Anne tarafım Makedonya göçmeni (1959) baba tarafım Çorum'lu.. Baba tarafımın ve benim gözler biraz çekik, Tatar göçmeni olduğumuz dillendi bir kaç kez sohbet aralarında. Kısaca kendimi bu kadar tanıtayım şimdilik. Gelelim archive org'daki sorununa, bende sorun yok ırkdaşım.. Ben okuyabiliyorum Atsız Otağı arşivini.. Tarayıcınla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Büyük ihtimal ie kullanıyosundur, firefox veya opera tarayıcılarından otağa ulaşmayı dene birde istersen. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
iletiyi düzenliyorum, çünkü malum siteden bu iletim bahane edilerek süresiz uzaklaştırılabilirim!
Benim orada "kendimce" Milli Şuur'unu açacağım daha çok şuursuz var. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Uzun uğraşlarımın ve ırkıma bahşedilen o müthiş sabırın sonucunda Atsız Otağı arşivlerine girdiğimin kanıtı;
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Hüznün Hikâyesi, ben de şimdi girebildim. Dediğin gibi tarayıcıdan kaynaklanan bir sorunmuş. Şimdi sayfalarını görüntüleyebiliyorum. Müthiş bir keyif doğrusu. Türk Otağı'nın değeri yokluğunda daha iyi anlaşılıyor.
Geçen gün birkaç gün bakım için kapanan sahte Atatürkçü bir sitenin yetkilisinin "Forumumuz yenileniyor. Fakat biz yine de bu çalışmalar esnasında bu müthiş bilgi hazinesinin zarar görmemesi için tüm tedbirleri aldık." demesini epeyce gülmüştüm. Bilgi hazinesi dediği hiçbir ilmî, tarihî ve fikrî değeri olamayan avami tekerlemelere benzeyen komünist köpeklere ait hezeyanlardır. Fakat Türk Otağı, yılların ve binlerce Türk soylu insanın ortak ürünü olan, Türk'e dair her şeyin bulunabildiği büyük bir ummandı... Oradaki bilgilerin zayi olmamasını ümit ediyorum. TTK |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçü.net'in forumu olduğu gibi duruyor. Hiçbir şey silinmiş, kaybolmuş, yok olmuş değildir. Ayrıca forumun veritabanının yedeği cd'lere kaydedilmiş durumdadır.
Mete BaşTürk ve Türk Şad askerden döndüklerinde siteyi onlara devredeceğim, eğer isterlerse forumu tekrar açarlar. TTK |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü.net, lâik Türk milliyetçiliği için bir mihenk taşıdır. Başta imtiyâz sahibi ve yönetici kadrosu olmak üzere bu siteye katkısı bulunan herkese çok şey borçluyuz. Türkçü.net'in forum kısmı ise (Türk Otağı) "dosta güven, düşmana korku" salan, Türkçü cephenin en etkili karargâhı idi. Bir yandan güncel meselelerin teşhis ve çözümüne yönelik Türkçü bakış açısı geliştirilirken, diğer yandan da eşsiz Türk tarihi ve Türkçülük üzerine adeta akademik çalışmalar yapılıyordu. Elbette tüm bu veriler çok önemlidir ve ziyân olmasına gönlümüz razı olmaz. Fakat yetkililer bu konuda önlem aldıklarını ifade etmişler. Türk Otağı'nın açılıp açılmayacağını veya ne zaman açılacağı konusu ise yetki sahiplerinin takdirindedir.
