Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Spor (Genel)

Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler

Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var?
Galatasaray 95 33.33%
Fenerbahçe 72 25.26%
Besiktaş 53 18.60%
Trabzonspor 23 8.07%
Ankaragücü 8 2.81%
Samsunspor 2 0.70%
Denizlispor 1 0.35%
Göztepe 8 2.81%
Mersin İdman Yurdu 3 1.05%
Bursaspor 9 3.16%
Gaziantepspor 1 0.35%
Adanaspor 1 0.35%
Kocaelispor 1 0.35%
Sivasspor 4 1.40%
Altay 1 0.35%
Rizespor 0 0%
Eskişehirspor 1 0.35%
Hacettepe 0 0%
Antalyaspor 0 0%
Karşıyaka 2 0.70%
Katılımcı sayısı: 285. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.08.2008, 00:47   #181 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,084
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Goktupulgan öküz, o belli adam sapla samanı karıştırıyor bende yabancı futbolcuların devşirilip Türk statüsünde oynatılmasına, bu dangalaklara Türk pasaportu verilmesine karşıyım ama bu ayrı yabancı futbolcu oynatmak ayrı, Fenerbahçede yabancı futbolcu varda diğer takımlar da yokmu Fenerbahçenin Türklüğü tartışılıyor, bugün kaç yabancısı olursa olsun kim yönetirse yönetsin Fenerbahçe Türktür, diğer takımlardan fazla olmadığı kadar eksikte değildir.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 01:11   #182 (İleti Bağlantısı)
Atsız'ın Kılıcı

Yürekli-kam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
En büyük GALATASARAY
Nedeni; içinde yabancılar da olsa TÜRK'ÜN gücünü avrupaya göstermiştir.

Genç Türkçülerden selam söyle KürŞad'a...
Yürekli-kam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 02:53   #183 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Forza Zonguldakspor bir öldük bin dirilecez bekle bizi profesyonel ligler tekrar geri dönecez :)
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 03:09   #184 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,345
Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Goktupulgan öküz, o belli adam sapla samanı karıştırıyor bende yabancı futbolcuların devşirilip Türk statüsünde oynatılmasına, bu dangalaklara Türk pasaportu verilmesine karşıyım ama bu ayrı yabancı futbolcu oynatmak ayrı, Fenerbahçede yabancı futbolcu varda diğer takımlar da yokmu Fenerbahçenin Türklüğü tartışılıyor, bugün kaç yabancısı olursa olsun kim yönetirse yönetsin Fenerbahçe Türktür, diğer takımlardan fazla olmadığı kadar eksikte değildir.
Arslan sen de fanatikliği bırak. Yabancı futbolcu sayısının artması için Fenerbahçe'den başka ağlayan ve hatta bunun için Federasyon Başkanı'na savaş açan bir kulüp yoktu.
Alt 10.08.2008, 05:12   #185 (İleti Bağlantısı)
Devşirme olduğu için atılmıştır

İletiler: 16
İstanbul saltanatını altı kez yıktık, bu sene yine yıkacağız.

Delibalta Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 05:17   #186 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Berkin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 43
Başkanından futbolcu kadrosuna kadar neredeyse Türk'ün olmadığı bir takımı gerçek Türkçüler tutmaz.

Sayın GökYeleli Bozkurt. İletilerinin hemen hemen hepsini Türklük hakkında öğrenmeye aç bir insan gibi okuyorum. Bilgilerine büyük bir takdir duyuyorum. Helal olsun, keşke hepimiz bu kadar bilgili olabilsek diye düşünüyorum. Fakat bu yazdığın cümle sanki biraz ağır olmuş. Kızabilirsin belki bana ama İşi bu duruma getirirsek hiç bir Türk'ün ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş'ı tutması gererkir. Ve arkadaşlar lütfen klüpleri sadece futbol takımıymış gibi düşünmeyelim. Nasılki ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray engelli basketbol takımının avrupa şampiyonu olduğu vakit bir Türk takımının Avrupada Ülkemizi başarıyla temsil ettiği için seviniyorsam, hepimizin Türk takımlarının her branşındaki galibiyetinden sonra birlikte sevinmeliyiz. Çünkü Avrupa da en başarılı takımımız olan Galatasaray Uefa ve Süper kupayı aldığı vakit, sadece Galatasaray değil bir Türk takımı Uefa Kupasını yada süper kupayı aldı diye düşündüm hep. Umarım tüm arkadaşlar da o şekilde düşünüyorlardır.
Berkin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 08:21   #187 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
berkin adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Başkanından futbolcu kadrosuna kadar neredeyse Türk'ün olmadığı bir takımı gerçek Türkçüler tutmaz.

Sayın GökYeleli Bozkurt. İletilerinin hemen hemen hepsini Türklük hakkında öğrenmeye aç bir insan gibi okuyorum. Bilgilerine büyük bir takdir duyuyorum. Helal olsun, keşke hepimiz bu kadar bilgili olabilsek diye düşünüyorum. Fakat bu yazdığın cümle sanki biraz ağır olmuş. Kızabilirsin belki bana ama İşi bu duruma getirirsek hiç bir Türk'ün ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş'ı tutması gererkir. Ve arkadaşlar lütfen klüpleri sadece futbol takımıymış gibi düşünmeyelim. Nasılki ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray engelli basketbol takımının avrupa şampiyonu olduğu vakit bir Türk takımının Avrupada Ülkemizi başarıyla temsil ettiği için seviniyorsam, hepimizin Türk takımlarının her branşındaki galibiyetinden sonra birlikte sevinmeliyiz. Çünkü Avrupa da en başarılı takımımız olan Galatasaray Uefa ve Süper kupayı aldığı vakit, sadece Galatasaray değil bir Türk takımı Uefa Kupasını yada süper kupayı aldı diye düşündüm hep. Umarım tüm arkadaşlar da o şekilde düşünüyorlardır.
Kardeşim,

