![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türük Çerisi
|
Çok sağolun andam...
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
http://www.originofnations.org/McNai...s/Cephalic.jpg
Şöyle birşey buldum, brakisefal kafatasını ayırt etmek için yararlı olabilir. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende Bugün Saçımı 3 Numara Yaptım, Turan Çıkıntımın Olduğunu Fark Ettim Çok Mutlu Oldum :)
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geçenlerde bir kaza yapmıştım.Kafamın filmleri çekildi.Röntgen görüntüsünün resmini çektim.Buda benim kafatasım
![]() |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
bende gereçkden bayaaa bi çıkmış biliyordum bunu önceden ancak türkelrle karışım göstermiş bazı kürtlerde bile var.
romanlardada olabiliyo. göz yapısı ve tipde belli debiliyo ama turan kemiği kadar değil. anlıyabiliyorum geçrekden. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Şimdi senin görevin -eğer kabul edersen- Turan çıkıntına yakışır cümleler kurman ve dilbilgisi kurallarına uyman. Bir Türkçü Türkçeyi iyi kullanmalıdır.
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Sanırım oldukça önemli dehşet bir kaza geçirmişsiniz.. Çünkü çekilen kafatası grafisinde " zigomatik" dediğimiz elmacık kemikleri ile "mandibula" dediğimiz çene kemiğinin , burun kemiğinin önemli bir bölümü yok... Hatta "occipital" dediğimiz kafatası arkası kemiğinde çok önemli bir defekt mevcut.. Hakikaten bu şekilde kaza geçiren birisinin yaşaması mucize.. Tekrar geçmiş olsun. |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçe yazım kurallarını hiçe sayan msn ağzıyla yazılmış bir ileti daha eklersen otağdan uzaklaştırılacaksın.
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Kök Böri
|
bende çok sevindim bende Kırım Türküyüm çünkü.Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Merhabalar Türk arkadaşlarım...
Otağıya yeni üye oldum ve ik girdiğim konu bu oldu. 4 Yıldır uzun bir emekle kendi soy ağacımı çıkarttım. Bunu yapmamın nedeni bende Turan çıkıntısı olmaması ama Türk olmamaktansa ölmeyi tercih etmem hatta ergenliğimde Türkçülükle yeni tanıştığımda bir dönem bu çıkıntıya sahip olmadığımdan dolayı büyük bunalıma girmiştim ve kimse beni anlamamıştı. Uzun lafın kısası hatırı sayılır bir süredir antropolojiyle ilgileniyorum. Bir dönem fazla kilolu olmamdan bu çıkıntının belli olmadığını düşündüm. Ama şu an soyumun bilgisine ulaştığımdan memnunum. Büyükbabam selanik göçmeni olup aslı Yörüktür. Babaannem Manav Türkü'dür. Anne tarafımın Varna göçmeni oluşundan ötürü sıkıntı çektim bu bilgisel süreçte. Ama dedemin fotosuyla karşılaşınca içim rahatladı. Rahmetli sarı saçlı mavi gözlüydü. Ama gözleri çekikti ve Yüce Türk ordusuna 4 yıl hizmet etmiş bir süvarı onbaşısıydı(Ayrıca bu taraftan Anneannem Fevzi Çakmak'ın kuzenin kızı olur). Bir başka başlıkta bir kişi balkan göçmenlerinin slav kanında olduğunu söylemiş. O kişiye cevabımı hem Türk yüreğimle hem de bileğimle verebilirm. Ana tarafımdan olan Türk soydaşlarım bulgarın ve sırpın baskısından Türk oldukları için kaçtılar "kucaklanmadılar" ve benim gibi Turan çıkıntısı olmayan arkadaşlara söylüyorum soylarını araştırsınlar. Benim vicdanım şu an çok rahat ama o itin o başlıkta attığı mesaja deli oldum (zaten kovulmuş). Ben bu araştırmanın sonunda intiharı göze aldım. Zira Türk değilsem ölürdüm daha iyiydi !! Ben bugünlerde yüce ordumuza hizmet edebilmek için okulumu bitirip kilom müsait olmasa dahi yalvararak hizmet etmeyi göze aldım. Tengri Türk'ü korusun!!! Y.N: Hakaret yok! |
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kandaş bu çıkıntının her Türkte olması şart değildir. Bu çıkıntıya sahip olmayan Türk olabileceği gibi bu çıkıntıya sahip olan ancak Türk olmayan insanlar da mevcuttur. Yine de Türklerin en az yüzde yetmişinde bulunur. Bazı çıkıntılar doğum sırasında eğer bebeğin kafası sıkışmışsa kaybolabilmektedir. Hatta bebeğin yatırılma şekli dahi çıkıntının oluşmasını etkilemektedir. Kısacası bence fazla takma bu konuyu. Bence farklı ırksal özelliklerine bak. Mesela baş, göz, burun, deri, sakal yapını yazarsan bence senin hakkında daha kolay yargıya varabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Avşarlı kandaşım...
Tenim beyaz. Bıyıklarım seyrek sadece çenede bir yoğunluk var sakal açısından. Kafatası ölçümü almadım ama bi ara almayı düşünüyorum. Kaşlarım bir k.rt gibi değil. Tenim hiçbir zaman bir k.rt gibi sivilceli olmadı (yazılan derin bilgilere dayanarak söylüyorum) ergenliğimde bile...Gözlerim ufak hatta dikkatli baklırısa bir çekiklik de görüne bilir (dedemin kanı sağolsun). Avşarlı kandaşın bak sırf sen istedin diye gittim yarım saattir aynaya baktım öyle yazdım |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
[quote=atsızcıhan06;93391]Geçenlerde bir kaza yapmıştım.Kafamın filmleri çekildi.Röntgen görüntüsünün resmini çektim.Buda benim kafatasım
![]() Geçmiş olsun kardeşim.Kaza bayağı ciddi imiş.Özellikle üst yirmi yaş dişin bayağı hasar görmüş ve kırılmış.Öndişlerde kırılma varmı? Bayağıda ortodontik problemlerin varmış.Umarım hepisini atlatmışsındır.Filmi biraz daha net basarsan sana daha detaylı bilgi verebilirim.Sevgilerimle.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çıkıntısı , mıdır? , turan , var |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|