![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
TÜRKİYEMSPOR
Almanya 4. Ligi’nde yer alan Türkiyemspor, 3. Lig’e yükseldi.Almanya 4. Ligi’nde yer alan Türkiyemspor, Lichterfelde takımını 4-2 yenerek, 3. Lig’e yükseldi. Berlin’deki Katzbach Stadı’nda oynanan karşılaşmada Türkiyemspor adına 3 gol atan Fatih Yiğituşağı maçın yıldızı oldu.
Türkiyemspor almanyada göğsümüzü kabarttı.Umarım bu başarıları yükselerek devam eder.Türk takımlarının böyle başarılar alması beni çok mutlu ediyor.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Almanya liglerinde böyle bir takım olduğunu bilmiyordum.
Gerçekten güzel bir haber.Elinize sağlık...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Benim bildigim kadariyla, almanyada yabanci takimlar sadece, 3. üncü lige kadar yükselebiliyorlar.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşım öyle birşey yok, bir zamanlar Türkiyemspor 2.lige kadar çıkmış sonra maddi sıkıntılardan dolayı 4.lige düşmüş. (duyduğuma göre)şu an almanyadaki Türk işadamlarının desteğiyle yeniden yükselişe geçmiş ve başarılarla yoluna devam ediyor.
|
![]() |
| Etiketler |
| tÜrkİyemspor |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|