![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
| Anketimiz: Otagda En Fazla Hangi Takimin Taraftari var? | |||
| Galatasaray |
|
95 | 33.33% |
| Fenerbahçe |
|
72 | 25.26% |
| Besiktaş |
|
53 | 18.60% |
| Trabzonspor |
|
23 | 8.07% |
| Ankaragücü |
|
8 | 2.81% |
| Samsunspor |
|
2 | 0.70% |
| Denizlispor |
|
1 | 0.35% |
| Göztepe |
|
8 | 2.81% |
| Mersin İdman Yurdu |
|
3 | 1.05% |
| Bursaspor |
|
9 | 3.16% |
| Gaziantepspor |
|
1 | 0.35% |
| Adanaspor |
|
1 | 0.35% |
| Kocaelispor |
|
1 | 0.35% |
| Sivasspor |
|
4 | 1.40% |
| Altay |
|
1 | 0.35% |
| Rizespor |
|
0 | 0% |
| Eskişehirspor |
|
1 | 0.35% |
| Hacettepe |
|
0 | 0% |
| Antalyaspor |
|
0 | 0% |
| Karşıyaka |
|
2 | 0.70% |
| Katılımcı sayısı: 285. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#181 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Goktupulgan öküz, o belli adam sapla samanı karıştırıyor bende yabancı futbolcuların devşirilip Türk statüsünde oynatılmasına, bu dangalaklara Türk pasaportu verilmesine karşıyım ama bu ayrı yabancı futbolcu oynatmak ayrı, Fenerbahçede yabancı futbolcu varda diğer takımlar da yokmu Fenerbahçenin Türklüğü tartışılıyor, bugün kaç yabancısı olursa olsun kim yönetirse yönetsin Fenerbahçe Türktür, diğer takımlardan fazla olmadığı kadar eksikte değildir.
|
|
|
#182 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ın Kılıcı
|
En büyük GALATASARAY
Nedeni; içinde yabancılar da olsa TÜRK'ÜN gücünü avrupaya göstermiştir.
|
|
|
|
#183 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Forza Zonguldakspor bir öldük bin dirilecez bekle bizi profesyonel ligler tekrar geri dönecez :)
|
|
|
|
|
|
#184 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#185 (İleti Bağlantısı) |
|
Devşirme olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#186 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Başkanından futbolcu kadrosuna kadar neredeyse Türk'ün olmadığı bir takımı gerçek Türkçüler tutmaz.
Sayın GökYeleli Bozkurt. İletilerinin hemen hemen hepsini Türklük hakkında öğrenmeye aç bir insan gibi okuyorum. Bilgilerine büyük bir takdir duyuyorum. Helal olsun, keşke hepimiz bu kadar bilgili olabilsek diye düşünüyorum. Fakat bu yazdığın cümle sanki biraz ağır olmuş. Kızabilirsin belki bana ama İşi bu duruma getirirsek hiç bir Türk'ün ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş'ı tutması gererkir. Ve arkadaşlar lütfen klüpleri sadece futbol takımıymış gibi düşünmeyelim. Nasılki ben bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray engelli basketbol takımının avrupa şampiyonu olduğu vakit bir Türk takımının Avrupada Ülkemizi başarıyla temsil ettiği için seviniyorsam, hepimizin Türk takımlarının her branşındaki galibiyetinden sonra birlikte sevinmeliyiz. Çünkü Avrupa da en başarılı takımımız olan Galatasaray Uefa ve Süper kupayı aldığı vakit, sadece Galatasaray değil bir Türk takımı Uefa Kupasını yada süper kupayı aldı diye düşündüm hep. Umarım tüm arkadaşlar da o şekilde düşünüyorlardır. |
|
|
|
|
|
#187 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#188 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bari fanatikliğini zenci futbolcunuzun resmini eklemeden yap..
|
|
|
#189 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
GALATASARAY!!! Tek sözüm bu.
|
|
|
|
|
|
#190 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben fanatik olmamak için elimden geleni yapıyorum ama ağır tahrik vardı ağabey :)
|
|
|
#191 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#192 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
Türkçülük aynı zamanda bir duruş, bir eylem gerektirdiğine göre takımların ongunları üzerinde bulunan Türk Bayrağı Türk takımı olarak sayılmaları için yeterliyse al sana en Türk futbol takımı: ![]() Kadrosundaki ruslara bakarsan ne kadar Türk olduklarını görürsün! Ben devşirmelere olduğu kadar yabancı futbolcuya, teknik adama da karşıyım. 70 milyonluk ülkedeki lisanslı futbolcu sayısı Hollanda'dakinden daha azdır. Neden Athletico Bilbao kadar gururlu olamıyor takımların başkanları? Son olarak Türkçü duruş için bir örnek:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#193 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
Alıntı:
Forza:haydi, ileri..italyanca..
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#194 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
![]() Sayın bakalım kaç tanesi hangi takımdan? ![]() Aşağıdaki listeyi bir zahmet sayıverin, hangi takım kaç futbolcu vermiş dünya 3.sü olan kadroya. Hangi oyuncular hangi takımın alt yapısından yetişmiş?
|
|
|
|
|
|
#195 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şimdi Fenerbahçe MTK'yı elemiş. Gollerine bile bakmadım. Otağmızda sayfa açıldı bir harf yazmadım. AKP kapatılmamış aynı gün Fenerbahçe MTK'yı yenmiş. Keşke 30-0 yenilseydik. Otağmızda gerçek Türkçülerin sporla ilgili konular açması güzel olay. Karşı değilim ben de açıyorum ama benim bu durumda yazı yazmak içimden gelmedi. Keşke olaylar tersine olsaydı. Şimdi hayat ne güzel değil mi? Her şey rayında. Tek sorunumuz Fenerbahçeyi savunmak. Bilmem anlatabiliyor muyum?
|
|