![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Siz resmen illerimizi teslim etmişsiniz burası kürt dolu ben yaşamam burası çingene dolu diye diye güzel Türkiyemizin her yerinde rahatlıkla yaşayabilmelisniz.
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaş sen bugün memleketini burda kürt var deyip de bırakırsan ben senin vatanı terk edeceğini de düşünürüm.Seni yapman gereken tek Türk ocağı kalsan bile öz Türk toprağını terk etmemendir!
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Şöyle düşünürsek seyyahlar doğasıyla olsun tarihi ve güzelliğiyle olsun yaşanabilecek en iyi il olarak bursayı sonrada tokatı göstermişlerder.Ama bence sen öyle düşünme mersinde ne kadar çok kürt olursa olsun yerlisi sağlamdır oraya git ve mücadeleni göster.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
En çok Türkçü bencede Karamandadır.Bu memleketcilik değil buyrun araştırın.Geçmiştede böyleydi şimdide böyle saf ırk.Önderimiz Mustafa Kemal'de Karaman göçmenidir.Atatürk'ün Ata Yurdu Karaman Kızıllar(Taşkale)'dir.Tapu defterlerinde Atalarına ait araziler çıkmıştır.
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bnce Antalya'nın Serik ilçesinden al kardaşım bir tek Kürt, Kro bulamazsın çünki serik pehlivanlar diyarıdır,Yörükler diyarıdır Bnde Yörük'üm ve Kürtlerle ilgili düşüncem en iyi kürt doğmamış kürttür.
Yn. Otağ kurallarını oku veya ev adresini yazarak yorum yaz. |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur.
Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaşım bencede memleketini bırakıp gitme, mücadele et.Ona bakarsan İstanbulda yaşayan bütün Türklerin buradan apar topar kaçması lazım.İstanbulda yaşayan biri olarak bunu söylüyorum. Saygılarımla T.T.K.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bozkırlıyım diye söylemiyorum ama Konya/Bozkır bir tane k.rt bulamazsınız adım attırmazlar zaten..
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
En Çok Türkçünün Bulunduğu Şehir 1 kişi bile olsa gerçek TÜRKÇÜNÜN bulunduğu şehirdir. Unutmayın!. Bir TÜRK Dünyaya bedeldir.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Atsız Ata'nın dediği gibi ''Türkçü olmak kolay değildir.Her önüne gelen Türkçü olamayacağı gibi her Türkçüyüm diyende Türkçü olamaz.Bu yol çileli bir yoldur yoldaş yufka yüreklilerle aşılmaz.İlini yurdunu bırakıp gitmek ne demek?ozaman hepimiz Altayların yüksek doruklarına çıkalım en safı bulmak için yada Ötüken ormanlarına gidelim.Unutma ki, Türk asla kaçmayandır.Atası ÇİÇİ olan bir bozkurt asla kaçmaz......
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yozgat yıllar yılı milliyetçiliğiyle bilinen bir şehir olsa da çoğu çapulcu ülkücüdür ne yazık ki. Bilgi olsun.
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkü beğ abi onalar bu sitenin valığını dahi bilmiyolardır ah bilseler ülkücü demiyecekler kendilerine yani ben bunun canlı örneğiyim :D
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Böyle bir konunun anket şeklinde açılması daha yararlı ve faydalı olacaktır.
Türkçülüğün yoğun olarak faliyet gösterdiği şehirler veya Türkçülerin çok olduğu şehir tahminimce, Ege bölgesindedir!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|