Türkçü.net, sadece Türk Otağı kısmından da ibaret değildir. Bana göre her biri çok önemli birer Türkçü teorisyen olan kimseler tarafından yazılan makaleler ve Atsız Ata ile ilgili her türlü bilgiler çok önemli. Araştırmak yapmak ve bilgi edinmek için interneti kullanan, Atsız Ata'yı tanımak isteyen ve herhangi bir güncel konuda "Türkçülerin düşünceleri" merak eden binlerce insan hâlâ Türkçü.net'i ziyaret ediyor. Bu insan potansiyeli değerlendirilmelidir. Benim Türkçü.net yetkililerini naçizâne tavsiyem sitenin ana sayfasının kısa aralıklarla yenilenmesidir. Belirlenecek bir yazı grubunun kaleme alacağı ilmî ve fikrî yazılar mutat aralıklarla yayımlanmalı, böylece insanların Türkçü düşüncenin değişmez önemini ve doğruluğunu idrâk etmeleri sağlanmalıdır. Ana sayfada daha sık yazılacak ve tüm Türkçülerin yardımıyla herkese ulaştırılabilecek olan bu önemli makaleler tüm hâin ve mel'un tezgâhlara rağmen Türkçülerin varlıklarını devam ettirdiğini ve fikir üretmeye devam ettiklerinin ispat edilmesidir. 2002 yılından bu yana bütün düşünce çevrelerinde adeta Türkçülerin "kurumsal internet sitesi" olarak görülen Türkçü.net'in, forum kısmının kapanınca Türk Milleti ve Atsız Ata'ya olan vazifesinin bitmiş olduğunu inanmak istemiyorum. "Ümit en son terk olunan şeydir." TTK |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Evimde bilgisayar yok. İnternete yüzde doksan oranında cep telefonumdan bağlanıyorum. Şu anda da olduğu gibi.
3 seneye yakın zaman önce google da dolaşırken tesadüf eseri nihalatsiz.org ile tanıştım ve Hüseyin Nihâl ATSIZ Atamızın ismini, varlığını ilk defa orda öğrendim. Daha önce öğrenemediğim için hep mahçubumdur. İlk zamanlar otağdan habersizce 6-7 ay anasayfada dolandım,sadece dörtlükleri okudum. Daha sonra makaleleri ve hikayeleri okudum. En sonunda da nihayet otağın varlığından haberim oldu. Kendimi bildim bileli kendimi Milliyetçi sınıfına koyardım. Otağda gördüğüm Milliyetçilik bir türlü farkına varamadığım, fakat içimde uykuda olan, dışarıya çıkmamış Milliyetçilik yani Türkçülüktü. Ben buydum, evet ben Türkçüydüm ama bir türlü şuurum açılmamıştı. Özetle, Kemal beğ'e ve Türkçü Net'teki tüm ırkdaşlarıma teşekkür ederim. Daha öğreneceğim,öğrendiğimi öğreteceğim çok şeyler var. Beni üzen bir nokta da çevremdekilerin hatta üniversite mezunlarının bile Nihâl Atsız'dan bihaber olmaları. Kendi kendime düşünürüm hep, üniversiteye kadar hiç bir öğretmen öğrencilerine Nihâl Atsız hakkında ders vermemiş mi? Ne bileyim hikaye, roman vb. şeyler... Tanrı Türk'ü Korusun ve Daha da Yüceltsin! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Senin fikir dünyanda yaşadığın benzer şeyleri birçok insan yaşamıştır. 3 Mayıs sonrasında Türkiye'de gerçek Türk milliyetçiliği unutturularak, uydurma milliyetçi (!) düşünceler icât edildi. Millet de bunlara inandı. Üniversite mezunlarının dâhi abidevi Türkçü Atsız Beğ'i tanımamaları seni şaşırtmamalı. Bunların hepsi bilinçli ve şuurlu bir psikolojik harbin ürünüydü. 1944'de Türkiye'yi ayağa kaldıran biri olan Atsız Ata'nın eserlerinin ve fikirlerinin unutturulmasından hemen sonra ne idüğü belirsiz, 1944'de mahkemeye "beni affedin" diye yalvaran bir adamı Türk milliyetçiliğin lideri olarak lanse etmek kimlerin plânıydı? Atsız Ata'ya yönelik basın sansürünün arkasında olanlar şüphesiz en büyük düşmanlarımızdır. Düşmanlarımızın Türkçülüğü yok sayma çabalarının önüne tunçtan bir heykel gibi dikilen oluşumun adı Türkçü.net'tir. Türkçü.net'ten başından beri hazzetmeyen, kapatılması için uğraş verenler de Türkçülüğü Türk'ün kalbinden ve ruhundan silmek isteyen düşmanlarımız aşağılık uşaklarıdır. TTK |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arşivlendin , forum , kısmı , mi? , türkçü.net'in |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|