![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Alıntı:
Karaman'dan Türk büyükleri çıkmış olabilir ancak yakın geçmişimizin Türk büyükleri oradan çıkmamıştır. Atsız Ata,Ziya Gökalp ve de Başbuğ Atatürk Karamanlı değildir örneğin. |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bolu'ya seve seve gelebilirsin.Yakın geçmişte(2-3yıl önce) Mudurnu nun bir köyünde köylü el ele verip kürtlere ev vermiyordu.gelip buralara daha çok yerleşmesinler diye
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Alıntı:
Bolu yu çok yakından tanıyan biriyim.Milli refleksleri en zayıf olan illerden biri. Üniversite okudum orada.İlçelerine zaten k.rtler gelip ne yapsın. Çarşıyı almışlar ellerine.Örnek vereyim istersen. İzzet Baysal Caddesi esnaflarıda yazayımmı |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Irkdaş sen nerelisin? Umarım Karamanlı değilsindir. Yoksa seni memketçilik yapan biri olarak göreceğiz. Her Türk diyarından nice Türk büyüğü çıkmıştır.
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Elbistan 100 bin nufusu vardır Türkçü sayısı çok değil malesef ama Türmen şehridir ve bu şehrin yerli kürdüde vardır ama gık çıkaramazlar burada kuyruğunu bacak arasına almış it gibilerdir.
Burada çoğunluk mhp lidir . |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP'nin içinde Kürtler yok mu sanki?!MHP, Türkçü bir partimi sence?
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ırkdaşım elbistanda bildiğim kadarıyla alevi türkmenler var ama asla mhp li değil
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Başbuğ Atatürk'ün sülalesi Karaman göçmenidir dolayısıyla Başbuğda Karaman göçmenidir.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hayır hayır beni yanlış anladınız ben buranın mhp li oluşunu Türk oluşuyla bağdaştırmadım yalnızca şunu demek istedim burası Türk tür ama malesef mhp nin kalesi konumundadır yoksa biliyorum mhp de kürtler olduğunu ama elbistanda kürtler 10 civarındadır ve tamamen etnik döküntü partisinin üeyesidir ayrıca lebistanda Türkmen alevi köyü 2 tanedir .
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ha şunu ekleyeyim burada 10 bin kadar etnik döküntü gık çıkaramazlar çünki 90 bin Türkmen var yani kürt piçlerini o edepsizlikleri yapamadığı bir şehir milli reaksiyon yüksek bunu kimse mhp lilikle bağdaştıramaz zaten yani aklı olan kimse.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Saçmaladığının farkındasındır umarım! Senin yaptığın düpedüz memleketcilik kaldıki burada memleketcilik yapanda,boyculuk yapanda, dini savunanlarda barınamaz!Seni gözüm ısırıyor bir yerden bakalım o kişimisin...
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Biz nerelisin dedikce bir adim atamayiz,önemli olan TÜRKCÜLÜGÜ nasil büyültmemiz.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
memleketcilik yapmiyorum sadece dogrulari soyluyorum Turk buyuklerinin bazilari Karamandan cikmistir ornegin:
Mustafa Kemal Ataturk,Rauf Denktas,Sancaktar Cafer Reis,Piri Reis,Karamanoglu Mehmet Bey,Kazim Karabekir. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sen sakın Karaman şehri ile Karamanoğlu beyliğini karıştırıyor olmayasın?
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çok , en , hangisi? , Olduğu , Türkçülerin , Şehir |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|