![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kurtuluş Savaşı'ndan gerçek görüntüler! (HERKES İZLEMELİ!)
Genelkurmay Baskanligi film ve foto arsivinden kaynaklanarak yapilmis Kurtulus Savasi hakkinda bir klip. Izlerken tuylerim diken diken oldu. Benligini unutmus, Dogu ve Bati ozentisi genclere bu videoyu izletmek lazim. Ayrica Turk kadininin kanindan gelen asaletle Dunya'nin en ustun kadini oldugunu videoda birkez daha gormus oluyoruz. Yuce Tanri biz rahat edelim diye hayatlarini veren, sehit olan ninelerimizin ve dedelerimizin mekanlarini Tanri Dagi etsin.
http://rapidshare.de/files/7684450/K...avasi.rar.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
kandaşım çok teşekkürler, bu görüntüleri tv de görememiştim, şimdi izledim ve çok duygulandım. Bir kere daha gurur duydum atalarımla... Kesinlikle her Türk evladı izlemeli bu video yu.
saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım,tv de izleyememiştim,sağol varol,izlerken ne kadar güçlü olduğumuzu hissettim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
gücümüzü tüylerim ürpererek bir kez daha hissettim.işte türkün gücü...teşekkürler soydaşım.bu videoyu bizlerle paylaştığın için!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK KADININ YİĞİTLİĞİNİ TÜM DÜNYAYA HAYKIRAN BELGEDİR BU GÖRÜNTÜLER.HER TÜRK İZLEMELİDİR.
KADINLARIMIZI PEÇEYE BÜRÜYÜP ASOSYALLEŞTİREN ARAPÇI YOBAZLAR DAHA DİKKATLİ İZLESİNLER |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Görüntülü süreyi izlemek isterdim malesef köprü silinmiş, tekrar yinelenebilinir mi? Esen kalınız.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
link kırık yenilenirse sevinirim
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
link kırık sevgili ırkdaşım. yenilersen sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (herkes , gerçek , görüntüler! , kurtuluş , savaşı'ndan , İzlemelİ!) |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|