![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
soysuz basın bunuda yazın.
arkadaşlar öncelikle selamlar. Sitenizi soysuz basın sayesinde buldum. Öncelikle yiğit duruşunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu soysuz basının soysuz piçleri pkk sitelerini görmezden gelir ama milliyetçi sitelerin kapanmasını isterler. Çünkü basın=pkk dır. Basın=piçliktir. Basın=fuhuştur. Basın=vatan millet düşmanlığıdır. Ve sizlerde bu soysuz basını ve yoldaşları olan kürtlerin gerçek yüzünü millete gösterdiğiniz ve tekerlerine çomak soktuğunuz için zorlarına gidiyor. Bu basındaki köpekler hiç bir milliyetçi siteden katil çıkmayacağını bilmelerine rağmen milliyetçilere kin kusmak için pis gazetelerinde vatanın yiğit evlatlarını hedef gösteriyorlar.
Son olararak diyorum ki pkk sitelerini görmezden gelip vatanın gercek sahibi olan gençleri devletle karşı karşıya getirmeye çalışan ve köpekçe namerçe piççe ağlayan tüm basın mensuplarının allah belasını versin. Bundan önce bir gazeteci öldürüldüğünde üzülürdüm ama bundan böyle ne zaman bir gazeteci gebertilse o gün kutlama yapmazsam şerefsizim. Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanridagli aramiza hosgeldin soydasim..! kani bozuk basinin sayesinde bakin birbirimizi tanidik. tarihi biz yazdik yani Türkler. bizi dunya durduramadi kici kirik medyami durduracak? medyada böyle yanli saldiri yaparsa karsiligini alacaktir, bundan sonra ruzgar eken firtina bicecektir..!
Tanri Türkü koruyacaktir ..!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hiç kuşkusuz hıyartı Türkçüler öldürmedi. Hıyart işine gelince ermeni ırkçısı işine gelince solcu hümanist söylemler kullanan korkak ezik büzük birisidir.Bu adamı şu sıralar öldürmenin çok da yararı yok.Hıyartın gebermesinin tek yararı var o da Türk düşmanlarının deşifre olması.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|