Alıntı:
Bu cümleyi, söz konusu sebepten ötürü Türkçüler tuttukları takımları bıraksınlar veya hiç takım tutmasınlar anlamında yazmadım. En azından kızdığımız sebepler var oldukça, bir Türkçünün hararetle fanatiklik yapmaması ve yanlışları görmezden gelmemesi, Türkçüye yakışandır. Samimi olarak söyleyeyim: Galatasaray'da da bu kadar yabancı oynamasını istemiyorum. Çünkü takımın yarısı yabancı olunca, o takım başarılı olsa da bana tat vermez. İki, bilmedin üç yabancının serbest bırakılmasını hadi anlarım. Ama ben üzüleceksem de, sevineceksem de, Türk'le olmalı.
Alt 10.08.2008, 08:29   #188 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Delibalta adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İstanbul saltanatını altı kez yıktık, bu sene yine yıkacağız.

Bari fanatikliğini zenci futbolcunuzun resmini eklemeden yap..
Alt 10.08.2008, 11:32   #189 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogedei Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 142
GALATASARAY!!! Tek sözüm bu.
Ogedei Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 11:33   #190 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,084
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arslan sen de fanatikliği bırak. Yabancı futbolcu sayısının artması için Fenerbahçe'den başka ağlayan ve hatta bunun için Federasyon Başkanı'na savaş açan bir kulüp yoktu.
Ben fanatik olmamak için elimden geleni yapıyorum ama ağır tahrik vardı ağabey :)

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 11:40   #191 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Alıntı:
mogol71 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Mersin idmanyurdunu severim tuttugum sevdigim takimdi mersinde barindaigim icin ama kirikkalespor ve besiktasliyim ama asla fanatik olmam ben Türkcülügün fanatigiyim.

Y.N: İmla kurallarına dikkat et.
MaviAteŞeytan :)
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 13:01   #192 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fenerbahçe'nin Türk takımı olmadığını söyleyen yok. Türk olmak için sadece kan yeterli oluyor olsaydı bugün Cengiz Çandar en büyük Türkçülerden biri olurdu.
Türkçülük aynı zamanda bir duruş, bir eylem gerektirdiğine göre takımların ongunları üzerinde bulunan Türk Bayrağı Türk takımı olarak sayılmaları için yeterliyse al sana en Türk futbol takımı:

Kadrosundaki ruslara bakarsan ne kadar Türk olduklarını görürsün!

Ben devşirmelere olduğu kadar yabancı futbolcuya, teknik adama da karşıyım.

70 milyonluk ülkedeki lisanslı futbolcu sayısı Hollanda'dakinden daha azdır.

Neden Athletico Bilbao kadar gururlu olamıyor takımların başkanları?

Son olarak Türkçü duruş için bir örnek:

ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 13:05   #193 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
Alıntı:
KKubilay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Forza Zonguldakspor bir öldük bin dirilecez bekle bizi profesyonel ligler tekrar geri dönecez :)
Zonguldakspor italya liginde mi oynuyor yoksa senin ikametgahın italya'da mı?

Forza:haydi, ileri..italyanca..
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 13:19   #194 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kara Ozan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34

Sayın bakalım kaç tanesi hangi takımdan?

Aşağıdaki listeyi bir zahmet sayıverin, hangi takım kaç futbolcu vermiş dünya 3.sü olan kadroya.

Hangi oyuncular hangi takımın alt yapısından yetişmiş?

Kara Ozan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 14:34   #195 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 479
Alıntı:
Göktupulgan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fenerbahçeliyim , Grup CK taraftarıyım grubumuzun Atsız Atanın mısralarıyla hazırlanan pankartları vardır.

Ayrıca tarih Galatasarayın uefa şampiyonluğunu yazar , tebrikler ; ancak
sizin o kupada mücadele ederken kaleciniz , orta sahanız , hatta size son penaltıyla zaferi getiren topçunuz TÜRK müydü ?

Tarih Fenerin Türk futbolcularla başarısını yazmıyorsa başka hiçbir takımın başarısını yazamaz . Bu düşünceye katılmak imkansız .

Esen Kalın ...
4-5 yaşlarında Fenerbahçe marşlarını ezbere bilirdim. 6 yaşımda abimle Fenerbahçe'nin Ankara'da yaptığı bütün karşılaşmalarına gitmeye başladım. Yedekleriyle beraber futbolcularının forma numaralarıyla bilirdim. Hatta yenilince ağladığımı bilirim. Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Galatasaraylı can arkadaşımla kaç gün konuşmadım. Özetle sonradan taraftar vs. değil özde koyu Fenerbahçeliyim. Ama hala da gönlümde yeri ayrıdır.

Şimdi Fenerbahçe MTK'yı elemiş. Gollerine bile bakmadım. Otağmızda sayfa açıldı bir harf yazmadım. AKP kapatılmamış aynı gün Fenerbahçe MTK'yı yenmiş. Keşke 30-0 yenilseydik. Otağmızda gerçek Türkçülerin sporla ilgili konular açması güzel olay. Karşı değilim ben de açıyorum ama benim bu durumda yazı yazmak içimden gelmedi. Keşke olaylar tersine olsaydı.

Şimdi hayat ne güzel değil mi? Her şey rayında. Tek sorunumuz Fenerbahçeyi savunmak.

Bilmem anlatabiliyor muyum?
Yanıtla

Etiketler
futbol , Hangi , kandaşlarımız , otağdaki , takımını , tutuyor?

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler