Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Uluları > Soylu Türk Katunu

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.11.2007, 05:09   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
tugrul adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bu vatanı bu milleti sevdikten sonra(kürd hariç)herkes benim dostumdur.yeterki gerektiğinde bu vatan için ölebilsin.TÜRK lüğün gereklerini yapsın düşüncesi TÜRK olsun yeter...
Yalnız buradaki Bozkurtlar, ırkçıdır. Yani biz Türk ırkının diğer tüm insanlardan daha üstün olduğuna inanırız, çünkü Tanrı böyle yaratmıştır bizi! Yazınızda bu vatanı sevdikten sonra sorun yok herkes Türk'tür,dostumdur, k.rtler hariç demişsiniz. Neden k.rtler hariç? İt sürüsü gibi çoğalıp isyan ettikleri için mi? Emin olun çerkes, laz gibi azınlıklar da fırsatını bulsun, isyan edeceklerdir. Şu an isyan etmemelerinin sebebi Türk gibi düşündüklerinden değil, fırsatını bulamadıklarındandır. Türk ırkından olmayan Türk gibi düşünemez! Çünkü Türklük, doğuştandır, sonradan kazanılan bir sıfat değildir! Sizin gibilerin de yeri burası değildir! Sanırım bir ülkücü forumundan k.rtleri sevmediğiniz için atıldınız, burayı da ülkücülerden k.rt düşmanı olmaları ile ayrılan ülkücümsü bir forum sandınız...Ait olduğunuz yer burası değil!
Ne sevgili yanında, ne baba ocağında!
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.11.2007, 06:50   #17 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 28
Alıntı:
Tolunay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yalnız buradaki Bozkurtlar, ırkçıdır. Yani biz Türk ırkının diğer tüm insanlardan daha üstün olduğuna inanırız, çünkü Tanrı böyle yaratmıştır bizi! Yazınızda bu vatanı sevdikten sonra sorun yok herkes Türk'tür,dostumdur, k.rtler hariç demişsiniz. Neden k.rtler hariç? İt sürüsü gibi çoğalıp isyan ettikleri için mi? Emin olun çerkes, laz gibi azınlıklar da fırsatını bulsun, isyan edeceklerdir. Şu an isyan etmemelerinin sebebi Türk gibi düşündüklerinden değil, fırsatını bulamadıklarındandır. Türk ırkından olmayan Türk gibi düşünemez! Çünkü Türklük, doğuştandır, sonradan kazanılan bir sıfat değildir! Sizin gibilerin de yeri burası değildir! Sanırım bir ülkücü forumundan k.rtleri sevmediğiniz için atıldınız, burayı da ülkücülerden k.rt düşmanı olmaları ile ayrılan ülkücümsü bir forum sandınız...Ait olduğunuz yer burası değil!
2 oldu yazımı kendine göre yorumluyorsun tolunay..ben TÜRK lük dışında hiçbir ırkı savunmadım.şayet bu vatanda yaşıyorlarsa TÜRK gibi yaşasınlar dedim. TÜRK OLUNMAZ TÜRK DOĞULUR..(ayrıca kişilğim hakkında yorum yapcaksan önce beni tanımalısın,hala aynı düşüncelere sahip olursan haklısındır..)
Kuralları Sevmem Ama Yersiz Yere Çiğnediğim Görülmemiştir,
Kinci Değilim Ama Unutmam.
Şefkat Gösteririm Ama Şımartmam,
Dalga Geçerim Ama Kırmam,
Ciddiye Alırım Ama Kapılmam,
Huzur Veririm Ama Söz Vermem,
Sahip Olurum Ama AİT Olmam...
tugrul Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.11.2007, 10:01   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Alıntı:
tugrul adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
2 oldu yazımı kendine göre yorumluyorsun tolunay..ben TÜRK lük dışında hiçbir ırkı savunmadım.şayet bu vatanda yaşıyorlarsa TÜRK gibi yaşasınlar dedim. TÜRK OLUNMAZ TÜRK DOĞULUR..(ayrıca kişilğim hakkında yorum yapcaksan önce beni tanımalısın,hala aynı düşüncelere sahip olursan haklısındır..)
Umarım bu iletimi de okursun... 2 kez yazdıkların hakkında yorum yaptım, evet... Bak şimdi 3.sünü yapıyorum... Bu vatanda yaşasın ya da yaşamasın, Türk ırkından olmayan hiç kimse Türk gibi yaşayamaz... Tekrar ediyorum, Türklük sonradan kazanılan bir sıfat değil, doğuştan gelen bir üstünlüktür! Bunu o küçük beyinlerinizine sokun!!! Sokun da onu bunu Türklüğe yamamaya çalışmayın!!! Kişiliğin hakkında yorum yapmak için de seni yüz yüze tanımam gerekmiyor, yazdıklarından nasıl biri olduğun anlaşılıyor zaten... Otağ yöneticilerimiz de ne olduğunu anlayıp rumuzunun altına gerekenleri yazmışlar zaten, bunun üzerine söz söylemeye de gerek yok...
Ne sevgili yanında, ne baba ocağında!
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bir , bozkurt , hepinize , yeter!

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler