![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
96 | 32.99% |
| Fenerbahçe |
|
74 | 25.43% |
| Besiktaş |
|
54 | 18.56% |
| Trabzonspor |
|
23 | 7.90% |
| Ankaragücü |
|
8 | 2.75% |
| Samsunspor |
|
2 | 0.69% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.34% |
| Göztepe |
|
8 | 2.75% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
3 | 1.03% |
| Bursaspor |
|
10 | 3.44% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.34% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.34% |
| Kocaelispor |
|
1 | 0.34% |
| Sivasspor |
|
4 | 1.37% |
| Altay |
|
2 | 0.69% |
| Rizespor |
|
0 | 0% |
| Eskişehirspor |
|
1 | 0.34% |
| Hacettepe |
|
0 | 0% |
| Antalyaspor |
|
0 | 0% |
| Karşıyaka |
|
2 | 0.69% |
| Katılımcı sayısı: 291. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#166 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Sivasspor
![]() |
|
|
|
|
|
#167 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Tabiki Ankaragücü.Yazık Sivas'a üzüldüm bugün elendi.Ama teknik direktörü kolpa.
|
|
|
|
|
|
#168 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Sizlere değişik gibi gelebilir ama ben otağımızı fark ettikten sonra milli duyguların bin kat daha arttı.Nedense artık gönül verdğim takıma daha az destek veriyormuşsum gibi geldi.
|
|
|
#169 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Galasaraylıyım ama herhangi bir Türk takımının yabancı bir ülkeyle maçı olursa Türk takımını tutarım.....
|
|
|
#170 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Ancak bu ; hiç bir zaman "fanatizm" boyutunda olmamalıdır. TÜRKÇÜ için ; en başta gelen IRKÇILIK'tır , ATATÜRKÇÜLÜK'tür. Başka hiç bir konu TÜRKÇÜ'lüğün önüne geçemez. TÜRKÇÜ ; bir spor takımının fanatiği olamaz , olmamalıdır. Hele hele ATATÜRK , ATSIZ ATA gibi bütün TÜRK IRKINA mal olmuş ulvi şahsiyetleri , herhangi bir spor takımına mal etmek veyahutta kendi taraftarı olduğu spor takımını bütün TÜRK IRKININ temsilcisi gibi göstermek ; çok büyük bir hatadır. |
|
|
|
|
|
|
#171 (İleti Bağlantısı) |
|
|
KARAGÜMRÜK!
Başka sevdalara "kapalı"yız! Yaşamak sevmekse eğer seni,biz hiç ölmedik 1926'dan beri... |
|
|
|
|
|
#172 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ne anne baba sevgisi,
Ne evdeş, ne çocuk, Gönlümde yer eden TÜRK' lüktür, Ondan sonra Beşiktaş. Irkım herşeyin üstündedir ama Beşiktaşlı olmaklada ayrı bir ayrıcalığa daha sahip olunduğu kesindir. Bütün ırktaşlarımın bu ayrıcalığı yaşaması ne güzel olur.:)
|
|
|
|
#173 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Oooo Asena abla,bakıyorum beste de biliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#174 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Benim bildiğim kadarıyla : 'Alemin gözü yaşlı, Karagümrük Beşiktaş'lıdır.'
|
|
|
#175 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Trabzonspor
|
|
|
|
|
|
#176 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler,
Irktaşlarım ben oyumu kullanırken Adanaspor seçeneği yoktu bunu belirtmiş ve oyumu Galatasaray'a vermiştim... Sn. Gök Yeleli Bozkurt sağolsun Adanaspor'u seçeneklere eklemiş. Şimdi onu seçmek istiyorum fakat oyunuzu kullanmışsınız diyor... Anket ayarlarında oyu değiştirme seçeneği var ise bunu seçerek takımımı değiştirmeme yardımcı olursanız çok sevinirim... |
|
|
|
|
|
#177 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Fenerbahçeliyim , Grup CK taraftarıyım grubumuzun Atsız Atanın mısralarıyla hazırlanan pankartları vardır. Ayrıca tarih Galatasarayın uefa şampiyonluğunu yazar , tebrikler ; ancak sizin o kupada mücadele ederken kaleciniz , orta sahanız , hatta size son penaltıyla zaferi getiren topçunuz TÜRK müydü ? Tarih Fenerin Türk futbolcularla başarısını yazmıyorsa başka hiçbir takımın başarısını yazamaz . Bu düşünceye katılmak imkansız . Esen Kalın ... |
|
|
|
|
|
|
#178 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ne yazık ki tarih tamamı Türk futbolculardan kurulu bir takımımızın başarısını yazmadı bugüne kadar, ben şahsen günümüz futbol şartlarında da bu olasılığın olacağını sanmıyorum. Bir Fenerbahçeli olarak sırf takımın işine yarasın diye ıvır kıvır tiplerin Türk pasaportuna kavuşturulmasına bende şiddetle karşıyım, alıntı yaptığın yazıyı anlamamışsın orada takımda oynatılacak yabancı futbolcular değil devşirilip Türk yapılan futbolcular eleştiriliyor, bunu yapan F.B. olsun B.J.K olsun G.S. olsun her Türkçünün de eleştirmesi gerekir, para verip yabancı oynatmak başka yabancıya Türk demeye kalkmak başka, üç kuruş para için bizim vatandaşlığımıza geçen adam benim sadece nefretimi hakeder, kendi milliyetini koruyarak bize hizmet eden adama saygım olur hiç değilse.
|
|
|
|
#179 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İşte böyle. Madem fanatiklik yaptın, ben de sana anlayacağın dilden cevap verdim. Afedersin, sen yaşın itibarıyla daha Türkiye Kupası görmemiştin değil mi? Kıskanma ne olur, Gürcü Aziz'i yollayıp, alt yapından Türk futbolcular yetiştir inan F7'in de olur.
|
|
|
|
#180 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
Senin gibi dangalağı tanımlayacak sözcük henüz Türkçe'de yok. Ulan öküz aleyhisselam bahsettiğin kadroda Taffarel, Popescu ve Hagi'den başka yabancı var mıydı? Senin Türk (!) Fenerbahçe'nde Edu, Deivid, Kezman, Alex, Aurelio, Lugano, Maldonado, Vederson, Volkan, Uğur, Önder oynadı. Hangisi daha Türk uğru soyu? Bu arada Antalyaspor taraftarıyım, ankette böyle bir seçenek göremedim.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| futbol , Hangi , kandaşlarımız , otağdaki , takımını , tutuyor? |
| Bu konuyu şu anda toplam 2 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|