![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aslan heykelının onemı ne?
yenı uye oldum ırkdaslarım ama dvmlı takip icindeyım ve bırcok bilgiye burdan ulasıyorum bugun bi ırkdasımla bi konuyu tartışırken nette o resmıne kara harp okulu onunde cektırdıgı bı resmını koymus aslan heykelının onunde bende neden aslan dıye tartısma actım kurt degılde dıye ve aynısının genel kurmay baskanlıgı onunde oldugunuda ogrendık merakım su bu Atatürk zamnındamı konuldu yoksa sonradan mı ve bızım ıcın bı onemı varmı ne ıfade edıyo merak edıyor ve ogrenmek ıstıyorum ve askerıyemızde kurt un sımgelendıgı yerler varmı benı bılgılendırısenız sevınırım ırkdaslarım tanrı Türk ü korusun
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin kurtata,
Aslan heykelinin Türk kültüründe gücü sembolize ettiginden dolayi kullanilmistir. Anitkabir'de Ata'nin huzuruna giden aslanli yolun kenarlarinda bulunan 24 aslan heykeli, 24 Oguz boyunu simgelemekte. Sanirim bunlarin Bozkurt olmamasi sunulan 49 proje arasinda yer almamasindan kaynaklanabilir. Askeriyemizde bozkurt simgesinin mevcut olup olmadigini sormussun. Evet Milli bayramlarimizda gösteriler sergileyen Türk yildizlari kadar taninmis olmasalar bile, F-16 Bozkurt savas filosunda yer alan uçaklarin kuyruk kisminda kurt basi bulunuyor. internette arastirdim zar zor bunlari buldum. Anadolu bozkurtlari ![]() Bir ara, bordo berelilerin $im$ek yerine bozkurt simgesinin kullanilmasi planlaniyordu fakat sanirim iptal edildi, nedeniyse çapulcu ülkücülerin siyasi alana Türk'ün simgesini tasidiklari için. Ve en önemlisi bunu saptirilmis ülküleri için alet ettikleri için. Esen kalin
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tesekkur ederım cok guzel resımler tTk
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence bu ne olduğu belli arkadaş cumhur pulicin fazla etkisi altında kalmış ve dolaylı yoldan ikilemler içinde kalmış beynini rahatlatmak için arkadaşım şunu yapmış niye kurt heykeli önünde çekinmemiş adam bi resim için kurt heykelimi arar be yahu atacan madem bi yalan mantıklı olsun
esenlikler. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kurtata, aslan figürü Genelkurmay Başkanlığı'nın ve Anıtkabir'in önünde sürekli durur evet. Bu yüzden ordu, ümmetçi takımı tarafından çeşitli iftiralara maruz kalmıştır. O iftirayı atan yobazlara Emniyet teşkilatının ambleminde bulunan çift başlı kartalı gösteriyorum. İkide bir aslanı kaplanı bahane edip ordumuza sataşmasınlar diye...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ümmetçilere göre onlarda amerikanın sahinleridir
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Doğru söylüyorsun Bugra Şad ama çift başlı kartala bir kulp takmaları zor çünkü onun amacı yüzümüz hem batıda hemde doğudadır anlamı taşıyor Türk yıldızlarının kullandığı jetlerin altındada bu çift başlı kartal vardır
esenlikler. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Valla MertCesurTürk, inanmazsın ben o çift başlı kartala "masonluk" amblemi diyen çok adama rastladım. Zaten bu örneği de bu yüzden verdim.
Hani derler ya; şeyh uçmaz,mürid uçurur... İşte bizim yobazların yaptığı da bu hesap. Aslında yahudilerin adlarını çok duyuracak bir iş yaptıkları yok. Ama yobazlar her önlerine gelene yahudi dediklerinden otomatik olarak yahudilerin reklamlarını yapmış oluyorlar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aslan , heykelının , ne? , onemı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|