![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler kandaşlarım.Yeniden aranızdayım.
Değerli Otağ Yöneticilerim
Bana bir süre ceza verdiniz ve otağ'dan uzaklaştırdınız.Ben neden bu cezayı aldığımı bilmek isterim sakıncası yoksa.Belki bilmeyerek kurallara uymayan bir tavır sergilemişimdir.Yinede kurallar konusunda bu kadar katı ve titiz olmanızın çok doğru bir tutum olduğunu düşünüyorum.Elbetteki henüz sanal ortamdayız.Tahmin edebiliyorum ne tür saçma sapan insanlarla karşılaşıyosunuzdur forumda.Fakat yeniden bilmenizi isterim ki hatalarımla doğrularımla TÜRK'LÜĞE VE TÜRKÇÜ'LÜĞE bir şekilde daha fazla hizmet edebilmek ve eksik kalan yanlarımı tamamlamak için nızdayım.Ayrıca sizlerle birlikte olmak ve beraber hareket etmek bana daha büyük bir güç ve hırs vermekte. Cevabınızı bekliyorum. Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağ kurallarını ihlal ettin. Hakaret sözcüğü içeren ileti ekledin. Bu zamanda hakaret ettiğin kişi hain de olsa o kişiye hain diyemiyorsun. Biz de yasalara uyacağız. Günü geldiğinde de, dilimizle yapamadığımızı ellerimizle yapacağız. Sizleri defalarca uyarıyoruz. Bu soruyu e-posta ile de sorabilirdin.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Uyarı için sağolun.Yazdıklarımdan nerde hata yaptığımı buldum ve size hak verdim.Daha dikkatli olmak geregir haklısınız.
Esenlikler dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aranızdayım. , Esenlikler , kandaşlarım.yeniden |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|