![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Etnik Harita?
Aramızda çok bilgili kandaşlar var. Ele ele verip ülkemizin il il, ilçe-ilçe, köy-köy etnik yapısını ortaya çıkaramaz mıyız? Ben de birkaç İç Anadolu ili konusunda (köylere kadar) katkı sağlayabilirim. Nasıl bir çalışma olabilir?.:
Mesela Ankara'yı ilçelere ve ilçeleri de köylere ayırarak mevcut Türk boylarınının yaşadıkları yerlere göre belirttikten sonra ayrıca kürtlerin yaşadığı bölgelere de değinilebilir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Güzel olur ancak bu detaylı çalışma için emek,zaman,bilgi ve çaba gereklidir..
Bilgili olan büyüklerimizin ilgilenmesi daha doğru olacaktır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
1927 Nüfus Sayımına Göre İç Anadolu'daki Kürtler ve Yaşadıkları Yerler
ANKARA Bala: 2251 Haymana: 7112 Kalecik: 306 Keskin: 16 Polatlı: 203 ÇORUM Hüseynabat: 260 Iskilip: 851 Mecitözü: 3054 Osmancık: 19 Sungurlu: 300 KIRŞEHIR Avanos (Şu an Nevşehir'e bağlı): 40 Mecidiye (Çiçekdağı): 2827 Mucur: 3 KONYA Akşehir: 71 Beyşehir: 9 Cihanbeyli: 8058 Çumra: 69 Ereğli: 59 Ilgın: 11 Karaman: 91 Saideli: 209 Seydişehir: 1 Sultaniye: 47 Ankara:102 Kürt Köyü, Konya: 75 Kürt Köyü, Kırşehir: 53 Kürt Köyü, Aksaray: 39 Kürt Köyü, Kayseri: 23 Kürt Köyü. Ankara'da Haymana, Konya'da Cihanbeyli, Çorum'da Mecitözü ve Kırşehir'de Çiçekdağı ilçeleri kürtlerin en fazla istila ettikleri yerlerdir. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Erkin ve Türk
|
evet biliyorum balanın %90 nı kürt geri kalanı da çerkez içimize kadar girdiler köpek soyları.
Irkdaşım senden bir şey rica edebilirmiyim Sivas'ın ilçeleri hakkında bilgin var mı
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
adi mahluklar bit gibi cikiyor her yerden.
bu arada etnik bir harita düsüncesi cok güzel.fakat emek isteyen bir i$.umarim basarili olursunuz. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
abi ben elimden geleni yaparım bunların çoğunlukta oldukları yerleri karantinaya almalı ve gerkeen yapılmalı...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sivas ve ilçeleri
Kandaşım kendi ilim olduğu için araştırmıştım İmranlı hafik kangalda hanzolar var....
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
değerli otağ yöneticisi büyüklerim den bir şey öğrenmek istiyorum bu poşalar kimdir nerede yaşarlar sanırım bunlari diğer çingenelerden ayıran özellikleri sarışın açık tenli olmasi imiş bunlar hakkında bilgisi olan varmı ırkımız üzerinde ne gibi tehlike oluşturabilirler sabetaycılık kürtçülük zazacılık mohticilik çerkezcilik boşnakçılık derken birde poşacılık tehlikesi olabilirmi siz değerli büyüklerimden bilgi edinmek istiyorum bu konu hakkında
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
bir ricam daha olabirimi değerli otağ yöneticisi büyüklerimden hangi popüler sanatçılar Türk hangileri gayri Türk bir liste yapabilirmisiniz bunlari tanimak için
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| etnik , harita? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|